Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Chyba na nic zdadza sie nasze interwencje - moze musimy wymyslec watek tak intrygujacy , za Gabriel nie bedzi mogl sie powstrzymac od wypowiedzenia sie ... ???

Pozdrowienia
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Miło mi , iż chociażby Wy zauważacie to iż Jestem jaki jestem ...
Niemniej do końca mego "Strejku".. daleka droga , jak widzę ...

Niemniej wracam do moich dalszych spostrzeżeń ...
A obecnie na tapecie niejakie.... KAMIENIE....

Bo oto ..."Masejobe"... opisał Nam , Swój problem i to bardzo logicznie , podając DUŻO danych związanych z problemem ... a z wypowiedzi innych wynika ,że czytać nie umieją i na dodatek nie potrafią liczyć.... .

A już niejaki mędrek ..."Karollo"...to , totalnie głupa wali...

Co prawda stawka jest jaka jest jednak godziny jakie pracują są też niczego sobie , dlatego nie można pisać iż w Polsce jest podobnie ...bo nie jest...i to każdy z Nas wie , bardzo dobrze...
"Masejob" napisał co wykonuje , niemniej nie opisał , jak bardzo jest ta praca mącząca i absorbująca...

Dziwi mnie natomiast to ,że płacą dwa podatki ...w Polsce i tutaj... , że zaliczka na podatek jest 36% w Jego przypadku to raczej standard bo miesięczny zarobek BRUTTO przekracza kwotę 25tys.Nok...
Natomiast na pewno jest zwrot.

STRAJKOWAĆ nie macie co... bo na Wasze miejsce polska firma przyjmie inne osoby i tyle będzie z Waszego strajku...
Natomiast możecie i powinniście dogadać się z Norgiem by Was przyjął do Własnej firmy na etat...
Mnie natomiast ciekawi jaką macie tabelę ze Skattkontor...o ile w ogóle taką macie...
Bo być może Tu jesteście waleni w rogi....
Dalej nie gdybam...bo nie znam szczegółów ...

A pozostałym Kpiącym ,życzę miłego samouwielbienia ....
Zgłoś wpis
636 Postów
Wyjadacz
gabriel, nie patrz na masejobe on cos sciemnia
36% przy tym zarobku ?
no chyba ze ten pseudopracodawca im tyle potraca i nigdzie tego nie odprowadza bo oni nie maja zadnych specyfikasji zarobkow.
Zgłoś wpis
1 Post

(bad harry)
Wiking
KONIEC STREJKU .....DO ROBOTY NIEROBY Z OKOLIC BODO !!!!!!!
Zgłoś wpis
636 Postów
Wyjadacz
ha ha ha Hary masz racje byles dzisiaj na Tivoli?
dziewczyny pytaly o ciebie.
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
tropik napisał:
gabriel, nie patrz na masejobe on cos sciemnia
36% przy tym zarobku ?
no chyba ze ten pseudopracodawca im tyle potraca i nigdzie tego nie odprowadza bo oni nie maja zadnych specyfikasji zarobkow.

Mylisz pojęcie podatku...z zaliczką na podatek , od Osób fizycznych -/nie mających firmy /-
Ja mam tabelę 7100/1 i przy zarobku brutto od 25tys. do 30tys. zaliczka wynosi odpowiednio 31-%do 33-%....
Co nie znaczy ,że po rozliczeniu ROCZNYM... SKATT... potrąca 28-%...
Zgłoś wpis
1 Post

(bad harry)
Wiking
tropik napisał:

niemożliwe ..... tylko gama mnie lubi
Zgłoś wpis
1434 Posty

(gama28)
Maniak
bad harry napisał:
tropik napisał:

niemożliwe ..... tylko gama mnie lubi

OOOOOOOOOO, jaki pewny siebie
Zgłoś wpis
636 Postów
Wyjadacz
nic nie myle ja dobrze wiem ze to jest zaliczka .
ale teraz on sie moze sam rozliczyc diety , zjazdy do polski i to moze nawet wyjsc ok.15 % A TYM BARDZIEJ JAK NIE PRZEKROCZYL 182 W ROKU.
pozdro
acha a gdzie feriepenge?
Zgłoś wpis
1 Post

(bad harry)
Wiking
tak napisałaś to jestem pewien ... który poziom dziś ?? 11 ??
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok