Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
arturnor1 napisał:
Jeśli chodzi o twój szacunek do samego siebie to tak trzymaj nie przypuszczam żeby była jeszcze na tym forum osoba, która czytała twoje posty i potrafiła Cię szanować.

arturnor1... ja rowniez czytam posty gabriela i szanuje go jako uzytkownika mimo, ze nie z kazda mysla jego sie zgadzam
to co do twych watpliwosci czy tez, jesli wolisz, twych nie-przypuszczen

jesli nie zgadzasz sie z nim lub jakimkolwiek innym uzytkownikiem, to dyskutuj sobie do woli z taka osoba, jesli bedzie tez i ona miala na to ochote... niemniej w zaden sposob nie podkreslisz swego zdania obrazajac kogokolwiek, wiec daj na luz z wyzwiskami prosze, dobrze ?
Zgłoś wpis
102 Posty
artur grzybacz
(arturnor1)
Początkujący
Oki Ty tu jesteś szefem, oby to działało zawsze w obie strony
Pozdrówka
Zgłoś wpis
1564 Posty
Maniak

Hi hi, Gabrielku i Ciebie dopadł troll.

Dla trolla: Gabriel, w przeciwieństwie do co poniektórych użytkowników, nie zrobił nic, co mogłoby pozbawić szacunku do niego. Takie jest moje zdanie.

Ogólnie: Odpowiadając, Gabrielu, na nie tylko twoje zainteresowanie moimi stronkami, oznajmiam iż trwa obecnie przebudowa w związku ze zmianą domen, dlatego niektóre ze stron mogą być czasowo niewidoczne. Do czasu zakończenia budowy strony głównej, pod nowe domeny: http://piotrzebrowski.eu i http://piotrzebrowski.pl, zostały przekierowane fotogaleria i blog.
Zgłoś wpis
1 Post

(wioskowyglupek)
Wiking
Dino napisał:

Hi hi, Gabrielku i Ciebie dopadł troll.

Dla trolla: Gabriel, w przeciwieństwie do co poniektórych użytkowników, nie zrobił nic, co mogłoby pozbawić szacunku do niego. Takie jest moje zdanie.

Ogólnie: Odpowiadając, Gabrielu, na nie tylko twoje zainteresowanie moimi stronkami, oznajmiam iż trwa obecnie przebudowa w związku ze zmianą domen, dlatego niektóre ze stron mogą być czasowo niewidoczne. Do czasu zakończenia budowy strony głównej, pod nowe domeny: http://piotrzebrowski.eu i http://piotrzebrowski.pl, zostały przekierowane fotogaleria i blog.

Hi hi, Gabrielku.
Tez sie probowalem dopchac w tamte strony. Chcialem posluchac miejscowej ludnosci, jak to rzeczywiscie jest z tymi Dingo psami. Na moj gust jest jak w tej starozytnej opowiesci, ze psy szczekaly, a karawana pojechala.
Zgłoś wpis
1 Post

(bad harry)
Wiking
gdzie z tym krawatem tu włazisz kmiotku ??
wymyśl coś dzisiaj będzie wesoło
może jakaś powtórka odcinka tzw repley myśle że masz wilele pomysłów
Zgłoś wpis
1 Post

(Kow@lski)
Wiking
bad harry napisał:

Jak dla mnie jest wesolo, ale nie chce sie wcinac za bardzo w nie swoj temat...
Zgłoś wpis
1 Post

(bad harry)
Wiking
szkoda kowalski że wioskowy dupek się wycofał bo było by weselej
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
bad harry napisał:
A Tobie CO...!?.
Przez tą ciszę wyborczą zmysły estetyczne się pokiełbasiły...

Mnie tam Ten..."wioskowyglupek"...nie przeszkadza ... , o ile zachowuje się jak przystało na miejsce , gdzie odbywa się ...STREJK... .
Tu warcholstwa proszę MI nie szerzyć ...!!! .
Ma KRAWAT to Jego sprawa i problem .
PRZYPATRZCIE się jak Norgi strejkują ... spokojnie... z uśmiechem... życzliwie do strony przeciwnej , jednak skutecznie ...

Zgłoś wpis
1 Post

(bad harry)
Wiking
niestety ja nie jestem tak tolerancyjny jak ty czekam kiedy wróci bo jest zajebisty wesołek
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
bad harry napisał:
szkoda kowalski że wioskowy dupek się wycofał bo było by weselej PONIŻEJ KRYTYKI...!!!... czyżby łowy na Tajki , nie powiodły się...??? .
Ostatni raz upraszam Ciebie Harry , Więcej kultury i bez rynsztokowego CHAMSTWA ... . W innym przypadku dajesz swiadectwo tylko i wyłącznie o Sobie Samym...
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok