Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1 Post

(test6)
Wiking
Luba, o czym ty piszesz?
A może Gabriel ma coś, co nazywa się elementarnym poczuciem klasy? Może po prostu skończył dyskusję na etapie, w którym należało ją urwać? Ignorancja najbardziej irytuje, czego wyraz sam właśnie dajesz.
Pluje swoimi tekstami w twarz ludziom, którzy staja się zarobić na utrzymanie swoich rodzin legalnie lub nielegalnie, którzy piszą na tym forum oczekując pomocy, którzy sa zagubieni, którzy szukają porady, a sam daje się gnoić jak pachołek i nie potrafi rozwiązać najprostszych problemów.
Jaką on prezentuje klasę, nie bardzo kumam?!! Klasę głąbów, komu on pomógł? Jak na razie to on cały czas szuka pomocy, co zrobił dobrego na tym forum? Napisz może nie wiem
Zgłoś wpis
1 Post

(Luba)
Wiking
test6 napisał:
Luba, o czym ty piszesz?
A może Gabriel ma coś, co nazywa się elementarnym poczuciem klasy? Może po prostu skończył dyskusję na etapie, w którym należało ją urwać? Ignorancja najbardziej irytuje, czego wyraz sam właśnie dajesz.
Pluje swoimi tekstami w twarz ludziom, którzy staja się zarobić na utrzymanie swoich rodzin legalnie lub nielegalnie, którzy piszą na tym forum oczekując pomocy, którzy sa zagubieni, którzy szukają porady, a sam daje się gnoić jak pachołek i nie potrafi rozwiązać najprostszych problemów.
Jaką on prezentuje klasę, nie bardzo kumam?!! Klasę głąbów, komu on pomógł? Jak na razie to on cały czas szuka pomocy, co zrobił dobrego na tym forum? Napisz może nie wiem

Przede wszystkim prosiłabym na przyszłośc oddzielic moje słowa we własnym wątku...

Nie wiem Test6...może ze mna jest inaczej niz z Tobą, ale ja nie przyjmuję wszystkiego tak personalnie, potrafię złapac dystans. Nie wiem, z czego to wynika, bo od Gabriela tez mi sie dostało, ale sie wcale tym nie przejęłam. Może po prostu staram sie nie byc małostkowa? Może po prostu należy miec pewne rzeczy w przysłowiowej "dupie" (nie mylic z ignorancją)? Może ja mam inne poczucie tolerancji? Gabriel stosuje cyniczno-rubaszny styl w swoich wypowiedziach. Jak ktoś nie ma ochoty, niech tego po prostu nie czyta...Facet ma swój wątek i niech sobie tutaj działa, jak ma ochotę! Czy to ma jakikolwiek wpływ na cokolwiek? NIE!!!
Zgłoś wpis
1 Post

(test7)
Wiking
A i owszem Luba, ma swój wątek ale wpier..a się we wszystkie miedzy innymi w niebyły mój, a to jest nie OK.
Chyba to zauważyłaś!!!
W przeciwieństwie do ciebie uwazam ze to ma to wpływ na całość działania forum, forum jest po to żeby komuś pomagac a nie przeszkadzac, żeby nas łączyć a nie rozdzielać!!!
To nie jest miejsce aby opisywać swoje dewiacje od tego jest prywatny blog, ale trzeba jeszcze umieć go założyć ale to już nie mój problem.
Zgłoś wpis
1 Post

(Luba)
Wiking
test7 napisał:
A i owszem Luba, ma swój wątek ale wpier..a się we wszystkie miedzy innymi w niebyły mój, a to jest nie OK.
Chyba to zauważyłaś!!!
W przeciwieństwie do ciebie uwazam ze to ma to wpływ na całość działania forum, forum jest po to żeby komuś pomagac a nie przeszkadzac, żeby nas łączyć a nie rozdzielać!!!
To nie jest miejsce aby opisywać swoje dewiacje od tego jest prywatny blog, ale trzeba jeszcze umieć go założyć ale to już nie mój problem.

Mnie to mój drogi po prostu nie rusza...Podchodzę do tego zdrowo-rozsądkowo, a nie emocjonalnie. To tylko siec i nie dajmy sie w nia złapac...
Zgłoś wpis
549 Postów
Grzegorz K
(Grzes203)
Wyjadacz
test7 napisał:
Chyba to zauważyłaś!!!

Aleś Ty uparty.
Masz już jakieś chyba manie prześladowcze w związku z pobytem na tym forum.

Forum dyskusyjne nie jest stworzone po to aby pomagać, służy do wymiany poglądów.
Każdy może zabrać głos pod warunkiem że nie narusza norm i zasad.
Twoje posty znikają ponieważ atakujesz kogoś (Gabriela) personalnie, chyba to nie trudno pojąć.
Wyluzuj trochę, wszystkim to wyjdzie na zdrowie, szczególnie Tobie.
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
PADA sobie deszczyk /ciepły i przyjemny , taki pierwszy , letnio jesienny Tu i Teraz w Bodø/ niemniej pada ciągle i zarazem równo ....
RAZ PADA NA TRAWĘ ...drugi raz na...XXXXX... a może pada na ..."test7"...
Kto to wie ... JA na pewno nie , bo mnie przy Nim nie po drodze....

Takie drobne , acz bardzo ważne MOJE spostrzeżenie... :

Jeszcze nie tak dawno temu , na TYM Właśnie Forum ...MOŻNA BYŁO... sobie nawtykać nie tylko ile wlazło , ale nawet i więcej...
Jednak to były ...POCZĄTKI TEGO FORUM ... i nie było ...moderacji... była wtedy ...WOLNA AMERYKANKA...

STETY... była... !!! .

Teraz jest inny czas...
KTOŚ z NAS został Moderatorem i nieraz nie wypada PRZESZKADZAĆ MU , w jego powinnościach jakie wykonuje na rzecz Tego Właśnie Forum...! .

OT TAKA SOBIE PRZEWROTNOŚĆ LOSU...

Niemniej są w śród Nas i Tacy do których to nie dociera ... , cóż bez Nich pewnie było by nudno...

Raz trawa a raz pospolite ...XXXXX... .

Po prostu uważam , że niektórym jest żal , iże nie byli ode początku i nie mogli sobie pofolgować .
Teraz nie bardzo pojmują dlaczego dostają po uszach... , skoro INNYM BYŁO KIEDYŚ TAM WOLNO...

OT jak to zawsze przy okazji piszę... "CZYTAJCIE TEKST ZE ZROZUMIENIEM " a nie będziecie mieć kłopotów ...
Zgłoś wpis
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
ech...Gabrielu...

jeszcze nie tak dawno temu, nie bylo nas tylu na forum...a i tak
zdarzali sie uzytkownicy pokroju "piechniczek"... pamietasz go ?
na jeden post, zawierajacy powiedzmy 50 slow, bylo okolo 30 przeklenstw
uzytych tylko i wylacznie aby ublizyc danej osobie...

to byla czasem wolna amerykanka... i owszem...

teraz nie jest... i owszem...

niemniej, nie jest tak, ze teraz nie wypada PRZESZKADZAC MU, moderatorowi
bo on, ten moderator, ma naprawde duzo luzu...
i zdarza sie czasem, ze ten i ow sobie nawtykaja i nie ingeruje w to...
ale jesli jest ktos, kto kompletnie nie bierze udzialu w jakiejkolwiek innej
dyskusji w watkach na forum a rejestruje sie tylko po to, aby nawtykac komus
i podleczyc swoje chore ego, to niestety ale... sorry...
ten moderator takich zachowan nie toleruje...

apropo folgowania... mozna i to naprawde bardzo wiele, jesli tylko
robi sie to "z glowa"

pozdrawiam serdecznie, d
Zgłoś wpis
1 Post

(test8)
Wiking
Witam!!!
Oj, moderatorze zawidłem się na Tobie, prowadziłem wątek „nowości muzyczne”, który był dość często odwiedzany, czy uważasz, że on nic nie wnosił na wasze forum? Czy zaoferowaliście coś w zamian? Ale zamknęliście mi dostęp do niego, bo ważniejszy był wasz konfident „Gabriel” pozwalacie mu na robienie gówna, bo skacze jak chcecie a to nie jest ok. Pozwalacie żeby gość ubliżał użytkownikom forum, którzy szukają na tym form pomocy, a sam nie potrafi poradzić sobie z najprostszymi sprawami czy to jest OK.? Pozwalacie na wpisy, w których ubliża ludziom od konfidentów a sam jest konfidentem, który nie umie się sam bronic tylko potrzebuje waszej pomocy. Czy nadal uważasz, że chcę podleczyć swoje chore ego? Ja uważam, że pokazuje, jaki to wrzód na dupie waszego forum, bo chyba nie rozumiecie tego do końca.
Zgłoś wpis
1 Post

(Luba)
Wiking
Artur, ale on tylko Tobie przeszkadza, nikomu innemu...
Zgłoś wpis
1 Post

(test8)
Wiking
Luba! sam pisał w tym wątku że nie tylko mnie.
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok