Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Tuptusiowa - moim zdaniem najważniejsze, żeby Max miał zdrową mamę, która będzie mogła się z nim bawić, biegać, fikać koziołki, etc.
To jest najważniejsze - szczególnie jak tak poważne jest zagrożenie, a Ty w tym momencie i tak nie masz mleka Takie jest moje zdanie.

AK83 - może faktycznie spróbuj dokarmiać Emilka sciagnietym mlekiem? Na poczatku nie jest latwo, ale jak pisze Aga - kilka razy i jest wprawa. J atez kilka dni karmiłam ide moim mlekiem z butli - poczatki byly trudne, a potem poszlo juz dobrze. Trzymam kciuki. Dokarmianie nanem też jest rozwiązaniem i sie nie zamartwiaj - najwazniejsze, zeby maly lapał mase

Daris - ja tez dostalam maila tyle, ze ja uzywam pampersów i jeszcze mam sporo ale moze sie skusze.. fajny ten slon jest, lew tez niczego sobie
Jaki rozmiar libero uzywa Natan?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Fajoskie te zabaweczki Ja zamowilam slonia,dwa lwy,ta zabawke fotel szofera chyba czy cos takiego a wszystkie pampery oddalam kolezance bo my uzywamy trojeczek ale z Pampers
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spóźnieni3)
Stały Bywalec
Normalnie aż sprawdzę pocztę bo reklamy ciągle mi przychodzą a nie zwracam na nie uwagi...
mam trochę pampersów z libero bo siostrze kupowałam bo chciała żeby jej wysłać ale się rozmyśliła bo przesyłki drogie....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
hahaha... Daris, dobra jesteś
No ja właśnie tez używam trójek pampersa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spóźnieni3)
Stały Bywalec
Ja mam maila z 21 z Libero ale nie widzę nic tam o jakichś zabawkach...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
177 Postów
Stały Bywalec
Ehh ja sprawdzalam ale juz usunelam chyba tego maila:/ moze ktoras z Was mi wyslac linka do tej promocji?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Daria,jeszcze nie. Wlasnie Pawel po nia pojechal No i wlasnie przypomnialas mi o tej drugiej paczce od 6 miesiaca Ale to z Rimi jest

Kakariki,ok. Dziekuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Spóźnieni - ja mam mail z 28 lutego. nie wiem w jakim rozmiarze masz te libero, ale ta promocja dotyczy kodów z opakowań w rozmiarach 3-8.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spóźnieni3)
Stały Bywalec
to szkoda...ja mam rozmiary 1 2 i 3 ale tylko po 4 paczki w szafie
a mi np jeszcze paczka z Rimi nie przyszła wszystkie inne już miałam, ale ostatnio coś do mnie pisali czy adres jest dobry itd bo będą wysyłać to może dotrze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
spoznieni3 - z rimi dostaniesz kupon w ksztalcie chyba butli - z nim odbierasz paczke w rimi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok