Imperator1988 napisał:
@Optymus_anihilacja: To jaki byl w koncu wynik tego twojego eksperymentu? Bo jak do tej pory wychodzi na to ze wynik byl taki ze ci odpisaly.....
A po co falszywe konta? A chociazby poto ze niektorzy uzytkownicy moga takowe konto z ktorego beda udawac kogos wykorzystac do pozyskania informacji od tak prostych jak kto jest kim i gdzie mieszka..... az po kompromitujace informacje ktore moga pozyskac skutecznie odgrywajac "szopke".... Pozniej wystarczy tylko wkleic archiwum by kogos skompromitowac.... Ja mam przynajmniej takie podejrzenia iz wielu moze stosowac takie pulapki....
A co do tego co robia ci uzytkownicy? Moim zdaniem przegladaja forum i jesli niepisza to dlatego poniewaz niemaja ochoty uczestniczyc "agresywnej dyskusji" jaka czesto sie nawiazuje na forum gdy pojawi sie ktos nowy z niedokonca przemyslanym tematem.... chociaz calkiem mozliwe iz niektorzy zamiast korzystac z forum lub czatu rzeczywiscie wymieniaja sie prywatnymi wiadomosciami tak jak twierdzisz..... Lecz dziwne jest ze ktos do tego uzywa systemu profili polaczonych z forum zamiast np. CIAbooka.
Jezeli konkuzje sa dla ciebie nieczytelne, to niestety nie jestem w stanie objasnic prosciej.
Zastanawiam sie kto zamierza kompromitowac bezzebnego robotnika budowlanego i czy nie kompromituje sie on dostatecznie sam. No chyba, rozmawiamy o jakims psychicznym dewiancie, ktory siedzi MN, tworzy profile, potem zastawia siec i kompromituje...Pytanie gdzie ich kompromituje i przed kim oraz w jakim celu.
Jedna z przeslanek swiadczaca przeciwko twojej tezie, jest to, ze osob siedzacych na forum sa setki i tylko w glowie innego dewianta moze zrodzic sie mysl, ze wszyscy zamierzaja sie kompromitowac nawzajem. To sie nazywa "efekt skali" stad wniosek, ze pleciesz.
Ludzie czesto po prostu ze soba rozmawiaja Impku, bez niecnych celow, no chyba, ze za taki uwazasz chec poderwania jakiejs panienki. To sa czesto osoby ciezko pracujace, o ograniczonym swiatopogladzie. Chca swoje pomalowac, posprzatac w weekend posluchac muzy, napic sie i jak sie uda to cos przeleciec.Do tego nie potrzeba CIA.
Twierdzisz, ze przegladaja forum...Czyli co robia? Bo szczerze nie wiem co mozna tu przegladac przez 3 lata, rok a nawet miesiac. Twierdzisz, ze te setki osob szukaja potrzebnych im informacji?
Motorem postępu jest poped!! Po .uj chcesz miec duzo pieniedzy, sportowa bryke, chate w Polsce. Dlaczego zamierzasz miec wiecej czasu? Mam nadzieje, ze po to by podrywac mlode ladne dupy, bo jezeli w innym celu masz tak glupie mysli to zaczne sie ciebie bac.
Jezeli liczysz, ze posiadając kilkakrotnie wiecej srodkow i dysponujac duza iloscia wolnego czasu bedziesz szczesliwy, to jestes w bledzie.
Nabawisz sie chlopaczyno depresji. Wykazal to E. Fromm w latach 50-tych. Odsylam do "Patologii normalnosci" jego autorstwa.
Przyznam, ze czasami jestes zabawny...ale taki przy tym naiwny, ze az glupi.