EdytkaiDarek napisał:
marianek napisał:
psie gonczy > ty poczytaj co brzydka edytka i ponury darek napisali pod moim adresem, a potem pisz...
Ja jestem chłopak jak walczyk, tylko te mameły sapia do mnie i pojezdzaja mojej rodzinie > nie zauwazyłes ???
zresztą od kiedy chuj byka boli, kiedy krowa sie cieli ?
Oglądam zuzel, wiec sie odpierdolta wszyscy
Ku woli scislosci to Marjanek zaczol wojne pierwszy!!!
Jedzie na poczatek nowym i mysli ze taki gites chlopak jest z niego na tym forum!!!
Potem sie dziwi ze z nim walcza i udaje chlopczyka jak walczyk
Kto mieczem wojuje od miecza ginie.
Zalosny jestes Marjanek i w dodatku oszust!!!
Nic takiego nie mowilem ze dam Ci spokoj czy zluzuje, wrecz przeciwnie pisalem ze jade na 2 tyg. do PL a jak wroce to nadal bede Cie gnebil
)
Sam zaczoles i w dodatku pierwszy pojechales po mojej rodzinie
Ja oddalem, ale Ty swinio bez godnosci i honoru nie przyjoles tego godnie!!!
Na tym powinno bylo sie skonczyc, ale nie Ty znow napisales na temat mojej zony!!!
Powtarzam ostatni raz ona jest tylko w loginie i nie ma nic wspolnego z tym forum i nawet tu nigdy nie byla bo wie jak tu jest i brzydzi sie i gardzi wami wszystkimi!!!
Jesli chodzi jeszcze o mojego Edziulka to zapewniam Cie ze jakbys ja zobaczyl to odrazu bys sie zakochal i zostawi swoja stara w holere
Ja to mam szczesie taka foczke miec w domku
A wracajac jeszcze do Ciebie to dobrze napisales ze jestem lepszy od Ciebie i to w kazdym aspekcie!!!
Malutki przy mnie jestes i daleko Ci do mnie
Czepiasz sie ludzi o ortografie?
Sam nie raz i nie dwa jebales bledy wiec skoncz czlowieku i lepiej sie cofnij do zerowki z matematyka bo albo glupi jestes, albo poprostu jest Ci wstyd ze sie przyznales ile godzin zapierdalasz dorobkiewiczu jeden
Piszesz ze 250-300h. robisz a potem mi piszesz ze raptem 2-3 razy w tygodniu jezdzisz i to 9-10h!!!
Wstyd Ci poprostu i tyle!!!
Nie mam nic do polakow przyjezdzajacych tutaj bo kazdy ma prawo byc gdzie chce, ale uwazam ze ludzie tacy jak Ty ktorzy przyjezdzaja sie tylko nachapac i wracaja z NOK-ami do PL powinni miec o 1/3 lub 1/2 nizsze stawki od tych co tu mieszkaja na stale
I w taki sposob mialbys tylko 22.000 za swoj kjøring i morda w kubel !!!
I tak mialbys wiecejn niz w PL !!!
A jak sie nie podoba to wyp...
Tyle na ten temat smierdzacy grubasie z szoferki!!!
Wstawiles juz sobie rowerek stacjonarny do kabiny zeby schudnac? BUAHAHAHAHA!!!
Masz Marjanek
Zmienilem login zebys nie czepial sie najpiekniejszej kobiety na swiecie, ktora jest moja zona
Teraz jedz po mnie i tylko po mnie!!!
P.S Strasznego slinotoku dostales po moim ostatnim poscie
I nie frajerz sie juz wiecej i nie jezdzij po cudzych rodzinach!!!
marianek napisał:
psie gonczy > ty poczytaj co brzydka edytka i ponury darek napisali pod moim adresem, a potem pisz...
Ja jestem chłopak jak walczyk, tylko te mameły sapia do mnie i pojezdzaja mojej rodzinie > nie zauwazyłes ???
zresztą od kiedy chuj byka boli, kiedy krowa sie cieli ?
Oglądam zuzel, wiec sie odpierdolta wszyscy

Ku woli scislosci to Marjanek zaczol wojne pierwszy!!!
Jedzie na poczatek nowym i mysli ze taki gites chlopak jest z niego na tym forum!!!
Potem sie dziwi ze z nim walcza i udaje chlopczyka jak walczyk

Kto mieczem wojuje od miecza ginie.
Zalosny jestes Marjanek i w dodatku oszust!!!
Nic takiego nie mowilem ze dam Ci spokoj czy zluzuje, wrecz przeciwnie pisalem ze jade na 2 tyg. do PL a jak wroce to nadal bede Cie gnebil

Sam zaczoles i w dodatku pierwszy pojechales po mojej rodzinie

Ja oddalem, ale Ty swinio bez godnosci i honoru nie przyjoles tego godnie!!!
Na tym powinno bylo sie skonczyc, ale nie Ty znow napisales na temat mojej zony!!!
Powtarzam ostatni raz ona jest tylko w loginie i nie ma nic wspolnego z tym forum i nawet tu nigdy nie byla bo wie jak tu jest i brzydzi sie i gardzi wami wszystkimi!!!
Jesli chodzi jeszcze o mojego Edziulka to zapewniam Cie ze jakbys ja zobaczyl to odrazu bys sie zakochal i zostawi swoja stara w holere

Ja to mam szczesie taka foczke miec w domku

A wracajac jeszcze do Ciebie to dobrze napisales ze jestem lepszy od Ciebie i to w kazdym aspekcie!!!
Malutki przy mnie jestes i daleko Ci do mnie

Czepiasz sie ludzi o ortografie?
Sam nie raz i nie dwa jebales bledy wiec skoncz czlowieku i lepiej sie cofnij do zerowki z matematyka bo albo glupi jestes, albo poprostu jest Ci wstyd ze sie przyznales ile godzin zapierdalasz dorobkiewiczu jeden

Piszesz ze 250-300h. robisz a potem mi piszesz ze raptem 2-3 razy w tygodniu jezdzisz i to 9-10h!!!
Wstyd Ci poprostu i tyle!!!
Nie mam nic do polakow przyjezdzajacych tutaj bo kazdy ma prawo byc gdzie chce, ale uwazam ze ludzie tacy jak Ty ktorzy przyjezdzaja sie tylko nachapac i wracaja z NOK-ami do PL powinni miec o 1/3 lub 1/2 nizsze stawki od tych co tu mieszkaja na stale

I w taki sposob mialbys tylko 22.000 za swoj kjøring i morda w kubel !!!
I tak mialbys wiecejn niz w PL !!!
A jak sie nie podoba to wyp...
Tyle na ten temat smierdzacy grubasie z szoferki!!!
Wstawiles juz sobie rowerek stacjonarny do kabiny zeby schudnac? BUAHAHAHAHA!!!
Masz Marjanek

Zmienilem login zebys nie czepial sie najpiekniejszej kobiety na swiecie, ktora jest moja zona

Teraz jedz po mnie i tylko po mnie!!!
P.S Strasznego slinotoku dostales po moim ostatnim poscie

I nie frajerz sie juz wiecej i nie jezdzij po cudzych rodzinach!!!