Tuptusiowa - moim zdaniem najważniejsze, żeby Max miał zdrową mamę, która będzie mogła się z nim bawić, biegać, fikać koziołki, etc.
To jest najważniejsze - szczególnie jak tak poważne jest zagrożenie, a Ty w tym momencie i tak nie masz mleka Takie jest moje zdanie.
 Takie jest moje zdanie. 
AK83 - może faktycznie spróbuj dokarmiać Emilka sciagnietym mlekiem? Na poczatku nie jest latwo, ale jak pisze Aga - kilka razy i jest wprawa. J atez kilka dni karmiłam ide moim mlekiem z butli - poczatki byly trudne, a potem poszlo juz dobrze. Trzymam kciuki. Dokarmianie nanem też jest rozwiązaniem i sie nie zamartwiaj - najwazniejsze, zeby maly lapał mase
Daris - ja tez dostalam maila tyle, ze ja uzywam pampersów i jeszcze mam sporo
 tyle, ze ja uzywam pampersów i jeszcze mam sporo  ale moze sie skusze..
 ale moze sie skusze..  fajny ten slon jest, lew tez niczego sobie
 fajny ten slon jest, lew tez niczego sobie 
Jaki rozmiar libero uzywa Natan?
To jest najważniejsze - szczególnie jak tak poważne jest zagrożenie, a Ty w tym momencie i tak nie masz mleka
 Takie jest moje zdanie.
 Takie jest moje zdanie. AK83 - może faktycznie spróbuj dokarmiać Emilka sciagnietym mlekiem? Na poczatku nie jest latwo, ale jak pisze Aga - kilka razy i jest wprawa. J atez kilka dni karmiłam ide moim mlekiem z butli - poczatki byly trudne, a potem poszlo juz dobrze. Trzymam kciuki. Dokarmianie nanem też jest rozwiązaniem i sie nie zamartwiaj - najwazniejsze, zeby maly lapał mase

Daris - ja tez dostalam maila
 tyle, ze ja uzywam pampersów i jeszcze mam sporo
 tyle, ze ja uzywam pampersów i jeszcze mam sporo  ale moze sie skusze..
 ale moze sie skusze..  fajny ten slon jest, lew tez niczego sobie
 fajny ten slon jest, lew tez niczego sobie 
Jaki rozmiar libero uzywa Natan?

Ale to z Rimi jest
 Ale to z Rimi jest