Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
8929 Postów
Maniak
Na lekcji pani pyta Darka:
- Jaki kształt ma Ziemia? -
Okrągły. -
Dobrze, siadaj. -
A teraz wstanie do odpowiedzi Jaś.
Jasiu skąd o tym wiemy? -
Bo Darek nam powiedział.
---
I tak jest właśnie z tymi wszystkimi , Którzy Tu na Forum , tyle pyskują na Mój temat ! .
A w rzeczywistości to tylko małpują to co Inni Powiedzieli .
---
Ja Osobiście , chociaż wyrażam bezpruderyjnie , to co Sam mam do powiedzenia , zgodnie z Moja wiedzą na różne tematy .
---
A wy potraficie jedynie pyszczyć i tak w kółko .
Ech
Kiedy w końcu zmądrzejecie .
No
Kiedyż to nastąpi ?
Zgłoś wpis
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
tutaj pisz
Dotyczy Stavanger.
proszę o kontakt osoby chcące dorobić na rozwożeniu gazet. praca stała, na umowę, 150 NOK brutto. 2-3 godziny dziennie. na początek tylko 2 godziny. maksymalnie 4 godziny. w godzinach 2.00-7.00AM, od poniedziałku do soboty. potrzebny samochód i prawo jazdy, komunikatywny angielski bądź norweski. tylko osoby konkretne i rzetelne, które chcą pracować! zastrzegam sobie prawo nieodpisywania na wszystkie zgłoszenia. naprawdę trudno jest mi wszystkim odpisywać. przepraszam
schwedadistribusjon@prowe.pl
Zgłoś wpis
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
uważasz że małpuje bo nazwałem cie tak jak czesio, jasta itd, dziadem? spójrz na swoj awatar lub w lustro. Pyskówki? Od 4lat siedzisz tu na forum i "jedziesz" ludziom w każdym temacie a teraz sam skamlesz o prace.
Kilka lat temu wrzuciłem tu pewne ogłoszenie Ty jako jedyny zrównałeś mnie z błotem (pomimo że anons nie miał w sobie nic nadzwyczajnego). Teraz moge ci powiedzieć pocałuj sie w dupe polski dziadu bezrobotny
Zgłoś wpis
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
jasta102 napisał:
tutaj pisz
Dotyczy Stavanger.
proszę o kontakt osoby chcące dorobić na rozwożeniu gazet. praca stała, na umowę, 150 NOK brutto. 2-3 godziny dziennie. na początek tylko 2 godziny. maksymalnie 4 godziny. w godzinach 2.00-7.00AM, od poniedziałku do soboty. potrzebny samochód i prawo jazdy, komunikatywny angielski bądź norweski. tylko osoby konkretne i rzetelne, które chcą pracować! zastrzegam sobie prawo nieodpisywania na wszystkie zgłoszenia. naprawdę trudno jest mi wszystkim odpisywać. przepraszam
mało Ci aliensów w stavangerze? jeszcze dziada chcesz ściągnąć?
Zgłoś wpis
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
AndersB napisał:
jasta102 napisał:
tutaj pisz
Dotyczy Stavanger.
mało Ci aliensów w stavangerze? jeszcze dziada chcesz ściągnąć?

a zaprenumeruje sobie gazetę
Zgłoś wpis
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
napisane jak byk!!! komunikatywny angielski lub norweski a z resztą 150nok/t i 2godz dziennie to może byc tylko praca dorywcza, gabriel nawet na fryzjera nie zarobi
Zgłoś wpis
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
AndersB napisał:
napisane jak byk!!! komunikatywny angielski lub norweski a z resztą 150nok/t i 2godz dziennie to może byc tylko praca dorywcza, gabriel nawet na fryzjera nie zarobi
a to jest taki Polak co nie pije, nie kradnie,albo nie zna komunikatywnie angielskiego?
PS
z tym może być problem
tylko osoby konkretne i rzetelne, które chcą pracować!
Zgłoś wpis
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
jasta102 napisał:
AndersB napisał:
a to jest taki Polak co nie pije, nie kradnie,albo nie zna komunikatywnie angielskiego?
PS
z tym może być problem
tylko osoby konkretne i rzetelne, które chcą pracować!
gdzieś juz pisał że angielskiego nie zna ni hu. A po norwesku jedynie jeg forstår ikke
Zgłoś wpis
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
gabriel niech zapuści włosy bo wnet będzie zapotrzebowanie na świętego Józefa w szopce
Zgłoś wpis
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
za Świętego Mikołaja mógłby pracować
ale jak teraz śpi w golfie 3 to pewnie strasznie capi od niego i nie wezmą
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok