Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
BiZi napisał:

hmm...uwazasz ze 450 tys rocznie to jakas wypasiona pensja?? hehe....hmmm...dla przykladu ...kumpel pracuje w firmie el. w Høvik i ma pensje 435 tys rocznie za ..... i tu uwazaj... 37.5 godziny ( pracy typowo norweskiej, czyli wiecej przerwy niz pracy ) tygodniowo, inna znana mi osoba pracuje w duzej firmie zakladajacej rolety na budynkach i zarabia 490 tys + Audi A6 2010r. sluzbowe, inny znajomy, praca w firmie telekomunikacyjnej 630 tys rocznie, nie bede ci mowil ile ja zarabiam......nie jestem tego typu czlowiekiem, zeby pisac o swoich zarobkach na forum...

ile godzin musisz rypac zeby miec te 450 tys? - to jest najwazniejsze pytanie....znam takich w No co robia po 300 h a pozniej pierd. ile to oni kasy zarabiaja...

typowy no life[/quote]

otóż szwagierku > pisze to tylko i wyłącznie do tej rudej wrednoty, bo ona wyzej sra jak dupe ma!
I uwaza, ze tylko ten jej "wysportowany" lolek jest porzadnym ojcem i mezem. a reszta to niedorajdy i moski
I owszem uwazam,że 500tys rocznie to godne pieniadze, zwłaszcza,ze moge je prawie w całosci odłozyc, poniewaz na zycie w pl zarabia moja małzonka : )
aaaaa ile pracuje ? hmmmm pisałem juz,ze nie mam lekko i zeby zarobic 50tys musze sie nagimnastykowac 250h, a czasem i wiecej.....
Tyle,ze praca c+e tak własnie wygląda i w mojej firmie tak niestety sie pracuje > 23 kier, z czego 21 to norki.....
Mówisz Audi A 6 ? ok ja mam scanie 620KM jako auto słuzbowe >zgadnij, które jest lepsze?

Takze nie spinaj sie tak na mnie szwagier, bo robie to tylko w stosunku do mojej "złotej" psiapsiółki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
marianek napisał:
BiZi napisał:

hmm...uwazasz ze 450 tys rocznie to jakas wypasiona pensja?? hehe....hmmm...dla przykladu ...kumpel pracuje w firmie el. w Høvik i ma pensje 435 tys rocznie za ..... i tu uwazaj... 37.5 godziny ( pracy typowo norweskiej, czyli wiecej przerwy niz pracy ) tygodniowo, inna znana mi osoba pracuje w duzej firmie zakladajacej rolety na budynkach i zarabia 490 tys + Audi A6 2010r. sluzbowe, inny znajomy, praca w firmie telekomunikacyjnej 630 tys rocznie, nie bede ci mowil ile ja zarabiam......nie jestem tego typu czlowiekiem, zeby pisac o swoich zarobkach na forum...

ile godzin musisz rypac zeby miec te 450 tys? - to jest najwazniejsze pytanie....znam takich w No co robia po 300 h a pozniej pierd. ile to oni kasy zarabiaja...

typowy no life

otóż szwagierku > pisze to tylko i wyłącznie do tej rudej wrednoty, bo ona wyzej sra jak dupe ma!
I uwaza, ze tylko ten jej "wysportowany" lolek jest porzadnym ojcem i mezem. a reszta to niedorajdy i moski
I owszem uwazam,że 500tys rocznie to godne pieniadze, zwłaszcza,ze moge je prawie w całosci odłozyc, poniewaz na zycie w pl zarabia moja małzonka : )
aaaaa ile pracuje ? hmmmm pisałem juz,ze nie mam lekko i zeby zarobic 50tys musze sie nagimnastykowac 250h, a czasem i wiecej.....
Tyle,ze praca c+e tak własnie wygląda i w mojej firmie tak niestety sie pracuje > 23 kier, z czego 21 to norki.....
Mówisz Audi A 6 ? ok ja mam scanie 620KM jako auto słuzbowe >zgadnij, które jest lepsze?

Takze nie spinaj sie tak na mnie szwagier, bo robie to tylko w stosunku do mojej "złotej" psiapsiółki

alez ja sie na ciebie nie spinam, nie odbieraj tego w taki sposob , chcialem tylko uswiadomic, ze Polacy moga tutaj zarabiac dobre pieniadze na rowni z norkami, nie koniecznie zapierd. 300h miesiecznie. Jezeli moge cie prosic o jedno, nie dowalaj kazdemu z tymi zarobkami, kazdy orze jak moze....jedni maja lepiej inni gorzej...pozdro
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów

(kow@lski)
Wiking
BiZi napisał:
beauty napisał:
BiZi napisał:
oj jej, ale mi dojebalas teraz, hoho. I co teraz? mam sie denerwowac? stresowac?
BiZi, chyba mnie nie zrozumiales?

To mial byc komplement dla Ciebie!
Nie pisalam ironicznie tylko powaznie.

Zrozumialam, ze zarabiasz ok 500 tys NOK rocznie.
Powinienes byc z tego powodu zadowolony i DUMNY.

BTW
Nigdy nie zrozumiem "koltunerii" w postaci falszywej skromnosci!

Masz to POWINNI CIEBIE inni SZANOWAC!
amen

czy gowienko nie rozumie slowa pisanego?

prosilem zeby gowienko nie odpisywalo na moje posty...

...niech gowienko zajmie sie czyms na swoim poziomie...

A Ty very-Bizi ostatnio coś radziłeś komuś, żeby się zajmować pożytecznymi sprawami i olać nic nieznaczące wypowiedzi.
Ech...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
Maniak
BiZi napisał:
czy gowienko

Wiesz nawet "gowienko" ma swoja wartosc.

Np. gowienko BiZi versus GOWNO ktore wydalila Angelina Jolie?

To ostatnie warte jest KROCIE moze wiecej jak sam BiZi!

Tak wiec relatywizm jest jak najbardziej AKTUALNY!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów

(kow@lski)
Wiking
marianek napisał:
BiZi napisał:

typowy no life

Umówmy się, Majeranek, Jasna Cię po prostu pogrąża. Gdybyś był mundry nie tylko w piśmie, ale na umyśle, odpuściłbyś już dawno, a tak to tym szamotaniem sie we własnej sieci dostarczasz ludziom sukcesywnej rozrywki.
Ech, dorośniesz, to zrozumiesz...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
a czyz nie o to chodzi ?
Ma byc wesoło to i jest
Ona bardzo łatwo daje sie sprowokowac, a ze ja jestem w tym dobry to i weselej kapke jest....
Jasna jest ......hmmmm umówmy sie ....inna, wiec nalezy ja równiez inaczej traktowac
Ale jesli chcesz moge jej odpuscic, nawet dzis...(?)
W sumie to scieka mi konwersacja z tą panią.....
Bizi > mówisz i masz!
pozdro.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
kow@lski napisał:
BiZi napisał:
beauty napisał:
BiZi napisał:
oj jej, ale mi dojebalas teraz, hoho. I co teraz? mam sie denerwowac? stresowac?
BiZi, chyba mnie nie zrozumiales?

To mial byc komplement dla Ciebie!
Nie pisalam ironicznie tylko powaznie.

Zrozumialam, ze zarabiasz ok 500 tys NOK rocznie.
Powinienes byc z tego powodu zadowolony i DUMNY.

BTW
Nigdy nie zrozumiem "koltunerii" w postaci falszywej skromnosci!

Masz to POWINNI CIEBIE inni SZANOWAC!
amen

czy gowienko nie rozumie slowa pisanego?

prosilem zeby gowienko nie odpisywalo na moje posty...

...niech gowienko zajmie sie czyms na swoim poziomie...

A Ty very-Bizi ostatnio coś radziłeś komuś, żeby się zajmować pożytecznymi sprawami i olać nic nieznaczące wypowiedzi.
Ech...

tak tez zamierzam uczynic.....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
marianek napisał:
a czyz nie o to chodzi ?
Ma byc wesoło to i jest

aaaa.. czyli to Ty dla dobra ogółu robisz z siebie forumowego pajaca?? by była zabawa??

Kurde.. co za poświęcenie! Teraz już wiem dlaczego facjaty nie pokazujesz.. córa by się wstydziła..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
267 Postów
Dj SUDA *
(SUDA)
Stały Bywalec
marianek napisał:
chyba sie kapke zagalopowałas, bo ja nie jebie dla zony i córeczki, a na lepsze jutro (nasze jutro >moje i mojej rodziny)!
czyzbys wiedziała cos czego nie wiem ja?
według moich info moja zona wciąz mnie kocha, podobno nawet bardzo,a córka twierdzi, ze ma najwspanialszego ojca na swiecie....
czyzbys zaczeła pluc na tych, którym sie udało ?
bo to, ze sie udało moge powiedziec ja, ale ty...... (?)
Lolek ledwo kilka miesiecy pracuje, kredytu do choooja do spłacenia, kolor włosów juz raczej ci sie nie zmieni, ciułasz nok do noka, scooby musi jechac z pl ( w norge półki sie walą), ale cena kapke inna....
Heh jak odłozycie kilkaset tysięcy pln, to uznam ze wam sie udało, a póki co jestescie w czarnej dupie!
Wiec hamuj pietą matko i zono, bos malutka ciagle.......
aaaaaaaaaaaaaaaaa męczy mnie to "jebiesz" (?)
Jakos nie czuje sie dymany, pracuje jak masa innych ludzi, a ze kapke wiecej i dłuzej?
w koncu po to tu jestem......
Mysle, ze to tobie zal dupe sciska, bo zarówno ty jak i twoj lolek marzycie o kwotach jakie ja nabywam kazdego 15 : )))
Poza tym nie uwazam sie za poszkodowanego, bedąc samotnie za granica.....
Nie uwazam norge za super miejsca do zycia, bo ani tu klimatu, ani poczucia bezpieczenstwa,ani zycia towarzyskiego.....
Wole zdecydowanie te pieniadze spozytkowac w pl, bo i wiecej i lepszej jakosci rzeczy.....
No ale jak ktos całe zycie mieszkał w czarnej dupie, to tutaj moze czuc sie rzeczywiscie jak w raju....

Ale ciebie rozumiem doskonale > tez bym drapaka dał z zadzumionego Bytomia do ....Sandviki
Wychyl nos poza sandvike, a zobaczysz prawdziwą norwegie!
Tylko pamietaj, ze bramki trzeba płacic
aaaaaaaaaaaaa i potem mechanika szukac polskiego,zeby starczyło do wypłaty....
Pozwolisz, ze zalicze cie do polonorków (?) jestes typową nową alien
ps: wyrazy wspólczucia dla lolka,ze mu sie taka zgaga trafiła.....

Ja pierdziele ale Ty gosciu Marjanek jestes
Zastanawiales sie doglebnie nad sensem swojego zycia kiedys?
Twoja rodzina cie kocha za to ze jestes czy raczej za to ze Cie nie ma?
Pierdolisz nam o swojej kochajace rodzince a w rzeczywistosci tak nie jest
Ja tez bym Cie kurwa kochal jakby Cie miesiacami w domu nie bylo i NOK-i bys przywozil
Myslisz ze Twoja zoneczka to czeka na takiego dziecioroba z otwartymi rekami? Debil !!!
Kazda zona wie ze TIR-owcy to jak marynarze i w kazdym porcie inna baba

Pojechales po mojej rodzince to ja po Twojej- Vær så god!!!

Myslisz ze Twoja zona to czeka na Ciebie z milosci?
Dupy Ci daje z obowiazku malzenskiego i za kase
Tak tak za kase Cie kocha-smutne to ale prawdziwe!!!
I zapewniam Cie ze nie siedzi biernie tylko rozklada sie na lewo i prawo az sie wiory sypia!!!
Zastanawiam sie jak smiesznie musza wydladac i wystawac Ci te rogi z tej Twojej smierdzacej szoferki BUAHA HA HA HA!!!

Jestes pierdoloym zagrozeniem drogowym-jedzie taki 15h non-stop zmeczony a potem przysnie i zjedzie w prost na Twoj samochod, jebana zawali droga!!!

Tak znam takich jak Ty!!!
Szyjesz wszystkich jedna miara to ja tez Cie uszyje!!!
Pewnie wpierdalasz w przydroznych barach FAST-FOOD-y
jak moj kolega TIR-owiec to Cie raczysko niedlugo zezre od srodka i zdechniesz smieciu!!!

Kjør kjør hele dag du jævlig ape
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
EdytkaiDarek napisał:
blink:[/quote]

Ja pierdziele ale Ty gosciu Marjanek jestes
Zastanawiales sie doglebnie nad sensem swojego zycia kiedys?
Twoja rodzina cie kocha za to ze jestes czy raczej za to ze Cie nie ma?
Pierdolisz nam o swojej kochajace rodzince a w rzeczywistosci tak nie jest
Ja tez bym Cie kurwa kochal jakby Cie miesiacami w domu nie bylo i NOK-i bys przywozil
Myslisz ze Twoja zoneczka to czeka na takiego dziecioroba z otwartymi rekami? Debil !!!
Kazda zona wie ze TIR-owcy to jak marynarze i w kazdym porcie inna baba

Pojechales po mojej rodzince to ja po Twojej- Vær så god!!!

Myslisz ze Twoja zona to czeka na Ciebie z milosci?
Dupy Ci daje z obowiazku malzenskiego i za kase
Tak tak za kase Cie kocha-smutne to ale prawdziwe!!!
I zapewniam Cie ze nie siedzi biernie tylko rozklada sie na lewo i prawo az sie wiory sypia!!!
Zastanawiam sie jak smiesznie musza wydladac i wystawac Ci te rogi z tej Twojej smierdzacej szoferki BUAHA HA HA HA!!!

Jestes pierdoloym zagrozeniem drogowym-jedzie taki 15h non-stop zmeczony a potem przysnie i zjedzie w prost na Twoj samochod, jebana zawali droga!!!

Tak znam takich jak Ty!!!
Szyjesz wszystkich jedna miara to ja tez Cie uszyje!!!
Pewnie wpierdalasz w przydroznych barach FAST-FOOD-y
jak moj kolega TIR-owiec to Cie raczysko niedlugo zezre od srodka i zdechniesz smieciu!!!

Kjør kjør hele dag du jævlig ape [/quote]

po ostatniej naszej rozmowie jebany analfabeto obiecałes, ze ograniczysz dawke, ale widze ze jednak walisz po całym.....

Ale czekaj > o co ci kurwa chodzi?
Ten post był chyba nie do ciebie, ale skoro postanowiłes sie ustosunkowac brzydki, pryszczaty grubasie, to i ja napisze ci kilka słow....

" Jestes pierdoloym zagrozeniem drogowym-jedzie taki 15h non-stop zmeczony a potem przysnie i zjedzie w prost na Twoj samochod, jebana zawali droga!!! "

Mozesz byc pewien,ze jak bede zasypiał za kółkiem to wymierze centralnie w twojego zardzewiałego grata i rozjebie jego, ciebie i twoja brzydką żone, która pisze podobnie jak ty, czyli bez ładu, składu i wali babole jak 8-mio latek

Natomiast co do mojej rodziny i dawania dupy przez moja zone, to powiem ci ze duzo wiesz w tej kwestii....
czyzby ta twoja babajaga dawała dupy komu popadnie?
Tylko kto by ja chciał
aaaaaaaaaaaaaa i przestan pisac po norw, bo to Mn.pl a jesli chcesz po norw to kliknij na ikone na stronie głównej > pa norsk
I na koniec gwoli wyjasnienia > 15h to zgodnie z przepisami wynosi czas pracy w norge, a jesli chodzi o jazde to 9h, w porywach do 10 2x w tygodniu

Tyle ode mnie ty zafajdany polonorku!

PS: Gdzie wasze slubne zdjecie z awatara?
Zapomniałem skopiowac i mam problem, bo wczesniej jak syn znajomego jesc nie chciał, to wystarczyło mu pokazac waszą fotke, a teraz gówniarz nie dosc ze nie chce jesc, to jeszcze sie z nas nabija, ze nie mamy go kim/czym postaszyc...
aaaaaaaaaaaaaaaaa to według ciebie od fast food-ów (których nie jadam) sie raka nabywa?
Chyba za duzo telewizji, albo jakas pijana wiedzma (podobna do twoje zony) w twojej wsi wprowadziła cie w błąd
Wracaj do kaczystanu buraku, bo stajesz sie niebezpieczny.....
No i ten twoj cudowny norweski......
Polskiego sie doucz gamoniu!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok