Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Dzien dobry

Kasia,duzo szczescia,zdrowia i milosci Aha,biore Julke i przylatuje na taki tuning,hi,hi
Albo Cie zaprosimy do Oslo z Zuzinka i nie wypuscimy przez tydzien,he,he

A ja tam jadlam i jem wszystko. Pamietam,ze jak urodzilam to przyniesli mi caly talerz roznych rzeczy do zjedzenia. Do wyboru do koloru Gruszki tez. Baaaardzo lubie Ale to prawda,ze kazde dziecko jest inne I kazda z nas musi sama obserwowac swoje dziecko i wybrac najlepsza droge Julka kolek nie miala. Ani jednej. Ale za to jadla nawet 6 razy w nocy Cos za cos,hi,hi

Kakariki, a gdzie robilas rzesy? w Polsce czy tutaj?

Milego dzionka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Dziekuje dziewczyny

Hehe Aga nie wiem czy maz by mnie puscil.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
hej dziewczyny! co do serow plesniowych to nie mozna jesc tylko tych z niepasteryzowanego mleka, a takie sa tylko w sklepach ze specjalna zywnoscia. Te sery ze zwyklych sklepow są ok

Sto lat Kasia :*
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Czesc dziewczyny

Kasia, jak mąż się nie zgodzi to Cię z Zuzią porwiemy hihihi

Jeszcze raz wspaniałości samych i radości!

Bo mi się marzą takie rzęsy, miałam do slubu a teraz juz nie mam buuuuu

Jesli chodzi o o jedzenie to ja tez jadlam wszystko i piłam i Ida miała taki okres, że wyła nam wieczorami - odstawiłam gazowane i czekolade i przeszło jej jak ręką odjął
A i jem dośc ostre i nic sie nie dzieje teraz, i zaczęłam powoli wprowadzac gazowane napoje i tez jest git malina
I jak będę teraz w Polsce to się szykuję na wielką wyżerkę sushi, bo tu u mnie nie za dobre jest

Dziewczyny, a dziś się weekend zaczyna hurrraaa!!! Aga - czy o nie dziś Twoja mama przyjeżdza?

Ja jestem strasznie śpiąca, bo mi się jakieś koszmary śniły i co półtorej godziny wstawałam zobaczyć czy dzidzia oddycha, brrrr

A my dziś jedziemy do Sarpsbor, bo mąz ma tam jakieś sprawy to się przejedziemy i połazimy tam, a co
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
lady_dosia,tak dzisiaj Przylatuje na Rygge A z tymi koszmarami to jakas masakra Tez mam tak czasami. Skad to sie bierze? I chyba sobie strzele takie rzesidla,hi,hi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Dziekuje dziewczyny hehehe no smialam sie wlasnie bo znajome od tesciowej zazdroszcza synowej hehe i mowie do meza zeby uwazal zeby mnie nie porwali my po 10 jedziemy na lotnisko i mam nadzieje ze bedzie pogoda w Bergen
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Aga ale masz super bo mamcie bedziesz dzisiaj miała ja jeszcze musze troszke poczekać żeby mnie i Oliviera znowu mama rozpieściła hihi
lady dosia ja tez miałam dzisiaj straszny sen i nawet nie mówie co mi sie sniło ale jak mi sie cos przysni takiego to chociaż tyle że szybko sie budze ale potem ciężko mi zasnąć;(
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
75 Postów
Natalia P
(Natalia1625)
Początkujący
kasiar12, Bergen chyba wie ze goście przyleca, bo pogoda piekna( po tygodniu ulew), ale jest zimno
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Natalia wazne zeby nie padalo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
75 Postów
Natalia P
(Natalia1625)
Początkujący
kasiar12, to prawda, wedlug prognozy dzis i jutro ma byc slonecznie, w niedziele juz pochmurnie i bez deszczu, ale kto to wiee....życze udanego pobytu i wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok