arturnor1 napisał:...Szkoda że nie napisałeś wcześniej o jakie okolice ci chodzi, wielka szkoda.
Prawo do wejścia do kościoła katolickiego ma każdy nawet ktoś taki jak ty, który łamie wszelakie wartości chrześcijańskie.
Nie zanasz mnie i proś swojego Boga abyś nie poznał
...Piszesz , że jestem kiep ... a sam ośmieszasz się wypisując taki tekst , jaki powyżej pogrubiłem...
Dla chcącego nic trudnego... mało tego ...po Mszy jest otwarta sala w której spokojnie można napić się kawy oraz zjeść ciastko podczas interesującej strony dyskusji...
Jednak to trzeba najpierw CHCIEĆ ... a nie pyszczyć ....jak pokręcony...
OT Taka jest prawda...
OJ...Kowalski...Kowalski...nie bądź taki straszny ... bo i diabeł nie taki straszny jak Go malują ...
A co do Moich wartość Chrześcijańskich ... lub ich braku...
To wszystko zależy od tego jakich wzorców Używasz w trakcie porównywania...
Niemniej Moim zdaniem Moje wartości sa akurat takie jakie powinny...
Ja nie sieję obłudy... jak czynią to Katoliccy Księża...
I nie stosuję podwójnej moralności...
Pierwszej dla katolickiego kleru ...
Drugiej dla poddanych owieczek...
TO nie Ja pierwszy PONIŻYŁEM KOBIETĘ... TO KSIĘŻĄ KATOLICCY PALILI NA STOSIE CZAROWNICE ...
ORAZ TORTUROWALI , GWAŁCILI ... i nie tylko Dorosłe Kobiety ale również małoletnie dziewczynki...!!! .
.
Ja na TYM forum nie ubliżyłem żadnej kobiecie personalnie ... a jedynie wyraziłem Mój pogląd na PUBLICZNE wypowiedzi Tychże...
I Takie właśnie wulgarne wypowiedzi Ustawicznie piętnuję ....
..."Arturnor1"... nie pieprz głodnych kawałków... bo Mnie zaczynasz do Siebie zniechęcać ...! .
Chcesz mi coś zarzucić to poczytaj najpierw trochę więcej o historii katolicyzmu i tego Twojego ..." błogosławionego. chrześcijaństwa..." a dopiero następnie zabieraj głos .... w tak poważnej dyskusji...
W celu szybszej edukacji na tematy K.K. oraz Czarnej Polskiej Mafii w sutannach proponuję zajrzeć do sąsiedniego forum-norwegia i czytać....czytać...czytać ...to może wtedy nie będziesz pisał bzdur...
Ponadto czyżby Twoje ostatnie zdanie było rzeczywistą GROŹBĄ...!??? .
Jeżeli tak... to jak to się ma do tych Twoich chrześcijańskich wartości...
A jeżeli nie ... to jak te wypisane przez Ciebie słowa na publicznym forum ...INTERPRETOWAĆ...??? .
Niemniej pozdrawiam... w ten mglisty popołudniowy niedzielny dzionek... .