Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
66 Postów

(madzia_02)
Początkujący
Dzien doberek wszystkim Ostatnio nie mialam czasu nawet nic napisac Elin spi na tarasie, dzisiaj nie wybieramy sie na spacer bo musze domek ogarnac, zeby bylo czysciutko na weekend
Kasia wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek
Elin jest tylko na mleku modyfikowanym a budzi sie w nocy co 3 godziny, ale moze dlatego, ze ona jeszcze malutka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Anna90 , na stronie ambasady jest dokladnie napisane cyt. "Obecność dzieci do lat pięciu nie jest obowiązkowa. Zalecamy jednak ich obecność z uwagi na ewentualną możliwość odrzucenia przez Konsula nieprawidłowo wykonanego zdjęcia dziecka".

Daria,dziekuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Witajcie mamuski
Witam rowniez mamusie asia77.02
Dzis odkrylam,ze moj synus przekreca sie juz na bok Przekreca sie coprawda tylko na prawy bok ale juz musze na Niego uwazac z podwojna ostroznoscia
Kasiar12 jeszcze raz STO LAT w szczesciu i zdrowiu!
A piosenka urodzinkowa dla Ciebie oczywiscie pod chumorek spiewana dla Ciebie przez kotka

Wielkie dzieki mamuski za radyJak juz pisalam eliminowalam po kolei produkty mogace zaszkodzic synkowi a i tak mial kolki i lekarka mi powiedziala,ze to moze byc z tego,ze ma niedojrzaly uklad pokarmowy wiec cokolwiek bym nie jadla to i tak kolki beda Niemniej jednak i tak odrzucilam duzo produktow zabronionych podczas karmienia bo dla dzidzi warto sie poswiecacGruchy odstawie mimo,ze je kocham i ze nie maja wplywu na kolki
Pogoda znow piekna wiec sie szykujemy powoli na podboj okolicy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
66 Postów

(madzia_02)
Początkujący
Nana nie musisz chyba rezygnowac z gruszek jesli nie powoduja kolek u Twojego brzdaca, ja dostalam gruszke na deser na porodowce, no chyba, ze maja one jakis zly wplyw na cos innego ale mi o tym nie wiadomo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Madzia Ja bardzo czesto jadalam i jadam gruszki i byly jednymi z pierwszych produktow,ktore sprawdzalam z tego wlasnie powodu,ze je czesto spozywalam w mega ilosciach A kolki i tak jak byly tak sa ale teraz dzieki BOBOTIC to tylko sie lekko napreza i steka a ja wtedy go odgazowuje i jest spokoj jakby nigdy nic a czasem to bez prezenia sobie pryka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
hej dziewczyny o koszmarach to ja cos wiem w czoraj to do 3 nie moglamzasnac a jak juz zasnelam to Milusia o 4 dala koncert wiec za bardzo wyspana to nie jestem
dzis jest slicznie wiec trzeba sie gdzies wybrac
ah aga zazdroszcze przyjazdu mamusi bawcie sie dobrze w 4
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
kalba ja tez wczoraj dzwonilam zeby spytac czy musze z 2 miesiecznym dzieckiem byc a on powiedzial ze nie a jesli bedzie cos ze zdjeciem nie tak ze zle to doslac mailem i oni od doslania beda rozpatrywac wniosek. wiec my w niedziele wyjezdzamy wieczorkeiem do Oslo u znajomych sie przespimy i w pon zalatwiac sprawy a potem na gardemoen po mame bo bedzie na 2 tyg!>(

madzia ja tez dostalam gruszke na deser w szpitalu zapiekana i z bita smietana a ze nie lubie bitej smietany ii zapiekanych owocow to nie jadlam wiec nie wiem czy mi szkodza. Ale wg norwegow jak mowila moja polozna, oni polecaja jedzenie wszystkiego.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
My tez zamierzamy wszystko zalatwic w przyszlym tygodniu, wiec dam znac jak poszlo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
66 Postów

(madzia_02)
Początkujący
fajnie macie dziewczyny, ze mamy do was przyjezdzaja, tez bym chciala, zeby moja przyjechala
ale jedziemy na swieta do Polski, a ja z Elinka chyba zostaniemy na pare tygodni
Elin przewraca sie z pleckow na brzuszek na odwrot jej troszke trudniej, ale trenuje twardo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Aga - fajowo jest jak jest mama bo mamy sa w ogole fajowe
Ja swoich zobacze na swieta i tez zostaje na prawie 3 tyg

a potem mama z ciocią przylatują do nas na 17 maja

Ida niestety sie nieprzekreca - biedula w tej podusi nie ma sznas nic zrobic, nawet lezenie na brzuszke jest koszmarem 20 marca mamy usg i kontrole, mam nadzieje, ze poducha juz nie bedzie potrzebna i ze bioderko rosnie juz prawidlowo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok