Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
267 Postów
Dj SUDA *
(SUDA)
Stały Bywalec
EdytkaiDarek napisał:
marianek napisał:
psie gonczy > ty poczytaj co brzydka edytka i ponury darek napisali pod moim adresem, a potem pisz...

Ja jestem chłopak jak walczyk, tylko te mameły sapia do mnie i pojezdzaja mojej rodzinie > nie zauwazyłes ???

zresztą od kiedy chuj byka boli, kiedy krowa sie cieli ?

Oglądam zuzel, wiec sie odpierdolta wszyscy

Ku woli scislosci to Marjanek zaczol wojne pierwszy!!!
Jedzie na poczatek nowym i mysli ze taki gites chlopak jest z niego na tym forum!!!
Potem sie dziwi ze z nim walcza i udaje chlopczyka jak walczyk
Kto mieczem wojuje od miecza ginie.
Zalosny jestes Marjanek i w dodatku oszust!!!

Nic takiego nie mowilem ze dam Ci spokoj czy zluzuje, wrecz przeciwnie pisalem ze jade na 2 tyg. do PL a jak wroce to nadal bede Cie gnebil )

Sam zaczoles i w dodatku pierwszy pojechales po mojej rodzinie
Ja oddalem, ale Ty swinio bez godnosci i honoru nie przyjoles tego godnie!!!
Na tym powinno bylo sie skonczyc, ale nie Ty znow napisales na temat mojej zony!!!
Powtarzam ostatni raz ona jest tylko w loginie i nie ma nic wspolnego z tym forum i nawet tu nigdy nie byla bo wie jak tu jest i brzydzi sie i gardzi wami wszystkimi!!!

Jesli chodzi jeszcze o mojego Edziulka to zapewniam Cie ze jakbys ja zobaczyl to odrazu bys sie zakochal i zostawi swoja stara w holere

Ja to mam szczesie taka foczke miec w domku

A wracajac jeszcze do Ciebie to dobrze napisales ze jestem lepszy od Ciebie i to w kazdym aspekcie!!!
Malutki przy mnie jestes i daleko Ci do mnie

Czepiasz sie ludzi o ortografie?
Sam nie raz i nie dwa jebales bledy wiec skoncz czlowieku i lepiej sie cofnij do zerowki z matematyka bo albo glupi jestes, albo poprostu jest Ci wstyd ze sie przyznales ile godzin zapierdalasz dorobkiewiczu jeden
Piszesz ze 250-300h. robisz a potem mi piszesz ze raptem 2-3 razy w tygodniu jezdzisz i to 9-10h!!!
Wstyd Ci poprostu i tyle!!!

Nie mam nic do polakow przyjezdzajacych tutaj bo kazdy ma prawo byc gdzie chce, ale uwazam ze ludzie tacy jak Ty ktorzy przyjezdzaja sie tylko nachapac i wracaja z NOK-ami do PL powinni miec o 1/3 lub 1/2 nizsze stawki od tych co tu mieszkaja na stale

I w taki sposob mialbys tylko 22.000 za swoj kjøring i morda w kubel !!!
I tak mialbys wiecejn niz w PL !!!
A jak sie nie podoba to wyp...
Tyle na ten temat smierdzacy grubasie z szoferki!!!
Wstawiles juz sobie rowerek stacjonarny do kabiny zeby schudnac? BUAHAHAHAHA!!!

Masz Marjanek
Zmienilem login zebys nie czepial sie najpiekniejszej kobiety na swiecie, ktora jest moja zona
Teraz jedz po mnie i tylko po mnie!!!

P.S Strasznego slinotoku dostales po moim ostatnim poscie
I nie frajerz sie juz wiecej i nie jezdzij po cudzych rodzinach!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
EdytkaiDarek napisał:

Jedzie na poczatek nowym i mysli ze taki gites chlopak jest z niego na tym forum!!!

Nic takiego nie mowilem ze dam Ci spokoj czy zluzuje, wrecz przeciwnie pisalem ze jade na 2 tyg. do PL a jak wroce to nadal bede Cie gnebil

Na tym powinno bylo sie skonczyc, ale nie Ty znow napisales na temat mojej zony!!!
Powtarzam ostatni raz ona jest tylko w loginie i nie ma nic wspolnego z tym forum i nawet tu nigdy nie byla bo wie jak tu jest i brzydzi sie i gardzi wami wszystkimi!!!

Jesli chodzi jeszcze o mojego Edziulka to zapewniam Cie ze jakbys ja zobaczyl to odrazu bys sie zakochal i zostawi swoja stara w holere

A wracajac jeszcze do Ciebie to dobrze napisales ze jestem lepszy od Ciebie i to w kazdym aspekcie!!!

Sam nie raz i nie dwa jebales bledy wiec skoncz czlowieku i lepiej sie cofnij do zerowki z matematyka bo albo glupi jestes, albo poprostu jest Ci wstyd ze sie przyznales ile godzin zapierdalasz dorobkiewiczu jeden
Piszesz ze 250-300h. robisz a potem mi piszesz ze raptem 2-3 razy w tygodniu jezdzisz i to 9-10h!!!

Nie mam nic do polakow przyjezdzajacych tutaj bo kazdy ma prawo byc gdzie chce, ale uwazam ze ludzie tacy jak Ty ktorzy przyjezdzaja sie tylko nachapac i wracaja z NOK-ami do PL powinni miec o 1/3 lub 1/2 nizsze stawki od tych co tu mieszkaja na stale

hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.......
miałem nic nie pisac, bo szkoda mi ludzi to czytających, ale musze cie z błedu wyprowadzic, bos ciołek jakich mało!
najpierw ortografia i stylistyka > co tzn "ku woli scisłosci"
czemu piszesz "zaczoł,zaczołes, przyjołes,holera" etc ????????
Próbujesz błyszczec po norwesku a polski masz na poziomie wiejskiej podstawówki!
I owszem ja tez czasem robie błedy, ale takie (?)
Co do czasu mojej pracy > powtarzam ci gamoniu kolejny raz: czas jazdy, to zupełnie cos innego jak czas pracy, wiec jesli nie kumasz to zapytaj starszych kolegów!
I owszem pracuje po 250h a nawet wiecej, bo zeby zarobic ww sumy w moim fachu trzeba tak (niestety) pracowac....
Czyzbys był zazdrosny i nie mógł sie z tym pogodzic?
Ja wiem,ze boli, ale odpusc bo za głupi jestes zeby dysponowac takimi pieniedzmi....
Mówisz pół stawki ? a czym ja róznie sie od ciebie, jesli chodzi o koszty utrzymania tutaj?
Heh dobrze,ze nie jestes niczyim szefem, bo ludzie by sobie zycie odbierali (lub tobie)....

aaaaaaaaaaaaaa twojego edziulka widziałem na zdjeciu > i musze przyznac, ze jest tylko troszeczke brzydsza od....gówna!
Do zoo ja oddaj i to szybko, bo sezon urlopowy i ludzie masowo wyrzucają takie "foczki" z domu

ps: pisze sie "marianek" chłopku spod Grójca

I błagam > przestan mnie juz gnebic, bo cos sobie zrobie

aaaaaaaaaaaaaaa i nie jestem gruby > owszem mały brzunio mam (od piwka), ale gruby ???
Sam na zdjeciach wygladasz jak spuszona ciota, no i te..... syfy

PSII: Powinies zobaczyc moja zone > pewnie marszczył bys freda na nieswiadomce, zamiast chodzic do łózka ze swoja "foczką"
NIE pozdrawiam i bez odbioru!
Mozesz wiec napisac co zechcesz, ja z tobą skonczyłem rozmowe!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
267 Postów
Stały Bywalec

Też przyjechałem się 'nachapać'
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
balum napisał:

Też przyjechałem się 'nachapać'

To jutro popros prezesa, zeby ci dał umowe na 50% etatu lub nawet 30%....
a jak sie nie podoba, to cyt: wypierd......

Oj balum, grasz nie fair.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
267 Postów
Stały Bywalec
I nie widzę w tym nic zdrożnego.
Dawno już tak szowinistycznego,właściwie durnego,czyjegoś zdania nie słyszałem-że ci co tu na stałe (w swoim mniemaniu,podkreślę) to powinni więcej mieć od tych co wysyłają NOK do PL.
To jakiś totalny idiotyzm podszyty najbardziej prostacką zazdrością i tyle.
Dotychczas nikt tu oficjalnie jeszcze nie robił takich wstawek z podziałami na MY polonorki i WY najemnicy (w domyśle - powinniście o 1/3 mniej zarabiać) trzeba być kretynem żeby wysrać z głowy takie myśli,takie podziały.
Ale jaką się ma w głowie taką sieczkę to trudno pewnie o kojarzenie najprostszych faktów,a te są takie oto;
-tutaj z rodziną-bieda taka sama jak w PL,na koncie nawet nie 0,ale minus i to taki zajebisty
-minus na całe dorosłe życie,skończy się jak będą delikwenta odwozili do umieralni (czyt dom starców)
-kreska na wszystko,na to wszystko co wstawicie polonorki do feaceboka czy innej naszej klasy
-żeby się pokazać,jak ostatnie wieśmaki,przy aucie nie swoim tylko bankowym
-w każdej chwili was wypierdolą na zbity zakuty ryj stąd,jak tylko zajdzie taka potrzeba
-być może nawet bezpośrednio w morze,tam gdzie wypuszczają kloake bez oczyszczania
-bo w takim samym poważaniu was mają
-brak norsk pass=gorzej niż najemnik,ponieważ jest uwiązany za szyje i jaja do swojego kredytu
-który być może przyjdzie mu/im spłacać z PL w PLZ,i wtedy dopiero będzie
-nie będzie? już jest! ju znam co najmniej dwa takie przypadki,już puka komornik do drzwi w PL

I druga opcja-najemnik;
-zaciska zęby jak ma jaja,bo jak nie ma to skowycze jak bezpański kundel sloganami że z rodziną powinno się ,że z dziećmi powinno się być i że ...on/ona chce do cycka
-i też się ma dzieci tylko się nie skowycze,tylko zaciska zęby,przestawia na system dwumiesięczny i daje coś tym dzieciom
-a nie długi! długi i niepewność,i gównianą edukacje,i prześladowania w szkole,dyskryminacje i nadal jednak polsk pass,którego posiadanie w norge daje opcje pod nazwą-a teraz wypierdalaj!
-jak rodzina się kocha,żona kocha,to nie ma takiej opcji że by było zle,wręcz przeciwnie,trudne warunki hartują tą miłość,a plewy? a plewy rozwieje eksportowy wiatr,No chyba że się je zabierze do NO.
-mają tu nas za niewolników,za ludzi(?) drugiej,jak nie trzeciej kategorii,banda błaznów gdzie co trzeci umie liczyć,gdzie pojęcie-rodzina-jest prawnie wykreślone-i tu się przenosić?!
-trzeba być albo desperado
-albo słabym psychicznie
-albo chorym psychicznie
-no i głupim,bezgranicznie głupim żeby mając do wyboru -ZAROBIĆ I ZAOSZCZĘDZIĆ wybrać - ZADŁUŻYĆ SIĘ I MODLIĆ ŻEBY NIE WYJEBALI BO DUPA GOŁA!! i to przez następne 5,10 i 25lat.

I tyle.Ja tak uważam,jak ty gołodupcu uważasz że powinienem mniej zarabiać od ukredytowanych tutaj na własne życzenie,od polonorków (w swoim mniemaniu hehe) to ja tak uważam jak wyżej.A teraz pisz,mam dużo czasu,bo reszta rodziny bawi się w kraju,to ci napewno coś ciekawego odpiszę,że ci się będzie śniło po nocach,zasieje ci takie ziarno,które będzie rosło w tobie aż cię zeżre.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
oj balum
ani krzty litości dla gnoja
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
Maniak
balum napisał:
-no i głupim,bezgranicznie głupim żeby mając do wyboru -ZAROBIĆ I ZAOSZCZĘDZIĆ wybrać - ZADŁUŻYĆ SIĘ I MODLIĆ ŻEBY NIE WYJEBALI BO DUPA GOŁA!! i to przez następne 5,10 i 25lat.No i musze dac plusika Koledze!!!

Wlasnie zarabiac i oszczedzac bez PRZEZERANIA!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
267 Postów
Dj SUDA *
(SUDA)
Stały Bywalec
balum napisał:
I nie widzę w tym nic zdrożnego.
Dawno już tak szowinistycznego,właściwie durnego,czyjegoś zdania nie słyszałem-że ci co tu na stałe (w swoim mniemaniu,podkreślę) to powinni więcej mieć od tych co wysyłają NOK do PL.
To jakiś totalny idiotyzm podszyty najbardziej prostacką zazdrością i tyle.
Dotychczas nikt tu oficjalnie jeszcze nie robił takich wstawek z podziałami na MY polonorki i WY najemnicy (w domyśle - powinniście o 1/3 mniej zarabiać) trzeba być kretynem żeby wysrać z głowy takie myśli,takie podziały.
Ale jaką się ma w głowie taką sieczkę to trudno pewnie o kojarzenie najprostszych faktów,a te są takie oto;
-tutaj z rodziną-bieda taka sama jak w PL,na koncie nawet nie 0,ale minus i to taki zajebisty
-minus na całe dorosłe życie,skończy się jak będą delikwenta odwozili do umieralni (czyt dom starców)
-kreska na wszystko,na to wszystko co wstawicie polonorki do feaceboka czy innej naszej klasy
-żeby się pokazać,jak ostatnie wieśmaki,przy aucie nie swoim tylko bankowym
-w każdej chwili was wypierdolą na zbity zakuty ryj stąd,jak tylko zajdzie taka potrzeba
-być może nawet bezpośrednio w morze,tam gdzie wypuszczają kloake bez oczyszczania
-bo w takim samym poważaniu was mają
-brak norsk pass=gorzej niż najemnik,ponieważ jest uwiązany za szyje i jaja do swojego kredytu
-który być może przyjdzie mu/im spłacać z PL w PLZ,i wtedy dopiero będzie
-nie będzie? już jest! ju znam co najmniej dwa takie przypadki,już puka komornik do drzwi w PL

I druga opcja-najemnik;
-zaciska zęby jak ma jaja,bo jak nie ma to skowycze jak bezpański kundel sloganami że z rodziną powinno się ,że z dziećmi powinno się być i że ...on/ona chce do cycka
-i też się ma dzieci tylko się nie skowycze,tylko zaciska zęby,przestawia na system dwumiesięczny i daje coś tym dzieciom
-a nie długi! długi i niepewność,i gównianą edukacje,i prześladowania w szkole,dyskryminacje i nadal jednak polsk pass,którego posiadanie w norge daje opcje pod nazwą-a teraz wypierdalaj!
-jak rodzina się kocha,żona kocha,to nie ma takiej opcji że by było zle,wręcz przeciwnie,trudne warunki hartują tą miłość,a plewy? a plewy rozwieje eksportowy wiatr,No chyba że się je zabierze do NO.
-mają tu nas za niewolników,za ludzi(?) drugiej,jak nie trzeciej kategorii,banda błaznów gdzie co trzeci umie liczyć,gdzie pojęcie-rodzina-jest prawnie wykreślone-i tu się przenosić?!
-trzeba być albo desperado
-albo słabym psychicznie
-albo chorym psychicznie
-no i głupim,bezgranicznie głupim żeby mając do wyboru -ZAROBIĆ I ZAOSZCZĘDZIĆ wybrać - ZADŁUŻYĆ SIĘ I MODLIĆ ŻEBY NIE WYJEBALI BO DUPA GOŁA!! i to przez następne 5,10 i 25lat.

I tyle.Ja tak uważam,jak ty gołodupcu uważasz że powinienem mniej zarabiać od ukredytowanych tutaj na własne życzenie,od polonorków (w swoim mniemaniu hehe) to ja tak uważam jak wyżej.A teraz pisz,mam dużo czasu,bo reszta rodziny bawi się w kraju,to ci napewno coś ciekawego odpiszę,że ci się będzie śniło po nocach,zasieje ci takie ziarno,które będzie rosło w tobie aż cię zeżre.

Pieknie nam przedstawiles sytuacje w jakiej sie znajdujesz obecnie
Kredyty, komornicy itd.
Jakby to.... w czarnej dupie jestes?!!!
Z kad Ty wiesz czy ja mam NORSK PASS czy nie?
Masz racje zyj sobie w tej polsce-KOKO KOKO DOSTANIESZ HUJEM W OKO
SRAAAAM NA CIEBIE!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
267 Postów
Dj SUDA *
(SUDA)
Stały Bywalec
marianek napisał:
EdytkaiDarek napisał:

Nic takiego nie mowilem ze dam Ci spokoj czy zluzuje, wrecz przeciwnie pisalem ze jade na 2 tyg. do PL a jak wroce to nadal bede Cie gnebil

hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.......
miałem nic nie pisac, bo szkoda mi ludzi to czytających, ale musze cie z błedu wyprowadzic, bos ciołek jakich mało!
najpierw ortografia i stylistyka > co tzn "ku woli scisłosci"
czemu piszesz "zaczoł,zaczołes, przyjołes,holera" etc ????????
Próbujesz błyszczec po norwesku a polski masz na poziomie wiejskiej podstawówki!
I owszem ja tez czasem robie błedy, ale takie (?)
Co do czasu mojej pracy > powtarzam ci gamoniu kolejny raz: czas jazdy, to zupełnie cos innego jak czas pracy, wiec jesli nie kumasz to zapytaj starszych kolegów!
I owszem pracuje po 250h a nawet wiecej, bo zeby zarobic ww sumy w moim fachu trzeba tak (niestety) pracowac....
Czyzbys był zazdrosny i nie mógł sie z tym pogodzic?
Ja wiem,ze boli, ale odpusc bo za głupi jestes zeby dysponowac takimi pieniedzmi....
Mówisz pół stawki ? a czym ja róznie sie od ciebie, jesli chodzi o koszty utrzymania tutaj?
Heh dobrze,ze nie jestes niczyim szefem, bo ludzie by sobie zycie odbierali (lub tobie)....

aaaaaaaaaaaaaa twojego edziulka widziałem na zdjeciu > i musze przyznac, ze jest tylko troszeczke brzydsza od....gówna!
Do zoo ja oddaj i to szybko, bo sezon urlopowy i ludzie masowo wyrzucają takie "foczki" z domu

ps: pisze sie "marianek" chłopku spod Grójca

I błagam > przestan mnie juz gnebic, bo cos sobie zrobie

aaaaaaaaaaaaaaa i nie jestem gruby > owszem mały brzunio mam (od piwka), ale gruby ???
Sam na zdjeciach wygladasz jak spuszona ciota, no i te..... syfy

PSII: Powinies zobaczyc moja zone > pewnie marszczył bys freda na nieswiadomce, zamiast chodzic do łózka ze swoja "foczką"
NIE pozdrawiam i bez odbioru!
Mozesz wiec napisac co zechcesz, ja z tobą skonczyłem rozmowe!

Ja moglbym napisac ze z Toba nie skonczylem, ale skoncze narazie!!!
Niesmacznie przez Ciebie sie tu robi kiedy mowi sie Tobie zebys nie pisal o rodzinie a Ty i tak to robisz
Zastanawiam sie jakiego slowa po polsku nie rozumiesz! Nie, nie pisz?
Przeciez taki dobry z polskiego jestes a polskich slow nie rozumiesz
A tak na marginesie TIR-owy polonisto to Ty, Tobie Ci, Ciebie itd. pisze sie z duzej!!!
Pewnie znalazl bym wiecej, ale nie che mi sie czasu tracic na takie glupoty!!!
Zycie trwa krotko i chce jak najwiecej czasu spedzic z moja ukochana rodzina-czego Tobie wspolczuje bo Ty nie mozesz

Szkoda troche ze na moim przykladzie, ale jednak pokazujesz jakim slabym czlowieczkiem jestes i nie dajesz sobie ze mna rady i musisz jezdzi po bliskich memu sercu osobach
Ech Ty istoto marna!!!

Zastanawiam sie co lub kto jak to piszesz moglo/mogl Cie "uswiadczyc" i co zlego w zyciu Ci zrobiono ze Ty tak nie lubisz polakow i w ogole ludzi?
Jakich Ty krzywd w zyciu musiales doznac?

Opowiedz nam troszke o tym bo to moze byc napewno bardzo ciekawe

Bez odbioru tymczasowo bo jak znam zycie i tak sie przyczepisz i nawet wiem na jaki temat
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
267 Postów
Dj SUDA *
(SUDA)
Stały Bywalec
jasta102 napisał:
oj balum
ani krzty litości dla gnoja

Ja bym Ci powiedzial co gnoj zrobil, ale nie znizam sie do poziomy P.mar...
I nie pisze o cudzych rodzinach.

Jak wiadomo ryba psuje sie od glowy!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok