marianek napisał:
chyba sie kapke zagalopowałas, bo ja nie jebie dla zony i córeczki, a na lepsze jutro (nasze jutro >moje i mojej rodziny)!
czyzbys wiedziała cos czego nie wiem ja?
według moich info moja zona wciąz mnie kocha, podobno nawet bardzo,a córka twierdzi, ze ma najwspanialszego ojca na swiecie....
czyzbys zaczeła pluc na tych, którym sie udało ?
bo to, ze sie udało moge powiedziec ja, ale ty...... (?)
Lolek ledwo kilka miesiecy pracuje, kredytu do choooja do spłacenia, kolor włosów juz raczej ci sie nie zmieni, ciułasz nok do noka, scooby musi jechac z pl ( w norge półki sie walą), ale cena kapke inna....
Heh jak odłozycie kilkaset tysięcy pln, to uznam ze wam sie udało, a póki co jestescie w czarnej dupie!
Wiec hamuj pietą matko i zono, bos malutka ciagle.......
aaaaaaaaaaaaaaaaa męczy mnie to "jebiesz" (?)
Jakos nie czuje sie dymany, pracuje jak masa innych ludzi, a ze kapke wiecej i dłuzej?
w koncu po to tu jestem......
Mysle, ze to tobie zal dupe sciska, bo zarówno ty jak i twoj lolek marzycie o kwotach jakie ja nabywam kazdego 15 : )))
Poza tym nie uwazam sie za poszkodowanego, bedąc samotnie za granica.....
Nie uwazam norge za super miejsca do zycia, bo ani tu klimatu, ani poczucia bezpieczenstwa,ani zycia towarzyskiego.....
Wole zdecydowanie te pieniadze spozytkowac w pl, bo i wiecej i lepszej jakosci rzeczy.....
No ale jak ktos całe zycie mieszkał w czarnej dupie, to tutaj moze czuc sie rzeczywiscie jak w raju....
Ale ciebie rozumiem doskonale > tez bym drapaka dał z zadzumionego Bytomia do ....Sandviki
Wychyl nos poza sandvike, a zobaczysz prawdziwą norwegie!
Tylko pamietaj, ze bramki trzeba płacic
aaaaaaaaaaaaa i potem mechanika szukac polskiego,zeby starczyło do wypłaty....
Pozwolisz, ze zalicze cie do polonorków (?) jestes typową nową alien
ps: wyrazy wspólczucia dla lolka,ze mu sie taka zgaga trafiła.....
Płynu ze spryskiwacza się napiłeś marianek że tak jadem plujesz..... a może musisz siedzieć w wykend w domu,zamiast owertid napierniczać .....co by rodzinka miała lepiej?
A może ty z tych co im płacą za to kłapanie w kółko i to samo
chyba sie kapke zagalopowałas, bo ja nie jebie dla zony i córeczki, a na lepsze jutro (nasze jutro >moje i mojej rodziny)!
czyzbys wiedziała cos czego nie wiem ja?
według moich info moja zona wciąz mnie kocha, podobno nawet bardzo,a córka twierdzi, ze ma najwspanialszego ojca na swiecie....
czyzbys zaczeła pluc na tych, którym sie udało ?
bo to, ze sie udało moge powiedziec ja, ale ty...... (?)
Lolek ledwo kilka miesiecy pracuje, kredytu do choooja do spłacenia, kolor włosów juz raczej ci sie nie zmieni, ciułasz nok do noka, scooby musi jechac z pl ( w norge półki sie walą), ale cena kapke inna....
Heh jak odłozycie kilkaset tysięcy pln, to uznam ze wam sie udało, a póki co jestescie w czarnej dupie!
Wiec hamuj pietą matko i zono, bos malutka ciagle.......
aaaaaaaaaaaaaaaaa męczy mnie to "jebiesz" (?)
Jakos nie czuje sie dymany, pracuje jak masa innych ludzi, a ze kapke wiecej i dłuzej?
w koncu po to tu jestem......
Mysle, ze to tobie zal dupe sciska, bo zarówno ty jak i twoj lolek marzycie o kwotach jakie ja nabywam kazdego 15 : )))
Poza tym nie uwazam sie za poszkodowanego, bedąc samotnie za granica.....
Nie uwazam norge za super miejsca do zycia, bo ani tu klimatu, ani poczucia bezpieczenstwa,ani zycia towarzyskiego.....
Wole zdecydowanie te pieniadze spozytkowac w pl, bo i wiecej i lepszej jakosci rzeczy.....
No ale jak ktos całe zycie mieszkał w czarnej dupie, to tutaj moze czuc sie rzeczywiscie jak w raju....

Ale ciebie rozumiem doskonale > tez bym drapaka dał z zadzumionego Bytomia do ....Sandviki

Wychyl nos poza sandvike, a zobaczysz prawdziwą norwegie!
Tylko pamietaj, ze bramki trzeba płacic

aaaaaaaaaaaaa i potem mechanika szukac polskiego,zeby starczyło do wypłaty....

Pozwolisz, ze zalicze cie do polonorków (?) jestes typową nową alien

ps: wyrazy wspólczucia dla lolka,ze mu sie taka zgaga trafiła.....

Płynu ze spryskiwacza się napiłeś marianek że tak jadem plujesz..... a może musisz siedzieć w wykend w domu,zamiast owertid napierniczać .....co by rodzinka miała lepiej?
A może ty z tych co im płacą za to kłapanie w kółko i to samo