Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
8929 Postów
Maniak
kowalsky napisał:
Mam wrażenie, że ludzi bardziej obchodzi czyjeś życie niż swoje. Ze jest to pewna ucieczka przed swoimi problemami.
Czy Ja wiem ...?.
---
Pewnie trochę w tym i masz rację .
Przecież ileż to można , zajmować się własnymi sprawami ...?.
---
Za dużo czasu , przeznaczając tylko dla siebie samego , to dana jednostka cofa się w rozwoju mikro społecznym .
---
A tak , analizuje inne zachowania i stara się do nich dostosować .
Natomiast Inna sprawa , to taka , cz to jest Pozytywne czy też Negatywne postępowanie .
...............................................................................................................................................................................................................................! .
---
Ech , coś Mi się zaczyna MOTAĆ ... idę spać ...
Zgłoś wpis
17 Postów

(kowalsky)
Wiking
Gabriel napisał:
kowalsky napisał:
Mam wrażenie, że ludzi bardziej obchodzi czyjeś życie niż swoje. Ze jest to pewna ucieczka przed swoimi problemami.
Czy Ja wiem ...?.
---
Pewnie trochę w tym i masz rację .
Przecież ileż to można , zajmować się własnymi sprawami ...?.
---
Za dużo czasu , przeznaczając tylko dla siebie samego , to dana jednostka cofa się w rozwoju mikro społecznym .
---
A tak , analizuje inne zachowania i stara się do nich dostosować .
Natomiast Inna sprawa , to taka , cz to jest Pozytywne czy też Negatywne postępowanie .
...............................................................................................................................................................................................................................! .
---
Ech , coś Mi się zaczyna MOTAĆ ... idę spać ...

Niełatwa to sztuka być pomiedzy sobą a innymi. Myślę, że to kwestia szacunku - jeśli mamy szacunek do siebie mamy go dla innych.
No nic...
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
kowalsky napisał:Niełatwa to sztuka być pomiedzy sobą a innymi. Myślę, że to kwestia szacunku - jeśli mamy szacunek do siebie mamy go dla innych.
No nic...

Co prawda , Oficjalnie już Ciebie nie ma na Tym Forum ...
---
NIEMNIEJ ...
Odpowiem Tobie
---
NIE ZAWSZE jest tak jak Piszesz i nie w każdej sytuacji .
---
Jeden z prostych przykładów :
Mając do Siebie szacunek jak najbardziej ...
Mam mieć również ten szacunek...
- dla ZŁODZIEJA ... ! który okradł biednego sąsiada z emerytury !.
- dla BANDYTY ... ! który w koleżeńskiej kłótni wyciąga nóż i zadaje szereg ciosów prowadzących do śmierci !
- dla ........................... wielu innych podobnych Ludzkich sytuacji .
---
A może jednak preferujesz standardy :
Inne dla normalnego społeczeństwa
Inne dla marginesu społecznego ...?
---
Tyko co wtedy z tą Własną moralnością i szacunkiem do Siebie ...?
Też Dwa standardy ? .
---
Wiem to były skrajne przypadki , jednak sam wydając takie a nie inne stwierdzenie , na temat własnego szacunku .
Postawiłeś w wątpliwość to co zaprezentowałeś .
Zgłoś wpis
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Gabrielu, dyskutujesz z "kimś" kto wlazł na forum 3 dni temu a dzis usunął konto, ale stał do końca po twojej stronie. Mnie czepiłeś sie że zapytałem o ankiete: kto/co/jak/ i o co chodzi...

p.s. dalej szukasz pracy? niedawno w stavangerze brali jak leciało byle coś umieć i chcieć fleksi
w Adecco dali znajomemu stałą umowe i 163 na dzień dobry, żaden fachowiec po prostu stolarz z polskim zawodem.
Zgłoś wpis
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
Gabriel napisał:
kowalsky napisał:Niełatwa to sztuka być pomiedzy sobą a innymi. Myślę, że to kwestia szacunku - jeśli mamy szacunek do siebie mamy go dla innych.
No nic...

Co prawda , Oficjalnie już Ciebie nie ma na Tym Forum ...
---
NIEMNIEJ ...
Odpowiem Tobie
---
NIE ZAWSZE jest tak jak Piszesz i nie w każdej sytuacji .
---
Jeden z prostych przykładów :
Mając do Siebie szacunek jak najbardziej ...
Mam mieć również ten szacunek...
- dla ZŁODZIEJA ... ! który okradł biednego sąsiada z emerytury !.
- dla BANDYTY ... ! który w koleżeńskiej kłótni wyciąga nóż i zadaje szereg ciosów prowadzących do śmierci !
- dla ........................... wielu innych podobnych Ludzkich sytuacji .
---
A może jednak preferujesz standardy :
Inne dla normalnego społeczeństwa
Inne dla marginesu społecznego ...?
---
Tyko co wtedy z tą Własną moralnością i szacunkiem do Siebie ...?
Też Dwa standardy ? .
---
Wiem to były skrajne przypadki , jednak sam wydając takie a nie inne stwierdzenie , na temat własnego szacunku .
Postawiłeś w wątpliwość to co zaprezentowałeś .

gabrysiu nie ma dla ciebie już ratunku ,wybierz i umieść w kieszeni wybrany szpital psychiatryczny ,jest szansa ,
że właśnie tam cię umieszczą
Zgłoś wpis
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
AndersB napisał:
Gabrielu, dyskutujesz z "kimś" kto wlazł na forum 3 dni temu a dzis usunął konto, ale stał do końca po twojej stronie. Mnie czepiłeś sie że zapytałem o ankiete: kto/co/jak/ i o co chodzi...

p.s. dalej szukasz pracy? niedawno w stavangerze brali jak leciało byle coś umieć i chcieć fleksiw Adecco dali znajomemu stałą umowe i 163 na dzień dobry, żaden fachowiec po prostu stolarz z polskim zawodem.

daruj sobie nie ma dla niego ,żadnego ratunku on nie ma życia,cała ta utopia to wszystko co ma TRAGEDIA
Zgłoś wpis
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
EVIL napisał:
AndersB napisał:

p.s. dalej szukasz pracy? niedawno w stavangerze brali jak leciało byle coś umieć i chcieć fleksiw Adecco dali znajomemu stałą umowe i 163 na dzień dobry, żaden fachowiec po prostu stolarz z polskim zawodem.

daruj sobie nie ma dla niego ,żadnego ratunku on nie ma życia,cała ta utopia to wszystko co ma TRAGEDIA

próbuje dać mu szanse, bo z propozycji jasty - roznoszenie gazet to marnie go widze, a jak znajdzie tu robote to flaszke moze z nim zrobie bo bardzo ciekawa postac
Zgłoś wpis
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
AndersB napisał:

p.s. dalej szukasz pracy? niedawno w stavangerze brali jak leciało byle coś umieć i chcieć fleksi
w Adecco dali znajomemu stałą umowe i 163 na dzień dobry, żaden fachowiec po prostu stolarz z polskim zawodem.

Ale on nie szuka pracy tylko skomli na forum o jałmużnę, już dawno by znalazł jakby szukał.

Jego głównym celem jest "zaistnieć" na forum przyjebac się do tekstu o papierach albo wyrokowac na temat pracy w gastronomii.
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
AndersB napisał:

He che he ...
Niejaki
>Kowalsky<
urzęduje na Tym Forum ... od DAWNA ... jak nie BARDZO DAWNA ...
---
Ma swoje "humory" takie czy Inne ... raz jest ugodowy i logiczny , innym razem niecierpliwy nieznośny .
---
Może pisze Pracę Doktorską i zbiera materiały na tematy zachowań Innych jednostek .
A może coś innego powoduje to iż zjawia się i znika .
---
---
SKORO BYŁO TAKIE BRANIE , w tym Stavanger , TO DLACZEGO WTEDY , NIE DAŁEŚ TEJ INFORMACJI ...!? .
Tylko teraz kpisz sobie sam z siebie ... ! .
Zgłoś wpis
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Gabriel napisał:
AndersB napisał:

He che he ...
Niejaki
>Kowalsky<
urzęduje na Tym Forum ... od DAWNA ... jak nie BARDZO DAWNA ...
---
Ma swoje "humory" takie czy Inne ... raz jest ugodowy i logiczny , innym razem niecierpliwy nieznośny .
---
Może pisze Pracę Doktorską i zbiera materiały na tematy zachowań Innych jednostek .
A może coś innego powoduje to iż zjawia się i znika .
---
---
SKORO BYŁO TAKIE BRANIE , w tym Stavanger , TO DLACZEGO WTEDY , NIE DAŁEŚ TEJ INFORMACJI ...!? .
Tylko teraz kpisz sobie sam z siebie ... ! .
bo teraz sobie przypomniałem takie informacje pisać na forum to moim zdaniem głupota...
wiesz ile wiadomości na priv mi przyjdzie lub ile jutro CV wpłynie do tej firmy?
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok