Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
265 Postów

(spóźnieni3)
Stały Bywalec
Mam pytanie słyszałam że na stronie NAV można wpisać sobie numer konta zalogowałam się tam przed chwilą ale nic nie widzę takiego...robiła to już któraś?
Bo w papierach ostatnio mi przyszło że jak będę pobierała jeszcze jakieś świadczenia z NAV to że można na ich stronie wpisać numer konta (chodzi mi tu o rodzinne) czy będą wysyłać normalnie na konto męża? bo ja nie wiem...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Hej hej my spowrotem w hotelu , mala spi . Bylismy na obiedzie w Egon , mala Miala lososia, pieczonego ziemniaczka i kukurydze hehe ale miala radoche

Ja jestem padnieta
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Aga masz racje to z Rimi a nie z Libero hihi
Ale masz fajosko z mama, wyraze sie po norwesku bo to najlepiej odda to co mam na mysli a wiem ze bedziesz wiedziec o co chodzi "kos dere" hihi
Ania,nie da sie wyslac maila z linkiem niestety bo to taki personalny link i jesli juz jakims cudem otworzylby Ci sie to i tak na moje konto by szlo wszystko
Wiec na przyszlosc nie kasowac tylko czytac najpierw hihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Spoznieni jesli we wniosku wpisywalas konto meza to na konto meza beda pieniadze przychodzic...
A jezeli ty tez masz nazwe uzytkownika i haslo na stronie nav to mozesz wpisac numer konta ale gdzie dokladnie to ci nie powiem bo nie pamietam jak to tam wyglada,wiec sorry
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spóźnieni3)
Stały Bywalec
właśnie we wniosku o becikowe nic nie wpisałam i przyszedł czek a z tego co się orientuję o rodzinne nie będę musiała nic składać bo z szpitala wszystkie papiery pójdą automatycznie tylko tego numeru konta nigdzie nie widzę...tak mam swoje konto na stronie NAV. Chodzi tylko o to żeby potem jakichś problemów nie było...bo konta nie podałam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
ech a mnie to czeka chyba wyciecie szwa;( który zarosnął w miejscu naciecia jest on w postaci żyłki i te szwy sa NIEROZPUSZCZALNE szkoda ze mi nikt tego w szpitalu nie powiedział że miałam dwa rodzaje szwów!!! babeczka dziś przez tel powiedziała że to niedobrze że tam mi cos zostało i musze jechać do ahusa po prostu bosko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
37 Postów
Nowicjusz
Spoznieni, mysmy w nawie wypelniali osobny formulaz zeby pieniadze przychodzily na nasze konto. Inaczej oni wysylaja zapytanie do skatteeaten o twoje konto.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spóźnieni3)
Stały Bywalec
Ale ja się nie rozliczam w skatt o to chodzi bo ja tu nie pracowałam.
Zostaje mi szukać nadal na stronie albo się przejść do NAV
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
ah marzenie masakra z tymi szwami szkoda ze tam nie zadzwonilas w tedy
ja to pewnie tego maila z libero tez usunelam
a sztuczne mleko nie jest zle Milenka tez dostaje i jest zdrowa nic jej nie dolega i mam nadzieje ze tak zostanie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Julka juz sprzedana mamie,hi,hi Dzieki Daria

Anita,chyba musisz isc do Nav i zapytac czy Barnetrygd mozna tez dostawac czekiem. Jesli nie to wypelnisz wniosek i podasz nr. konta meza I to prawda,ze z reguly jest on przyznawany automatycznie

Marzenka,ale sie narobilo Mam nadzieje,ze wszystko bedzie dobrze
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok