Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
619 Postów
Wyjadacz
aga ale masz fajnie pozdrow mamusie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Aga tez mam taka nadzieje że bedzie dobrze i że zrobia tak zeby nie bolało
aguss gdybym wczesniej zadzwoniła to tez by mnie czekało to samo bo on juz wrosnął i ja nawet go chciałam wyjąć ale siedzi tak mocno i boli jak ciągłam ale masz racje moze już bym to miala za soba ale cykora miałam najgorsze że drugiego końca nie widać i sobie wychodzi taki drucik jesli mi powiedza że moge z tym życ to nie dam sobie wyciąć i uciekne z fotela
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
DARIS FAKTYCZNIE BYM MUSIAŁ NAPISAĆ DO NICH AGA ALE CI ZAZDROSZCZĘ PRZYJEMNOŚCI ZYCZĘ MARZENIE ALE JAJA SZKODA ZE CIE NIKT WCZEŚNIEJ NIE POINFORMOWAŁ
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Aga31 ja to sie podwojnie ciesze,ze Twoja mama przyleciala
Marzenie jak sie wystraszysz i uciekniesz to Ci ten drucik tak zostanie i bedzie Ci chlopa po...drapal Odwagi-dasz radeA pozatym na zywca Ci tego nie zrobia wiec napewno dobrze Cie znieczulaTrzymam kciuki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
hmm mysle ze musza ci to usunac al ebedzie dobrze
a kiedy tam jedziesz do ahus??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
halas ty nie masz tej paczki co sie odbiera w lindexie??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Dzieki dziewczyny Agus,mama pozdrowiona
NANA76,
Marzenka,tak,tak,uciekaj gdzie pieprz rosnie,he,he A tak na powaznie,to mam nadzieje,ze to nie jest az tak powazne i zrobia z tym porzadek Bezbolesnie Trzymam kciuki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Marzenie-tylko nie panikuj,bo wiem ze masz bujna wyobraznie hihi
Halas-zawalcz a co
Dziewczyny to jak wiekszosc z was nie korzysta z kodow to prosze mi na privat kodziki wysylac hahaha
Aga bylam dzisiaj na naszej pamietnej sciezce i dalej slisko... i co najlepsze wszedzie juz czarno a tamten kawalek dalej oblodzony
Ale nastepnym razem jak bedziesz to juz wszystko zdazy sie odmrozic hihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Dziewczyny szukam.....

Chcialabym w przyszlym tyg poleciec na Teneryfe z tym,ze moj mezulek nie moze leciec bo pracuje a samej nudnoooo
Ktoras z was dostalaby tydzien wolnego od meza hihi ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
daris ja nie panikuje tylko mówie jak jest i to nie moja bujna wyobraznia że zarosnął z reszta jak byłam u Ciebie to Ci mówiłam! co ma byc to bedzie,przezyje
hihi NANA masz racje bo jak ja czasem zle usiąde to zakłuje a co dopiero Mirek ma powiedziec hahaha
aguss ginekolog ma dopiero dzwonic ale mysle ze w nastepnym tyg,oby tylko jeszcze przed naszym wylotem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok