Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
dodam jeszcze,ze purple (za którym nie przepadam) miał racje co do twojej/waszej osoby!
Ja słodki tez nie jestem, ale w porównaniu do ciebie to jestem mały pikus

JASNA >>>>> Scooby leci na tvn : )))
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2842 Posty
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Ja pierdziu.....jak wam polonorki,polacki i alienes czy jakoś tak,nie wiele trzeba żebyście sobie własnymi żonami i dziećmi rzucali po publice.
I to ma być niby śmieszne marianek? Raczej żałosne ! To nawet nie godne roli pajaca,tym bardziej forumowego ! W założeniu miało być podniesienie frekfenkcji na tym forum,czy może pokazanie tym co nie potrafię zarobić tego NIBY500 000kr ?
Niby pokazujesz nam jaka to Norwegia jest dnem bytowym w porównaniu do Polski i Europy,a w sumie to tylko udowadniasz Norwegom że wcale się nie mylą co do nas i inaczej nie można nas traktować.
Co już zresztą większość cywilizowanego świata wie od dawien dawna.
Jednak wam i tak tego nie da rady się wytłumaczyć.....no chyba że genotyp by wam wymienić.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
psie gonczy > ty poczytaj co brzydka edytka i ponury darek napisali pod moim adresem, a potem pisz...

Ja jestem chłopak jak walczyk, tylko te mameły sapia do mnie i pojezdzaja mojej rodzinie > nie zauwazyłes ???

zresztą od kiedy chuj byka boli, kiedy krowa sie cieli ?

Oglądam zuzel, wiec sie odpierdolta wszyscy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2842 Posty
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Boli z tej to przyczyny że wszyscyśmy w tej samej oborze stoimy.
Jestem tylko tz. burakiem z pegierowskiego pola,jak wy to lubicie określać. Lecz wy........ niby z wielkich miast,co tak skrzętnie sobie wytykacie. Tylko jak te miasta się nazywają? Dla mnie one mają jedną wspólną nazwe.....wychodek !!!
Tak,tak.wychodek ludzkich odchodów,gdzie chodzicie między innymi po to żeby obrzucić się tym gównem. Ciekawe kiedy wasze ręce tz. umysły sięgną dna? Czy to wogóle jest możliwe?
Tak sie chwalisz swoją córką,że taka mądra..... a zapewne i nie brzydka . Tylko czy ta córka była by taka radosna czytając twoje wypociny?
Czasami czytam swojej to co piszecie,komentuje to jednym slowem .... masakra ! Twoja pewnie to samo by powiedziała.
Wracając do żon.Takie cos co wy wyprawiacie, to tak jakby żonie strzelić w twarz marianek.... nie sądzisz? Jak dla mnie....zaznaczam.
A niby spoko jesteś gość....dość to wątpliwe po tym co tu pokazujesz
Zwróć uwagę że pisze w liczbie mnogiej odnosząc się do ciebie,jesteś tylko przykładem.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów

(kow@lski)
Wiking
retier1 napisał:
Boli z tej to przyczyny że wszyscyśmy w tej samej oborze stoimy.
Jestem tylko tz. burakiem z pegierowskiego pola,jak wy to lubicie określać. Lecz wy........ niby z wielkich miast,co tak skrzętnie sobie wytykacie. Tylko jak te miasta się nazywają? Dla mnie one mają jedną wspólną nazwe.....wychodek !!!
Tak,tak.wychodek ludzkich odchodów,gdzie chodzicie między innymi po to żeby obrzucić się tym gównem. Ciekawe kiedy wasze ręce tz. umysły sięgną dna? Czy to wogóle jest możliwe?
Tak sie chwalisz swoją córką,że taka mądra..... a zapewne i nie brzydka . Tylko czy ta córka była by taka radosna czytając twoje wypociny?
Czasami czytam swojej to co piszecie,komentuje to jednym slowem .... masakra ! Twoja pewnie to samo by powiedziała.
Wracając do żon.Takie cos co wy wyprawiacie, to tak jakby żonie strzelić w twarz marianek.... nie sądzisz? Jak dla mnie....zaznaczam.
A niby spoko jesteś gość....dość to wątpliwe po tym co tu pokazujesz
Zwróć uwagę że pisze w liczbie mnogiej odnosząc się do ciebie,jesteś tylko przykładem.

Eeee tam Retier, czepiasz się, no przecież tu jest wolność wypowiedzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty

(Shackled)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów

(kow@lski)
Wiking
marianek napisał:
psie gonczy > ty poczytaj co brzydka edytka i ponury darek napisali pod moim adresem, a potem pisz...

Ja jestem chłopak jak walczyk, tylko te mameły sapia do mnie i pojezdzaja mojej rodzinie > nie zauwazyłes ???

Rozumiem, że ta ślepota to od pyłu żużlowego
Ech, Maniek, jak tak narzekasz to przerzuć kanał na siatkę: Polska-Brazylia.
Tam nie ma miejsca na faule.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty

(Shackled)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2842 Posty
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Wolny człowiek raczej cieszy sie tą wolnością do "bólu" a nie próbuje udowadniać swoją wyższość innym,jakby to miało jakieś znaczenie.... imć Kow@lski
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
267 Postów
Dj SUDA *
(SUDA)
Stały Bywalec
marianek napisał:

Ku woli scislosci to Marjanek zaczol wojne pierwszy!!!
Jedzie na poczatek nowym i mysli ze taki gites chlopak jest z niego na tym forum!!!
Potem sie dziwi ze z nim walcza i udaje chlopczyka jak walczyk
Kto mieczem wojuje od miecza ginie.
Zalosny jestes Marjanek i w dodatku oszust!!!

Nic takiego nie mowilem ze dam Ci spokoj czy zluzuje, wrecz przeciwnie pisalem ze jade na 2 tyg. do PL a jak wroce to nadal bede Cie gnebil

Sam zaczoles i w dodatku pierwszy pojechales po mojej rodzinie
Ja oddalem, ale Ty swinio bez godnosci i honoru nie przyjoles tego godnie!!!
Na tym powinno bylo sie skonczyc, ale nie Ty znow napisales na temat mojej zony!!!
Powtarzam ostatni raz ona jest tylko w loginie i nie ma nic wspolnego z tym forum i nawet tu nigdy nie byla bo wie jak tu jest i brzydzi sie i gardzi wami wszystkimi!!!

Jesli chodzi jeszcze o mojego Edziulka to zapewniam Cie ze jakbys ja zobaczyl to odrazu bys sie zakochal i zostawi swoja stara w holere

Ja to mam szczesie taka foczke miec w domku

A wracajac jeszcze do Ciebie to dobrze napisales ze jestem lepszy od Ciebie i to w kazdym aspekcie!!!
Malutki przy mnie jestes i daleko Ci do mnie

Czepiasz sie ludzi o ortografie?
Sam nie raz i nie dwa jebales bledy wiec skoncz czlowieku i lepiej sie cofnij do zerowki z matematyka bo albo glupi jestes, albo poprostu jest Ci wstyd ze sie przyznales ile godzin zapierdalasz dorobkiewiczu jeden
Piszesz ze 250-300h. robisz a potem mi piszesz ze raptem 2-3 razy w tygodniu jezdzisz i to 9-10h!!!
Wstyd Ci poprostu i tyle!!!

Nie mam nic do polakow przyjezdzajacych tutaj bo kazdy ma prawo byc gdzie chce, ale uwazam ze ludzie tacy jak Ty ktorzy przyjezdzaja sie tylko nachapac i wracaja z NOK-ami do PL powinni miec o 1/3 lub 1/2 nizsze stawki od tych co tu mieszkaja na stale

I w taki sposob mialbys tylko 22.000 za swoj kjøring i morda w kubel !!!
I tak mialbys wiecejn niz w PL !!!
A jak sie nie podoba to wyp...
Tyle na ten temat smierdzacy grubasie z szoferki!!!
Wstawiles juz sobie rowerek stacjonarny do kabiny zeby schudnac? BUAHAHAHAHA!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok