Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
15 Postów
mariola drozdowska
(mariolka1)
Wiking
Zamiast tak dogryzac komus kto znalazl sie w trudnej sutuacji tym bardziej w swieta to przydaloby sie pomoc. Wiekszosc polakow taka jest sami przyjechali tutaj zeby sobie polepszyc I zappmnieli jak to bylo a jak wszystko juz maja to wielkie Panie I wielcy Panowie. Wstyd wstyd I jeszcze raz wstyd!!!! Powodzenia Daniel Wesolych swiat
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
53 Posty
Magosia
(Magosia)
Nowicjusz
Małgosiu zadałem proste pytanie. Wszystko co sobie dopowiedziałaś jest zwyczajnym majaczeniem. Pytanie nie dotyczy osoby a sprawy i przesłanek jakimi się kierowałas zapewniając osobnika, że mu się cokolwiek uda. Wnioskowanie na podstawie jednej blachej przesłanki jaka jest praca to nic innego jak szarlatanerii na poziomie wróżbity macieja. Więc jeśli możesz raz jeszcze spróbować odpowiedzieć i nie wpłatac do tego własnych urojen to będę zobowiązany.
Wiesz jak się Twoje odpowiedzi czyta to dopiero majaczenie , przekręcanie , czepianie się wyrazów , ale chyba masz taki sposób bycia , może lubisz jak komuś nie wychodzi bo możesz wtedy napisać , a mówiłem , każdy jest inny i nadal jestem za tym , aby chłopakowi się udało .
Pozdrawiam Ciebie i Tobie również , życzę wszystkiego najlepszego i miłego spędzenia Świat
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
420 Postów

(optymysta)
Wyjadacz
Magosia napisał:
Małgosiu zadałem proste pytanie. Wszystko co sobie dopowiedziałaś jest zwyczajnym majaczeniem. Pytanie nie dotyczy osoby a sprawy i przesłanek jakimi się kierowałas zapewniając osobnika, że mu się cokolwiek uda. Wnioskowanie na podstawie jednej blachej przesłanki jaka jest praca to nic innego jak szarlatanerii na poziomie wróżbity macieja. Więc jeśli możesz raz jeszcze spróbować odpowiedzieć i nie wpłatac do tego własnych urojen to będę zobowiązany.
Wiesz jak się Twoje odpowiedzi czyta to dopiero majaczenie , przekręcanie , czepianie się wyrazów , ale chyba masz taki sposób bycia , może lubisz jak komuś nie wychodzi bo możesz wtedy napisać , a mówiłem , każdy jest inny i nadal jestem za tym , aby chłopakowi się udało .
Pozdrawiam Ciebie i Tobie również , życzę wszystkiego najlepszego i miłego spędzenia Świat

Tak sie zlozylo Malgosiu, ze akurat tu jestem wiec natychmiast ci odpowiem. Zaczne od konca.
Za zyczenia dziekuje, choc z uwagi na brak laski wiary swiat nie celebruje.
Jak juz pisalem dyskusja nie jest przeciw osobie ( in personam) - w tym wypadku danielowi) - a w sprawie ( in rem)
To czy sie danielowi uda jest sprawa wtorna i niewiele mnie obchodzi, choc zycze mu jak najlepiej. Nigdzie tez w moich postach nie ma zdania skierowanego do niego, stad moj komentarz o twoim majaczeniu.
Jak napisalem powyzej, chcialem sie jedynie dowiedziec, na jakiej podstawie sugerujesz, ze owemu danielowi NA PEWNO sie powiedzie.
Pytanie jest z gruntu formalne i nie nosi znamion personalnego ataku.

Twoje epitety i personalne ataki mojej osoby niezbyt mnie interesuja, bo analizujac posty na pierszy rzut oka widac, ze sa nacechowane niechecia osobista do ktorej brak jakichkolwiek podstaw.

TAk wiec malgosiu, odrzuc na chwile majaczenia i odpowiedz na pytanie.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

()
Maniak
Broda ci krzywo rośnie
Temu artyście reżyserowi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
53 Posty
Magosia
(Magosia)
Nowicjusz
Twoje epitety i personalne ataki mojej osoby niezbyt mnie interesuja, bo analizujac posty na pierszy rzut oka widac, ze sa nacechowane niechecia osobista do ktorej brak jakichkolwiek podstaw.

Przepraszam jeśli to tak odebrałeś , mam usposobienie bardzo łagodne , epitety na pewno nie , przymiotniki tak , nigdy nie oceniam ludzi jeśli kogoś nie znam , ale lubię jak ktoś próbuje zmienić swoje życie i mu się udaje, taka już jestem, dlatego życzę Danielowi powodzenia w Norwegii i Tobie również życzę wszystkiego co dobre i niech spotykają Ciebie tylko fajne rzeczy i przyjemne .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
420 Postów

(optymysta)
Wyjadacz
Magosia napisał:

Przepraszam jeśli to tak odebrałeś , mam usposobienie bardzo łagodne , epitety na pewno nie , przymiotniki tak , nigdy nie oceniam ludzi jeśli kogoś nie znam , ale lubię jak ktoś próbuje zmienić swoje życie i mu się udaje, taka już jestem, dlatego życzę Danielowi powodzenia w Norwegii i Tobie również życzę wszystkiego co dobre i niech spotykają Ciebie tylko fajne rzeczy i przyjemne .

Duzo pisaniny a odpowiedzi na pytanie Malgosia nie podala. A wystarczylo napisac - Nie wiem, bo wiedziec po prostu nie moge, ale gleboko w to wierze.

Czyli z koscielnego na ludzkie - Danielu, bardzo bym chciala by ci sie powiodlo, ale nikt ci tego nie zagwarantuje. Kwestia szczescia.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
53 Posty
Magosia
(Magosia)
Nowicjusz
Bardzo ładnie to napisałeś czyli moją odpowiedź, jeszcze nie umiem czytać w twoich myślach, ale się postaram, jak zwał tak zwał życzymy mu chyba szczęścia,

pozdrawiam z pięknego, słonecznego i świątecznego Szczecina.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok