Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
3258 Postów
boj fra oszlo
(bojfraoszlo)
Maniak
Daniel.T napisał:
Ok. Tego się właśnie spodziewałem....zrównać z ziemią faceta który zadał proste pytanie. Może dla wyprostowania sytuacji przedstawię swoją sytuację. Pracuje w serwisie VW w Larvik ,jestem technikiem diagnostą, a nie emigrantem z Polski który przyjechał w ciemno. Zadałem pytanie bo w tym pierwszym miesiącu brakuje mi na życiejestem a wiem że takie punkty istnieją w NO. Myślałem że uzyskam prostą odpowiedz ale niestety....

Nie przemyślales tego wczesniej...
...mogleś prosić pracodawce o wyplate zaliczki...
...nie wyobrazam sobie,żeby mógl odmówic...
...a tak na swięta zostałeś z niczym...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Daniel.T
(Daniel.T)
Wiking
No niestety załatwienie d-number w Skatt trwało bardzo długo bo 3 tygodnie, poza tym jestem w trakcie załatwiania konta bankowego niezbędnego do przelewów, więc stąd moje pytanie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Daniel.T
(Daniel.T)
Wiking
Masz rację Josephvol.2 smith, nie będę się już tłumaczył. Pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
566 Postów
HeartB
(HeartB)
Wyjadacz
Daniel.T napisał:
Masz rację Josephvol.2 smith, nie będę się już tłumaczył. Pozdrawiam.
-------
Nie opowiadaj glupot. Pracowales miesiac i.... zaliczki w czeku nie dostales???? Pytasz o smietniska, o zarcie na sepa a.... nie pozyczyles 100 nok od kumpli w pracy, za ktore mogles balowac 10 dni opychajac sie kneipbrodem, plantemargarin i dzemem z polskich truskawek? Smierc z glodu, ani ze wstydu na smuetniku Kiwi nie grozilaby ci. Pogloduj, przywraca to jasnosc myslenia. I znajdz jakas robote tak naprawde.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
566 Postów
HeartB
(HeartB)
Wyjadacz
6e6 napisał:
wstyd poltusie wstyd zeby zebrac o zarcie majac robote..poznij nas wytykaja palcami i sie smieja ze jestesmy posozyty
-----
Kyss, przeciez on ewidentne glupoty opowiada.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Daniel.T
(Daniel.T)
Wiking
Brak słów na wasze posty ....temat uważam za zamknięty.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
53 Posty
Magosia
(Magosia)
Nowicjusz
Daniel , na pewno się Tobie uda i będzie OK, to co przeczytałam nikt Ciebie nie zrównał z ziemią , nie znając Twojej sytuacji uznano , że jesteś nieodpowiedziany , dobrze ,że napisałeś co i jak , podsunięto Tobie linki i Asia dała propozycję , czasami jest trudno , każdy jakoś zaczynał, tylko może zapomniał jak było.
Życzę Tobie powodzenia i Wesołych Świat

Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Daniel.T
(Daniel.T)
Wiking
Dziękuje Magosia , faktycznie chyba niektórzy zapomnieli jak zaczynali. Wesołych Świąt.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
23 Posty
Raizo ....
(Raizo)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
763 Posty
Joanna C
(giovi2)
Wyjadacz
Daniel, ja wiem co znaczy spędzać Święta daleko od rodziny i bliskich, a nie mając jeszcze kasy.... to już w ogóle jakaś porażka. Chcesz, to przyjadę po Ciebie jutro do Larvik, abyś tych Świąt nie musiał spędzać w smutnym nastroju Odezwij się na priv! ( Nie bierz sobie do serca forumowej patologii, bo to tylko tak na pokaz wszystko )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok