Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Andre ved mark napisał:
gabriel niech zapuści włosy bo wnet będzie zapotrzebowanie na świętego Józefa w szopce strzał w 10-tke ze św. Józefem myslałem wcześniej przebrać go na św. Mikołaja
Zgłoś wpis
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
jasta102 napisał:
za Świętego Mikołaja mógłby pracować
ale jak teraz śpi w golfie 3 to pewnie strasznie capi od niego i nie wezmą
przynajmniej zmotoryzowany
Zgłoś wpis
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Gabriel napisał:

I tak jest właśnie z tymi wszystkimi , Którzy Tu na Forum , tyle pyskują na Mój temat ! .
A w rzeczywistości to tylko małpują to co Inni Powiedzieli .
---
Ja Osobiście , chociaż wyrażam bezpruderyjnie , to co Sam mam do powiedzenia , zgodnie z Moja wiedzą na różne tematy .
---
A wy potraficie jedynie pyszczyć i tak w kółko .
Ech
Kiedy w końcu zmądrzejecie .
No
Kiedyż to nastąpi ?[/color]

Gabriel, a nie przyszlo Ci nigdy na mysl, ze moze jest duzo prawdy w tym, co inni Ci zarzucaja ?
To prawda, ze jezdziles po innych wyzywajac od durnych aliensow, smieci itp. W kazdym temacie byles specjalista, a we wlasnym zyciu okazales sie bezradnym niedojda. Myslales sobie, ze boga za nogi zlapales lazac przez kilka miesiecy w roku po dachach ? Myslales, ze z jezykiem, to jakos to bedzie... Walnij sie w piersi i zastanow sie, czy na prawde nie nagrabiles sobie ? Kim Ty jestes w Norwegii, do czego doszedles po tylu latach ? Do czego teraz dojdziesz bez znajomosci jezyka i z 6 dziesiatkami na karku ?
Wiesz, czasami mozna komus pojechac, ale czy na pewno Ty ? Juz Ci kiedys pisalam, ze siedzisz w g.... po same uszy i tylko sie pograzasz. Ja nie zycze Ci zle, bo nie mam zadnego, osobistego powodu, ale w tym "pyszczeniu" do Ciebie jest duzo prawdy, ktorej Ty nie potrafisz zaakceptowac....Mimo wszystko "lykke til"!
Zgłoś wpis
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
podpisuje sie jeszcze pod tym co napisała Lindemans. Dodam jeszcze że kilka lat temu mogłeś łazić po dachach bez znajomości języka ale teraz nawet polskie firmy wymagają przynajmniej komunikatywny skandynawski lub angielski. Weź sie chłopie w garść bo grunt ci sie pali o ile już sie nie spalił
Zgłoś wpis
17 Postów

(kowalsky)
Wiking
Lindemans napisał:
Gabriel napisał:

I tak jest właśnie z tymi wszystkimi , Którzy Tu na Forum , tyle pyskują na Mój temat ! .
A w rzeczywistości to tylko małpują to co Inni Powiedzieli .
---
Ja Osobiście , chociaż wyrażam bezpruderyjnie , to co Sam mam do powiedzenia , zgodnie z Moja wiedzą na różne tematy .
---
A wy potraficie jedynie pyszczyć i tak w kółko .
Ech
Kiedy w końcu zmądrzejecie .
No
Kiedyż to nastąpi ?[/color]

Gabriel, a nie przyszlo Ci nigdy na mysl, ze moze jest duzo prawdy w tym, co inni Ci zarzucaja ?
To prawda, ze jezdziles po innych wyzywajac od durnych aliensow, smieci itp. W kazdym temacie byles specjalista, a we wlasnym zyciu okazales sie bezradnym niedojda. Myslales sobie, ze boga za nogi zlapales lazac przez kilka miesiecy w roku po dachach ? Myslales, ze z jezykiem, to jakos to bedzie... Walnij sie w piersi i zastanow sie, czy na prawde nie nagrabiles sobie ? Kim Ty jestes w Norwegii, do czego doszedles po tylu latach ? Do czego teraz dojdziesz bez znajomosci jezyka i z 6 dziesiatkami na karku ?
Wiesz, czasami mozna komus pojechac, ale czy na pewno Ty ? Juz Ci kiedys pisalam, ze siedzisz w g.... po same uszy i tylko sie pograzasz. Ja nie zycze Ci zle, bo nie mam zadnego, osobistego powodu, ale w tym "pyszczeniu" do Ciebie jest duzo prawdy, ktorej Ty nie potrafisz zaakceptowac....Mimo wszystko "lykke til"!

Z jednym się nie zgodzę - Gabriel, jak każdy inny ma prawo popełniać błędy. Któż ich nie popełnia? Smieszą mnie niektóre wypowiedzi z tego stada, co chciałoby Gabriela ukamienować.
Jeden poklaskuje po drugim, mało jest takich co mówią rzeczywiście od siebie.
Zgłoś wpis
17 Postów

(kowalsky)
Wiking
AndersB napisał:
uważasz że małpuje bo nazwałem cie tak jak czesio, jasta itd, dziadem? spójrz na swoj awatar lub w lustro. Pyskówki? Od 4lat siedzisz tu na forum i "jedziesz" ludziom w każdym temacie a teraz sam skamlesz o prace.
Kilka lat temu wrzuciłem tu pewne ogłoszenie Ty jako jedyny zrównałeś mnie z błotem (pomimo że anons nie miał w sobie nic nadzwyczajnego). Teraz moge ci powiedzieć pocałuj sie w dupe polski dziadu bezrobotny

Wow, kilka lat temu. I wciąż to przeżywasz? Czekałeś na okazję czy co?
Ja pierd... ale ludzie mają problemy...
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Lindemans napisał:Gabriel, a nie przyszlo Ci nigdy na mysl,
Tylu doradców i twórców Mojego obrazu psychologicznego , aż Miło czytać .
---
Naprawdę , bez Kpiny z Mojej strony .
---
Powinniście wszyscy razem poza Forum , stworzyć Wirtualne Biuro Doradztwa dla Brodatych Zarośniętych Dziadów !.
---
Tak tak mielibyście wzięcie , jednak wśród ogolonych na łysą pałę , Białych Polskich Niewolników ! .
---
Właśnie tak przewrotnie , wbrew ogłoszeniu .
---
Cóż Jeszcze ... hm jestem jeszcze naprawdę pod wrażeniem na taki wasz odzew .
---
Zresztą do przewidzenia , wszak bywam na tym Forum od PIĘCIU LAT / tak tak pięć lat ! Nie jakieś tam CZTERY / staram się "prostować aliensów " .
---
Moje wiadomości są przecież z pierwszej ręki , tak prawej jak i lewej , ponieważ to Właśnie Moje Prywatne Doświadczenie , było zawsze przekazywane Innym z przestrogą , by nie robili głupot .
---
Jednak jak Widzę to Źle tą partię rozgrywałem , teraz tak Mniemam ...
---
Cóż nie chce Mi się dalej tłumaczyć , dlaczego właśnie tak było i tak a nie Inaczej postępowałem i nadal postępowania nie zmieniam .
---
Mniemam iż tylko może , LindaMalinda miała by jasność tego tłumaczenia .
---
A dla jednostki szkoda zachodu .
---
Reszta i tak małpuje , nic a nic , nie "kumając" .
---
Niemniej , dziękuję za zainteresowanie , co prawda w nie pożądanym Kierunku . Jednak lepsze bydle co , niźli NICO ...
---
Nic to , na razie idem piuńkać , wszak rano znowu trzeba wstać , a we golfie , nie za bardzo wygodnie to i czas wypoczynku bywa dłuższy .
Zgłoś wpis
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Gabriel napisał:
Na lekcji pani pyta Darka:
- Jaki kształt ma Ziemia? -
Okrągły. -
Dobrze, siadaj. -
A teraz wstanie do odpowiedzi Jaś.
Jasiu skąd o tym wiemy? -
Bo Darek nam powiedział.

bez skojarzen i nadinterpretacji... dowcip za dowcip ) czarny humor troche...

Przychodzi facet do kwiaciarni:
-Dzień dobry, poproszę wiązankę
-Wypierdalaj szmato jebana w dupę kutasiarzu pierdolony

tak mi sie skojarzylo tylko z ta nagonka...

rzadko tu zagladam, tak jak i rzadko pisze w tym temacie, prawie wcale...
taki tylko maly offtop....
Zgłoś wpis
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
AndersB napisał:
p.s. zawsze miałeś wiele do powiedzenia w tematach typu "szukam pracy", jechałeś wszystkim jak siedziałeś na permitteringu, teraz uszy podkuliłeś i nie jest mi ciebie szkoda kariery to tu już nie zrobisz w norge ale smaruj dalej swoim fioletowym gównem- tyle twojego
Poszukiwanie pracy poprzez forum, to czy inne, to poroniony pomysl.
Nikt nie da pracy komus, kogo nie zna, obojetnie ile ta osoba wypowiadala sie na forum.
I nawet gdyby Gabriel byl slodki jak miód, to i tak efekt bylby dokladnie taki sam, czyli zero pracy.

A ogolnie - jak ktos jest po 50-ce, to zmiana pracy zaczyna byc problemem. Moze taki czlowiek ma i doswiadczenie, lecz efektywnosc w pracy spada drastycznie. Wiec pracodawca ocenia czy doswiadczenie przewyzsza slaba efektywnosc. A przy pracach fizycznych typu niewykwalifikowany pracownik budowlany ... - np, cóż, odpowiedz nasuwa sie sama.
Zgłoś wpis
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
kowalsky napisał:
[b]Z jednym się nie zgodzę - Gabriel, jak każdy inny ma prawo popełniać błędy. Któż ich nie popełnia? Smieszą mnie niektóre wypowiedzi z tego stada, co chciałoby Gabriela ukamienować.
Jeden poklaskuje po drugim, mało jest takich co mówią rzeczywiście od siebie.
kowalsky, pierd... mnie co inni piszą ale akurat Ja pisze to co mysle bo jesli ktoś szuka od dłuższego czasu pracy a w tym samym czasie wyśmiewa sie z innych szukających to jest to żałosne. Daleko nie trzeba szukać, wiadomość z wczoraj : Gabriel napisał:
Czareko123 napisał:Witam. Jestem w Norwegii juz ponad miesiąc. .
Tyle czasu w Norge w poszukiwaniu pracy w gastronomi i NADAL NIE MASZ zwykłego numeru personalnego !!! .
---
To jak ty chcesz znaleźć pracę i to w gastronomi .
---
Kto zdrowy na umyśle , przyjmie z ulicy osobę , bez Norweskiej rejestracji w systemie !? .
---
Na dodatek Obcą ...
---
Do tego nie trzeba kontraktu , wystarczyło zgłosić w Skatt , że potrzebujesz skattkort do pracy sezonowej i już dawno byś miał wszystko jak należy .
---
Z kim ty się zadajesz !? , tam gdzie aktualnie mieszkasz ? .
Paranoja aliensowa

p.s. pomimo to życze szybkiego znalezienia roboty
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok