Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1 Post

(wioskowyglupek)
Wiking
Nie wiem, czy slyszeliscie juz o tym popularnym sitcomie. Popularnym jak popularnym, ale przynajmniej w mojej miejscowosci nadaja to na kanalow wiekszosci. Trochem wkurzony, bo chcialbym popatrzec tez na inne produkcje, tym bardziej, ze place.
No wiec fabula bardzo zagmatwana, ale jak na sitcom przystalo wszyscy sie jednoczesnie smieja, a jak sie nie smieja, to przynajmniej smieje sie jego tytulowy bohater o imieniu...(tylko sie nie przerazajcie) - "Bad Harry". Opowiesc jest oczywiscie komediowa, zeby przykuwal widownie. Nadali 1614 odcinkow, ale jak wiem z dobrze poinformowanych zrodel to juz jest koniec. Brakuje koncepcji i pomyslow. A widz placi i wymaga, wiadomo. Ze swej strony chcialbym niejako jako recenzje dorzucic - zobaczymy jak bedzie, bo z ta telewizja to wiadomo jak jest - nigdy nie jest wiadomo. Bo jesli to juz jest koniec to gdzie u licha byl poczatek???
Z poszanowaniem:
Widz
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
arturnor1 napisał:...Uważam że to co piszesz jest wielkim gównem....
Co za elokwencja....
Jaka ostrość wypowiedzi ... i głębia przemyśleń , włożona w tą Twoją wypowiedź... .

Gdzieś Ty się chował...? .

Z szacunku do Siebie samego , zajrzałem do Twojego Tematu ... i teraz nie dziwię się Twojej Frustracji... .
Tyle wysiłku włożyłeś , by kogokolwiek zainteresować swoją pasją ...
A TU PSTRO... !!!...znaczy , w Twojej nomenklaturze ..."GÓWNO"... .
Śladowe zainteresowanie tematem , nie na taki aplauz liczyłeś .... .
A Tu taki sobie kmiotek ma takie wzięcie... i na dodatek pisze o bzdetach.... inaczej ...znaczy się o...PIERDZENIU.../popierdywaniu/... .
Dlatego ,Twoja wypowiedź , to żadne epokowe odkrycie ,...
Wszak , jedno trzyma się drugiego i do tego nie trzeba mieć , TWOJEGO umysłu i polotu , by taką prawidłowość logicznie skojarzyć , bez zewnętrznego nagłaśniania...
Ot , napisałeś co napisałeś , by Samemu utwierdzić się w Swojej nieomylności... .
Gratuluję ....!!!...
JESTEŚ WIELKI...!!! .

Niemniej masz takie prawo ,wypowiadać się na Tym Forum ... które zresztą uważasz za pomyłkę... .
...POMYŁKI ... przeważnie drogo kosztują ... !!!...takie prawo tych pomyłek...
Jednocześnie witam... w MOJEM... tymmacie... .
... I CZUJ SIĘ JAK U SIEBIE...
Zgłoś wpis
102 Posty
artur grzybacz
(arturnor1)
Początkujący
Witam!
Przyznaje wpis niezbyt oryginalny, niestety bardziej elokwentne i przemyślane do Ciebie nie docierały, więc musiałem się zniżyć do twojego poziomu i dotarło. Ot i cała prawda, jeśli chodzi o mój post.
Piszesz również o moim wpisie „Filmujemy lustrzanką” cytuje: „Z szacunku do Siebie samego , zajrzałem do Twojego Tematu ... i teraz nie dziwię się Twojej Frustracji... .
Tyle wysiłku włożyłeś , by kogokolwiek zainteresować swoją pasją ...
A TU PSTRO... !!!...znaczy , w Twojej nomenklaturze ..."GÓWNO"... .
Śladowe zainteresowanie tematem , nie na taki aplauz liczyłeś .... .
A Tu taki sobie kmiotek ma takie wzięcie... i na dodatek pisze o bzdetach.... inaczej ...znaczy się o...PIERDZENIU.../popierdywaniu/... .”
I tu jesteś w błędzie nie chodziło mi o zainteresowanie kogokolwiek tylko ludzi z pasją, którzy mają podobne zainteresowania do moich, z którymi podzielę się swoimi informacjami a i chętnie skorzystam z innych. I nie chodzi tu o ilość a jeśli już to, o jakość.. Jeśli chodzi o twój szacunek do samego siebie to tak trzymaj nie przypuszczam żeby była jeszcze na tym forum osoba, która czytała twoje posty i potrafiła Cię szanować. Jestem również niezmiernie szczęśliwy, że taki KMIOTEK jak Ty (sam tak o sobie napisałeś) nie zagląda do takich tematów i nie wypisuje bzdetów jak w pozostałych innych. Myślę, że jest to spowodowane brakiem znajomości tematu i tu chwała Ci za to. Tak jak napisałeś uważam, że jesteś KMIOTKIEM a to, co wypisujesz na tym forum to Gówno. Zaczepiasz Ludzi wyśmiewasz się z nich i uważasz, że jesteś GOŚĆ!!! A tak naprawdę jesteś zakompleksionym robotnikiem, którego szef i współpracownicy rypią przez cały dzien., (o czym sam pisałeś) a jedyny sposób na odreagowanie to wożenie się po użytkownikach forum. Robiłeś tak też w moich postach z stąd mój wpis do twoich bzdetów czy jak pisałeś popierdywań. Nie jestem przekonany, że cokolwiek to zmieni w twoim myśleniu, ale może zmienią to użytkownicy albo administratorzy forum.
A na koniec jescze jedna sprawa, popełniłem błąd pisząc że to forum to wielkie nieporozumienie to nie forum jest nieporozumieniem, tylko tacy forumowicze jak TY.

Pozdrawiam Kmiocie
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
arturnor1 napisał:...ale może zmienią to użytkownicy albo administratorzy forum...
Odwieczny problem Takich Ludzi Jak TY , polega na tym , że nigdzie nie zagrzeją długo miejsca ... bo zawsze Im coś przeszkadza...! .
Niemniej , jak już nie dają sobie rady , to starają się doprowadzić Swoje racje do Istnienia , Drogą Siłową ... !!! .
Jesteś Nieużytek , drążący wszędzie i zawsze na przekór Samemu Sobie .
Nie potrafisz przyznać się do Własnych słabości i Błędów ...
Co chwila zmieniasz skórę... /-Nick-/ zakładając , że Nikt nie rozpozna Ciebie w Nowej szacie...
A tu jak Na Złość , Nerwy nie wytrzymują i SAM SIĘ ZDRADZASZ ...
OT Miernota z Ciebie i TYLE ...
Chcesz coś pokazać a za Chiny i Koreę Północną nic a nic Tobie nie wychodzi...
Ile JESZCZE razy ZMIENISZ SWOJE OBLICZE , zanim to zrozumiesz ....

Wiesz ,że jest takie mądre powiedzenie , że ktoś jak niema Swojego Zdania o Innych to MAŁPUJE... powtarzając zdanie Innych...
I Ty Taki właśnie jesteś .... Małpujesz ... , Moje Własne określenia ... w MOIM KIERUNKU...

JESTEŚ ŻAŁOSNY i tyle...
Niemniej Tacy jak TY , też są potrzebni na Tym Forum , by Inni mogli pewne rzeczy zrozumieć ...
Na jaskrawym przykładzie jakim Sobą Reprezentujesz , w negatywnym znaczeniu ...
Takie jest... MOJEM ...ZDANIEM...

Pozdrawiam...
i życzę owocnych wysiłków w uskutecznianiu Następnych forumowych kamuflaży .
Oraz , bardziej efektywnego postępu w trzymaniu , Swych Nerwów na właściwym Miejscu , bo psują Tobie cały dorobek , tak skrupulatnie i misternie zaplanowanego Manewru...
Zgłoś wpis
102 Posty
artur grzybacz
(arturnor1)
Początkujący
Widzisz i nic nie zrozumiałeś , szkoda mojego czasu, mam wiele ciekawszych rzeczy do roboty niż dyskusje z marnym zakompleksionym stolarzyną, któremu wydaje się, że jest nowym Palikotem nie ubliżając przy tym samemu Palikotowi. Idź strugaj drewienka, żyj i pozwól żyć innym. Filozofie zostaw tym, którzy są w tym dobrzy, a ty kup sobie nowe portki robocze i ciesz się z życia. O moje nerwy się nie martw, nie puszczają przed takimi zniewieściałymi tatusiami . Moje dane są do wglądu u administratora i nie kryją się pod żadną maską. Jedyne, co mogę Ci życzyć to tego, żeby żaden forumowicz, któremu ubliżyłeś, albo wpakowałeś się w jego temat ze swoimi popapranymi wywodami nie obił Ci twarzy. Koniec kropka
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
arturnor1 napisał:
.... Moje dane są do wglądu u administratora i nie kryją się pod żadną maską.
Polscy konfidenci też tak swego czasu mówili... , że ...Oni już taki zawód mają i ich dane są dostępne w każdym momencie u ich szefa ....
Dla mnie jesteś... ĆMA.. !!! .
Wyszydzasz Moje wykształcenie i zawód który wykonuję , a są ogólnie dostępne dla każdego kto tylko chce to zobaczyć ...! .
Sam natomiast , jak Menda kryjesz się za przykrywką "administracji"...

ŻAL Mi jest Ciebie KARŁOWATY CZŁOWIECZKU...!

Nie mniej , żyj ...
Zgłoś wpis
1132 Posty
Gosia P
(małgośka)
Maniak
Gabriel nie potrzebuje adwokata , ale odezwę się skoro napisałeś tak :

arturnor1 napisał:
(...) żeby była jeszcze na tym forum osoba, która czytała twoje posty i potrafiła Cię szanować. (...)

jesteś w błędzie , jest taka osoba

dyskusje z marnym zakompleksionym stolarzyną, (...) Idź strugaj drewienka, żyj i pozwól żyć innym. Filozofie zostaw tym, którzy są w tym dobrzy, a ty kup sobie nowe portki robocze i ciesz się z życia.i

można dyskutować do bólu , nie zgadzac sie z czyimiś poglądami , ale twoje naśmiewanie się z czyjegoś pochodzenia , wykształcenia , zawodu , pracy , świadczy fatalnie tylko i wyłącznie o tobie . W moich oczach ciebie nie ma , zupełne skreślenie . zegnam .

Miłego dnia Gabriel .
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
małgośka napisał:...można dyskutować do bólu , nie zgadzac sie z czyimiś poglądami , ale twoje naśmiewanie się z czyjegoś pochodzenia , wykształcenia , zawodu , pracy , świadczy fatalnie tylko i wyłącznie o tobie . W moich oczach ciebie nie ma , zupełne skreślenie . zegnam .
Nie tak ostro...!!!... , bo facio pomyśli , że jakiś spisek na Niego się szykuje... .

..."małgośka"...
Co do Tego Naśmiewania się z czyjegoś pochodzenia .... itd... , to mnie to akurat nie ziębi i nie grzeje... , a i Sam nie jestem wolny , od Takiego postępowania względem Innych... , gdy Taką paranoję widzę...
..../-na przykład w ogłoszeniu ..szukam pracy... dana Osoba pisze ... mgr.inż.elektryk z wieloletnim doświadczeniem zawodowym , podejmie każda pracę fizyczną , nawet sprzątanie mieszkań , biur... znam tylko słabo angielski norweskiego wcale... POMÓŻCIE...-// to I Ja walę wtedy , po oczach ile wlezie...// .
Niemniej jest różnica , Moim zdaniem na przykładzie jak wyżej ... .
Bo KAŻDY kto tylko chce może zobaczyć Mój dorobek w wykształceniu zawodowym... i Ja się z Tym Nigdzie nie Kryję...
Ba chlubię się tym , że mam wykształcenie Takie a nie Inne i , że właśnie w tym kierunku zawodowym Pracuję ... .
Dla Mnie , nie jest Ujmą Mieć Wykształcenie zawodowe , BUDOWLANE i takąż pracę wykonywać ... TU W NORGE...bo taką podobną pracę wykonywałem również i w Polsce...

Niemniej jak Ktoś np..."arturnor1"... z za węgła , Takie... Informacyjne Zero... zmieniające co chwila swoje -nicki - stara się Mnie bezpodstawnie zawodowo zmieszać z błotem ... to i taka Jest Moja Reakcja , jak powyżej...

Niemniej jak już wcześniej napisałem...
Niech , Se... ŻYJE...
Zgłoś wpis
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Masz racje gabrielu - zadne wyksztalcenie ani pochodzenie nikomu ujmy nie przynosi . Jestes szczery co do tego co robisz i skad pochodzisz i nie ukrywasz sie pod plaszczykiem obludy .

Ja tez uwazam, ze o wiele "normalne" jest wykonywanie pracy budowlanca - jak sie jest budowlancem, niz sprzatanie jak sie jest pania dyrektor

A tak swija droga to taka szkola budowlana to nie byle co i tez moglbys sobie zadac trudu i wyslac swoje papiery do "ewaluacji" w No. - moglbys awansowac na pracownika : faglært i podwyzszyc sobie pensje

Pozdrawiam
Zgłoś wpis
1132 Posty
Gosia P
(małgośka)
Maniak
gabriel napisał:
(...)

Niemniej jak już wcześniej napisałem...
Niech , Se... ŻYJE...[/color]

Masz rację Gabriel , ciśnienie mi podniósł trochę od rana , a już pisałam , że mam nieraz bardzo niskie i muszę wtedy brać dopalacze , żeby się rozkręcić i funkcjonować , dziś się obyło bez tego . Także na coś się to przydało
Zdania typu „ ty stolarzu niedobry ty…” czy „ ty ,ty sprzątaczko ty ” są dla mnie taką dziecinadą , że nie ma sensu więcej komentować .

wklejam linki do felietonów Anglika , bo są nowe , także w wolej chwili warto poczytać

wiadomosci.wp.pl/kat,119594,title,Anglik...=1a5b6&_ticrsn=5

wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Jak-prze...24676,wiadomosc.html

wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Metna-ka...41965,wiadomosc.html
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok