Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Dziekuje raz jeszcze dziewcyny

Pogoda piekna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
77 Postów
Anna Anna
(Ania199)
Początkujący
Wera, dziekuje za odpowiedź
Chyba masz racje lepiej byc przezornym Ale jak sobie przypomne te mamuski w szpitalach które miały walizki poupychane pod łóżkami, i to nie jedna a ze dwie przynajmniej i rodzina co rusz cos donosiła, plus prezenty dla dzidziusia i mamy... także wolałabym tego uniknąć miałam praktyki na porodówce, pediatrii i położnictwie także sie naoglądałam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
177 Postów
Stały Bywalec
Hej dziewczyny! My dzisiaj mielismy wizyte w helse- Emil przez ostatnie 2 tygodnie przybral tylko 220 gram je dosyc czesto i raczej prawidlowo wiec kazali mi go dokarmiac nanem:/ miaøa ktoras z Was taka sytuacje? Dzis ma 4 tygodnie i tylko 3310 gr:/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
77 Postów
Anna Anna
(Ania199)
Początkujący
Nas uczyli, że w takiej sytuacji jeśli mama karmi tylko piersią to jej mleko może być mało treśćiwe, dlatego zalecaja dokarmianie... Ale w moim przypadku to tylko teoria, co do praktyki to muszą sie wypowiedzieć doświadczone mamusie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Hei mamuski
My juz po dlugim i dotleniajacym spacerkuTeraz Gabrys spi sobie na werandce i tylko glod jest w stanie go obudzic
Jesli chodzi o torbe do szpitala to ja mimo tego,ze duzo czytalam,ze prawie wszystko maja w szpitalu dla dzidzi i mamy to i tak przyjechalam na porod z tobolami heheCiezko mi bylo uwierzyc,ze tu jest tak fajnie pod tym wzgledemA potem Robert znosil to znowu do domu partiami bo bysmy sie przy wyjsciu nie zabrali
AK83 nie przejmuj sie,ze Emilek przybral tylko 220 gram bo widocznie ma swoje tempo przyrostu wagi a jak kaza dokarmiac to i waga wzrosnie napewno
Planuje z czasem zapisac sie na kursik jezyka norweskiego ale nie widze szans na szybki sukces bo jak mi sie cos nie podoba to ciezko mi wchodzi
No ale skoro zwierzeta potrafia sie uczyc jezyka ludzkiego to i ja sie kiedys naucze norweskiego

Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
wera córcia wyszła rewelacyjnie na tym zdjęciu aga ale masz fajnie ze mamuska przylatuje dzis my nie jedziemy na swieta to beda nasze pierwsze swieta w Norwegii
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
EWELINA NIEWIADOMA
(linka25)
Wiking
witam wszystkie mamy mam na imie Ewelina mam do was pytanie lece po raz pierwszy z 4 miesiecznym dzieckiem Wizzarem i mam pytanie czy wpuszcza mnie na pokładz nosidełkiem?i czy moge miec dla sdziecka mleko przysobie czy jak bede przechodzić przez kontrol?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Dziewczyny,ciesze sie bardzo,ze mamuska przylatuje

lady_dosia,zobaczysz,jak tylko sciagna Idzie poduszke,to zacznie piruety krecic ,he,he Nie ma co sie martwic

Wera, Wiki jak modelka wyszla Sliczna jest

AK83, w sumie to Emil miesci sie w tej najnizszej skali. Przyrost nie powinien byc mniejszy niz 120 na tydzien. A zalecili dokarmianie bo w wiekszosci przypadkow dzieci przybieraja w pierwszysch tygodniach znacznie wiecej. Ja bym sie przyjrzala najpierw karmieniu. Czy efektywnie ssie Czyli nie przysypia i slyszysz jak przelyka itp.itd. No i jesli wszystko jest ok to chyba bedziesz musiala dokarmiac bo u nich wszystko musi byc w ich normach. Ale nie martw sie Tak czy inaczej bedzie dobrze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-7  
Odpowiedz   Cytuj
177 Postów
Stały Bywalec
Dzieki Aga no wlasnie przelyka i je- nie rani mi piersi ale czesto przysypia:/ budze go wtedy i chce dalej jesc ale takie maratony moga trwac godzinami:/ bede probowac jeszcze odciagac swoj pokarm i dawac mu z butli ale z tym odciaganiem to tez kiepsko mi idzie:/ ponoc trzeba sie nauczyc i przyzwyczaic:/ bede probowac mam nadzieje ze to cos pomoze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
linka25 , mleko mozna. Nosidelek ani fotelikow samochodowych nie mozna wnosic na poklad. Ale zdarzaly sie przypadki,ze komus sie udalo. Wiec roznie to bywa
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok