Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
8929 Postów
Maniak
I TAKIM TO WŁAŚNIE SPOSOBEM ...
TEMAT POD ...ZNAMIENNĄ ...NAZWĄ ...

...STREJK...BIERNY...i inne bzdety...Xxxxxxx...

Odnotowało ponad 10024 wejść ... ,

O tyle wejść , jest mniej w tematach w których brałem udział , a z których na znak protestu wycofałem się ....
I NIE ŻAŁUJĘ TEGO ANI OCIUPINKĘ....

Dziękuje wszystkim za Pierwsze 10-tysięcy i proszę o następne....
Zgłoś wpis
102 Posty
artur grzybacz
(arturnor1)
Początkujący
Gratuluje, dobra decyzja z tym wycofaniem
Zgłoś wpis
102 Posty
artur grzybacz
(arturnor1)
Początkujący
arturnor1 napisał:
Widzę drogi Gabrielu, że nie dość, że nie wiesz, co to jest kobieta, honor to i ze zrozumieniem innych prostych rzeczy też są problemy. Pozwolisz, że coś ci wyjaśnię

1.Napisałeś ”Z jednej strony silisz się na bycie Norgiem ... chociażby przez dodatek NOR”
Wyjaśniam:
Nick (z ang. nickname – przezwisko, pseudonim) – po polsku ksywa, jednak termin ten często używany jest w polskojęzycznych programach do określenia pseudonimu/loginu/identyfikatora itp.) . Dodatek Nor nie musi i nie oznacza chęci bycia norwegiem, wręcz przeciwnie jestem i czuje się polakiem. Według twojego rozumowania ktoś o Nicku banan sili się zostać bananem? Wybacz coś nie tak z twoim rozumowaniem.

Przy okazji Ktoś taki jak ty uważający się za błyskotliwego inteligentnego faceta powinien wiedzieć, że w sieci obowiązują pewne zasady. Do wpisów na forum używamy standardowej czcionki w kolorze czarnym itd., Jeżeli każdy użytkownik używałby do wpisów swojej czcionki i swoich kolorów to forum wyglądałoby jak wielka kolorowa kupa. Pomija już tu kwestie szacunku do innych użytkowników. Chyba, że czujesz się niezauważany i na tej podstawie uzyskałeś zgodę od admina.

2.Napisałeś „udowadnianie iż ICH raja JEST Naprawdę Prawdziwa i niepodważalna... .”
Wyjaśniam:
Prawda to prawda, nie ma w języku polskim określeń typu, naprawdę prawdziwa, kłamliwe kłamstwo czy też fakt autentyczny. Radzę przed umieszczeniem wpisów na forum sprawdzać je, ponieważ stają się niezrozumiałe

3.Napisałeś „nie siedzę na bezrobociu ...bo permittering to urlopowanie ..a nie zwolnienie”
Wyjaśniam:
Wystarczy poczytać na temat permitteringu pod tym adresem: www.arbeidstilsynet.no/fakta.html?tid=99396 a nie uparcie udowadniać swoje racje, jeśli się ich nie ma. I nie chodzi tu o mnie tylko o innych użytkowników tego forum, których wprowadzasz w błąd.

4.Napisałeś „Mniemam jednak , że starasz się kreować na Obrońcę pustych Wartości”
Wyjaśniam:
Jeśli chodzi o honor kobiety i samą kobietę, napiszę tak. Kobiety dają nowe życie i jest to najwyższa wartość, jaką posiadamy, więc powinny być traktowane i szanowane w szczególny sposób. W wierze katolickiej to wygląda tak „Kobiety katolickie wiedzą o tym, że największym obrońcą i promotorem kobiet w historii ludzkości jest Jezus Chrystus. To właśnie On uczył mężczyzn wiernej miłości do kobiet i stanowczo przestrzegał przed wyrządzaniem im krzywdy nie tylko czynem, ale nawet spojrzeniem”, Ale co ty o tym możesz wiedzieć to jest dla Ciebie za trudne. Jeśli jesteś taki gość to nie obrzucaj obelgami na forum publicznym tylko umów się z nimi i ich mężami i powiedz im to osobiście, zobaczymy czy dla nich to też będą puste wartości. Nie zapominaj również, że twoja matka też była kobietą.

5.Napisałeś”Ot dzięki II-Wojnie Światowej Uniknęliśmy Losu podobnego do tego jaki mają teraz Palestyńczycy na WŁASNE ŻYCZENIE „
Wyjaśniam:
Ktoś, kto wpisuje lub powiela taki tekst ubliża nie tylko Żydom, ale wszystkim polskim i innym żołnierzom, którzy podczas tej wojny zginęli walcząc między innymi z ludobójstwem, oznacza to brak szacunku dla własnej ojczyzny oraz innych ludzi, co czyni cię człowiekiem bezwartościowym dla społeczeństwa. Zauważ, że gdyby Norwedzy mieli takie podejście do sprawy, to siedziałbyś dziś z gołą dupą przy swoim, chasioku w blokowisku i dumał gdzie wygrzebać coś do jedzenia.

6.Napisałeś:”Mam za mało czasu ostatnio by wdawać się z TAKIM elementem w dyskusję i edukować Jego ewidentne błędy „
Wyjaśniam:
Jeśli chodzi o edukacje to na powyższych przykładach widać, kto powinien się za nią zabrać, Uważam, że od takiego gościa jak ty, który ukończył wieczorową szkołę rąbania drzewa i ma taki stosunek do życia nie jestem wstanie nauczyć się niczego dobrego.

7.Napisałeś”zachowujesz się na tym Forum jak ŻUL spod ...POLSKIEJ BUDKI Z PIWEM”
Wyjaśniam:
Tak, tak się zachowałem,zniżyłem się do twojego poziomu, ponieważ chciałem żebyś zrozumiał, że to, co robisz jest złe, ale nie trafiłem ty już jesteś na dnie a tak nisko nie mam zamiaru się zniżać.

I tak można by jeszcze długo, ale to i tak do Ciebie nie dociera, więc to jest bez sensu. Chciałbym Ci tylko przypomnieć, że to ty pierwszy wszedłeś w mój temat na forum narobiłeś smrodu obrzuciłeś gównem ludzi, którzy brali udział w dyskusji, wyzywając ich od konfidentów i odszedłeś pozostawiając smród. A przecież to działanie typowego konfidenta. Nie potrafisz nawet stanąć twarzą w twarz jak gość, proponując spotkanie w okolicach kościoła, szkoda, że nie w okolicach Oslo.

Jesteś dla mnie zerem. I nie sil się na jakieś ubliżające posty takie coś jak ty nie jest wstanie nikomu ubliżyć.
Zgłoś wpis
102 Posty
artur grzybacz
(arturnor1)
Początkujący
Gabrielu myśle że koledzy z którymi teraz pracujesz albo Cię nie lubią albo oszukują, jak mogą robić ci taką krzywdę, przecież ty wiesz co i jak a oni cię nie słuchaja, albo nie chcą z tobą pracować bo jesteś cienki albo zbyt dobry dla nich.
Nie wiem jakiej są narodowości, ale to pewnie te niedobre nory.
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
arturnor1 napisał:Jesteś dla mnie zerem. .
Pamiętaj jednak , że i zero jest bardzo ważną cyfrą w układzie , jaki SAMI tworzymy...

A tak po za tym...
TO
napisałeś właśnie 301 posta i byłeś 10028 uczestnikiem Tego Forum który wszedł dobrowolnie do Tego tematu i przeznaczył parę Swoich cennych chwil , by zadać Sobie trud ...
...WYTŁUMACZENIA.... DLACZEGO BIAŁE NIE JEST CZARNE A JEDYNIE SZARE...
Pozdrawiam .

P.s.

Co do reszty ... to może odpowiem... , może....
Jednak czy warto...?
Zgłoś wpis
102 Posty
artur grzybacz
(arturnor1)
Początkujący
Dziękuje!!!
Mam nadzieje że zakończymy dyskusje aby nie marnować twojego ani mojego bezcennego czasu.
Pozdrawiam Artur
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
arturnor1 napisał:
Dziękuje!!!
Mam nadzieje że zakończymy dyskusje aby nie marnować twojego ani mojego bezcennego czasu.
Pozdrawiam Artur

Ależ tam...pisz...pisz ile Twoja dusza potrzebuje...
Wszak lżej będzie Tobie jak sobie popiszesz... .
I w Twym mniemaniu spełnisz cel życia , naprowadzając zagubionego na prawą drogę .

Jednocześnie znowu zapraszam na -8-rano w bliskie okolice Kościoła św.Olafa w Oslo...

I PAMIĘTAJ "... w bliskie okolice..." oznacza teren Kościoła który jest ogrodzony... a nie przyległe ulice... .
Nie zapraszam do samego Kościoła , bo nie Mam takiego PRAWA... , nie znam Ciebie i nie wiem czy Chcesz wejść za Jego PROGI...
Ot taka sobie asekuracja....ŻYCIOWA...
Pozdrawiam .
Zgłoś wpis
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
a mnie gabrielu zastanawia czym tak się wkupiłeś w łaski Hilton
Tak wyszło, żem jeszcze w Polszy... i bigosu nie sposób ugotować, a ze słoika z "Polonusa" nie wypada gościowi tak... podawac.
mnie nie chce ugotować pewnie dlatego że podobno lubię dużo jeść .....
Zgłoś wpis
102 Posty
artur grzybacz
(arturnor1)
Początkujący
Do kiepa (czytaj gabriela)
Ot i kiep napiasał co potrafił.
Kiep jest kiep i kiepem pozostanie.
Szkoda że nie napisałeś wcześniej o jakie okolice ci chodzi, wielka szkoda.
Prawo do wejścia do kościoła katolickiego ma każdy nawet ktoś taki jak ty, który łamie wszelakie wartości chrześcijańskie.
Nie zanasz mnie i proś swojego Boga abyś nie poznał
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
arturnor1 napisał:...Szkoda że nie napisałeś wcześniej o jakie okolice ci chodzi, wielka szkoda.
Prawo do wejścia do kościoła katolickiego ma każdy nawet ktoś taki jak ty, który łamie wszelakie wartości chrześcijańskie.
Nie zanasz mnie i proś swojego Boga abyś nie poznał

...Piszesz , że jestem kiep ... a sam ośmieszasz się wypisując taki tekst , jaki powyżej pogrubiłem...
Dla chcącego nic trudnego... mało tego ...po Mszy jest otwarta sala w której spokojnie można napić się kawy oraz zjeść ciastko podczas interesującej strony dyskusji...
Jednak to trzeba najpierw CHCIEĆ ... a nie pyszczyć ....jak pokręcony...
OT Taka jest prawda...
OJ...Kowalski...Kowalski...nie bądź taki straszny ... bo i diabeł nie taki straszny jak Go malują ...

A co do Moich wartość Chrześcijańskich ... lub ich braku...
To wszystko zależy od tego jakich wzorców Używasz w trakcie porównywania...
Niemniej Moim zdaniem Moje wartości sa akurat takie jakie powinny...
Ja nie sieję obłudy... jak czynią to Katoliccy Księża...
I nie stosuję podwójnej moralności...
Pierwszej dla katolickiego kleru ...
Drugiej dla poddanych owieczek...
TO nie Ja pierwszy PONIŻYŁEM KOBIETĘ... TO KSIĘŻĄ KATOLICCY PALILI NA STOSIE CZAROWNICE ...
ORAZ TORTUROWALI , GWAŁCILI ... i nie tylko Dorosłe Kobiety ale również małoletnie dziewczynki...!!! .

.
Ja na TYM forum nie ubliżyłem żadnej kobiecie personalnie ... a jedynie wyraziłem Mój pogląd na PUBLICZNE wypowiedzi Tychże...
I Takie właśnie wulgarne wypowiedzi Ustawicznie piętnuję ....
..."Arturnor1"... nie pieprz głodnych kawałków... bo Mnie zaczynasz do Siebie zniechęcać ...! .
Chcesz mi coś zarzucić to poczytaj najpierw trochę więcej o historii katolicyzmu i tego Twojego ..." błogosławionego. chrześcijaństwa..." a dopiero następnie zabieraj głos .... w tak poważnej dyskusji...
W celu szybszej edukacji na tematy K.K. oraz Czarnej Polskiej Mafii w sutannach proponuję zajrzeć do sąsiedniego forum-norwegia i czytać....czytać...czytać ...to może wtedy nie będziesz pisał bzdur...

Ponadto czyżby Twoje ostatnie zdanie było rzeczywistą GROŹBĄ...!??? .
Jeżeli tak... to jak to się ma do tych Twoich chrześcijańskich wartości...
A jeżeli nie ... to jak te wypisane przez Ciebie słowa na publicznym forum ...INTERPRETOWAĆ...??? .

Niemniej pozdrawiam... w ten mglisty popołudniowy niedzielny dzionek... .
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok