AndersB napisał:... kowalsky, pierd... mnie co inni piszą ale akurat Ja pisze to co mysle bo jesli ktoś szuka od dłuższego czasu pracy a w tym samym czasie wyśmiewa sie z innych szukających to jest to żałosne.
Widzę iż masz problemy z Logicznym rozumieniem czytanego Tekstu ... I to nie pierwszy już raz .
---
CO ma wspólnego Moje poszukiwanie pracy , z tym iż zwracam Komuś Uwagę iż nie mając Numeru personalnego .
Nie dostanie od ręki pracy , a JUŻ W GASTRONOMI W SZCZEGÓLNOŚCI ...
---
Jaki mają wspólny związek , te dwie sprawy ? poza Moją Osobą ? .
---
Reszty tekstu szkoda komentować i tak będziesz nadal tępym małpiszonkiem ...
---
---
Przy okazji :
NIE SZUKAM ŻADNEJ ROBOTY ... bo do roboty to ściąga się galoty ...
---
Poszukuję Firmy w której , pracuje już ktoś z Polaków i stwierdza iż ta konkretna firma potrzebuje jeszcze jednego pracownika nawet na zastępstwo ...
to tak gwoli przypomnienia , ponieważ jak widzę Większość ma Forumową Ślepotę ...
Widzę iż masz problemy z Logicznym rozumieniem czytanego Tekstu ... I to nie pierwszy już raz .
---
CO ma wspólnego Moje poszukiwanie pracy , z tym iż zwracam Komuś Uwagę iż nie mając Numeru personalnego .
Nie dostanie od ręki pracy , a JUŻ W GASTRONOMI W SZCZEGÓLNOŚCI ...
---
Jaki mają wspólny związek , te dwie sprawy ? poza Moją Osobą ? .
---
Reszty tekstu szkoda komentować i tak będziesz nadal tępym małpiszonkiem ...
---
---
Przy okazji :
NIE SZUKAM ŻADNEJ ROBOTY ... bo do roboty to ściąga się galoty ...
---
Poszukuję Firmy w której , pracuje już ktoś z Polaków i stwierdza iż ta konkretna firma potrzebuje jeszcze jednego pracownika nawet na zastępstwo ...
to tak gwoli przypomnienia , ponieważ jak widzę Większość ma Forumową Ślepotę ...