nowaem napisał:
Czy jest ktoś kto często wysyła paczki z Polski do Norwegii?
Czekam na paczkę, została wysłana 26MAJA, ostatni status mówi, ze paczką została wysłana z Polski. Nadana była priorytetem jako 'prezent', z potwierdzeniem odbioru, truchleje, bo nie podana zostala wartosc, nie zostala też ubezpieczona :/ a mam tam dosyc drogie rzeczy
wykonalam kilka telefonow, teoretycznie powinna dojść juz w piatek, jednak nie ma zadnego potwierdzenia, że paczka W OGOLE zostala odebrana w Norwegii
Jak dla mnie to ta paczka zaginela po polskiej stronie

Ja od 5 lat regularnie odbieram pakiet plyt z Djpromotion ktore najpierw sa wysylane do rodzinki w PL potem do mnie i tak co miesiec.
Przez te 5 lat raz zdarzylo sie ze jedna zginela.
Kupowalem sprzet Dj-ski o duzej wartosci i nie zaginol co ciekawsze udalo sie bez cla
A teraz Ci wytlumacze jak to dziala

Jedzie sobie dajmy na to taki Marianek w swojej smierdzacej szoferce i ma tam np. te paczki.
Jedzie sobie jedzie az nagle zatrzymuje sie gdzies na przylesnym parkingu.
Nie nie on nie zatrzymuje sie tym razem na prostytutki bo podobno ktos go w domu kocha!!!
Pewnie DZIUBASEK z Rogaland tez z nim figluje jak tam po trasie zachaczy, no ale dobra mniejsze o wieksze.
No i ten Marjanek sobie wchodzi na pake i wyszukuje fajne tluste paczuszki ktore ida do UK, NO, Irlandii, Holandii itd.
Wiec teraz juz wiesz co moglo sie stac?
Bylo kiedys o tym na TVN
Jest jeszcze taka opcja ze celny ja ogarnol i dlatego nie ma wpisu ze jest w NO
Sprawdza i wpisza w rejestr, a sprawdzanie im troche zajmuje