Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
8929 Postów
Maniak
AndersB napisał:... kowalsky, pierd... mnie co inni piszą ale akurat Ja pisze to co mysle bo jesli ktoś szuka od dłuższego czasu pracy a w tym samym czasie wyśmiewa sie z innych szukających to jest to żałosne.
Widzę iż masz problemy z Logicznym rozumieniem czytanego Tekstu ... I to nie pierwszy już raz .
---
CO ma wspólnego Moje poszukiwanie pracy , z tym iż zwracam Komuś Uwagę iż nie mając Numeru personalnego .
Nie dostanie od ręki pracy , a JUŻ W GASTRONOMI W SZCZEGÓLNOŚCI ...
---
Jaki mają wspólny związek , te dwie sprawy ? poza Moją Osobą ? .
---
Reszty tekstu szkoda komentować i tak będziesz nadal tępym małpiszonkiem ...
---
---
Przy okazji :
NIE SZUKAM ŻADNEJ ROBOTY ... bo do roboty to ściąga się galoty ...
---
Poszukuję Firmy w której , pracuje już ktoś z Polaków i stwierdza iż ta konkretna firma potrzebuje jeszcze jednego pracownika nawet na zastępstwo ...
to tak gwoli przypomnienia , ponieważ jak widzę Większość ma Forumową Ślepotę ...
Zgłoś wpis
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
podałem tylko przykład jak potrafisz zwracać uwage w tematach w których sam masz problem. Jest taka różnica że jesli ten człowiek jest w miare ogarniety, ma zawód, praktyke iporozumiewa sie chociażby angielskim to i tak ma wieksze szanse na znalezienie pracy jak ty z nr pers.
Bez obrazy ale wydaje mi sie ze gdybyś na prawde szukał pracy do bys ja juz znalazł. A forum to jest ostatnie miejsce poszukiwań jak dla mnie.
Hmm może po nowym roku coś sie ruszy
Zgłoś wpis
17 Postów

(kowalsky)
Wiking
Forum - przynajmniej w mainstreamowym wydaniu /najbardziej udzielających się/ - każdy ma na każdego jakiegoś haka. Potem to towarzystwo, po tych wszystkich chuj... i kurw... idzie spać, idzie do roboty, cokolwiek. I z tą całą nienawiścią żyje przez cały tzw. boży dzień jak zatruty. Potem znów wraca na forum, żeby baterie nienawiści doładować i znów komuś dopierdo... Kuriozum.
Zgłoś wpis
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
kowalsky napisał:
Forum - przynajmniej w mainstreamowym wydaniu /najbardziej udzielających się/ - każdy ma na każdego jakiegoś haka. Potem to towarzystwo, po tych wszystkich chuj... i kurw... idzie spać, idzie do roboty, cokolwiek. I z tą całą nienawiścią żyje przez cały tzw. boży dzień jak zatruty. Potem znów wraca na forum, żeby baterie nienawiści doładować i znów komuś dopierdo... Kuriozum.
a może
no wiesz
Niemcy i Żydzi uważają Polaków za świnie
Anglicy za małpy
a to może tylko żmije
i jad się w każdej wydziela
no i musi tego jadu upuścić, żeby sama nie zdechnąć
Zgłoś wpis
17 Postów

(kowalsky)
Wiking
jasta102 napisał:
kowalsky napisał:
a może
no wiesz
Niemcy i Żydzi uważają Polaków za świnie
Anglicy za małpy
a to może tylko żmije
i jad się w każdej wydziela
no i musi tego jadu upuścić, żeby sama nie zdechnąć

Myślę, że potrzeba trochę dystansu, bo wszyscy na tym tracą.
Zgłoś wpis
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
kowalsky napisał:

Myślę, że potrzeba trochę dystansu, bo wszyscy na tym tracą.

tracimy, bo okradają nas żydy, komuchy, Ruskie i cykliści
a i o ciapatych zapomniałem
Zgłoś wpis
124 Posty

(Janin)
Stały Bywalec
Gabriel napisał:
AndersB napisał:... kowalsky, pierd... mnie co inni piszą ale akurat Ja pisze to co mysle bo jesli ktoś szuka od dłuższego czasu pracy a w tym samym czasie wyśmiewa sie z innych szukających to jest to żałosne.
Widzę iż masz problemy z Logicznym rozumieniem czytanego Tekstu ... I to nie pierwszy już raz .
---
CO ma wspólnego Moje poszukiwanie pracy , z tym iż zwracam Komuś Uwagę iż nie mając Numeru personalnego .
Nie dostanie od ręki pracy , a JUŻ W GASTRONOMI W SZCZEGÓLNOŚCI ...
---
Jaki mają wspólny związek , te dwie sprawy ? poza Moją Osobą ? .
---
Reszty tekstu szkoda komentować i tak będziesz nadal tępym małpiszonkiem ...
---
---
Przy okazji :
NIE SZUKAM ŻADNEJ ROBOTY ... bo do roboty to ściąga się galoty ...
---
Poszukuję Firmy w której , pracuje już ktoś z Polaków i stwierdza iż ta konkretna firma potrzebuje jeszcze jednego pracownika nawet na zastępstwo ...
to tak gwoli przypomnienia , ponieważ jak widzę Większość ma Forumową Ślepotę ...

A ja uwazam ze za twoje osiagniecia nalezy sie tobie wylacznie chuj w dupe.za to jakim przemadrzalym kutafonem jestes od lat kilku.tyle!
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
kowalsky napisał:... Potem to towarzystwo, po tych wszystkich chuj... i kurw... idzie spać, idzie do roboty, cokolwiek.
... I z tą całą nienawiścią żyje przez cały tzw. boży dzień jak zatruty.
... Potem znów wraca na forum, żeby baterie nienawiści doładować i znów komuś dopierdo .

Może to takie tylko , twoje luźne wnioski .
---
Ja w pracy , zajmuję się tylko pracą , na ulicy tylko ulicą .
Jak jestem wśród znajomych , to zajmuję się tylko tym , co w danym momencie jest na tapecie .
Mało kiedy poruszam Forumowe "problemiki" .
---
Owszem , na Forach stosuje taki a nie inny język w komunikacji , ponieważ taka jest potrzeba tej chwili ... !
---
Takie skrzywienie z Polski , gdzie Robolowi , jak się nie posłało wiąchy , to zakładał zawsze i bez wyjątku , że Majstrowi można bezkarnie ciosać Kołki na Skroni ...
---
Tu też na początku, był względny Wersal ... jednak krótkotrwały ...z wiadomych przyczyn.
---
Ktoś kiedyś na samym początku , wtedy gdy byłem w Oslo na delegacji i bywałem w Knajpach i na Kręglach , jasno określił .
..." Poznaliśmy się poprzez Forum i bardzo dobrze , jednak w realu , na spotkaniu , zostawmy sprawy Forum swojemu biegowi , ono nie zginie bez Nas gdy My Tu przy kręglach , lub drinku się bawimy ..." .
---
I tak właśnie powinno być we wszystkich sytuacjach .
---
Jednak jak widać nie do Każdego to trafia ...
---
Osobiście , Pisząc w Takim Lub Innym stylu , nigdy tej "Pseudo Agresji" nie starałem się przenosić do Realu .
---
A bardzo Dużo Osób , poznałem Tutaj na Forum , różnego autoramentu oraz temperamentu , a następnie w Realu ... .
---
I tylko na dwóch Osobach , lekko się zawiodłem ... do tego stopnia iż Paralizator , użył bym bez ostrzeżenia .
---
Reszta społeczności to Bajka z Bajki same MIŁE WSPOMNIENIA ... .
---
Nawet BRZYDAL ... !!! W REALU , TO CAŁKIEM MIŁY i na poziomie GOŚĆ ! .
Zgłoś wpis
17 Postów

(kowalsky)
Wiking
Mam wrażenie, że ludzi bardziej obchodzi czyjeś życie niż swoje. Ze jest to pewna ucieczka przed swoimi problemami.
Zgłoś wpis
17 Postów

(kowalsky)
Wiking
czesio.:* napisał:
kowalsky napisał:
Mam wrażenie, że ludzi bardziej obchodzi czyjeś życie niż swoje. Ze jest to pewna ucieczka przed swoimi problemami. zawsze tak było...lubimy obserwować ,komentować ,a najbardziej dopierdalać !

I tylko czekać kiedy bedą /sorry za wyrażenie/ zdychać - na obserwowaniu, komentowaniu, dopierdalaniu. Jestem ciekaw kiedy będzie pierwszy RIP.
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok