Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
109 Postów
Aga Jas
(Kakariki)
Początkujący
NANA gruszki na 100 % nie wolno jesc .To sa zalecenia od mam i babc .
Ja np jem mandarynki ,to tez owoc egzotyczny i nic sie nie dzieje ,a zjadlam ananasa i koszmar byl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spóźnieni3)
Stały Bywalec
Kasia wszystkiego najlepszego
jak by tak nic nie wolno było jeść... heh ja wiem o owocach morza i serach pleśniowych no i kofeina i gazowanie a tak poza tym to nie wiem co jeszcze ale brokuły kalafior i cytrusy uwielbiam zobaczymy jak to będzie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
109 Postów
Aga Jas
(Kakariki)
Początkujący
Wszystkigo najlepszego Kasiar ,spelnienia marzen tych duzych i tych malutkich
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Jak jak Zuzi odciagalam mleko to jadlam wszystko i gazowane tez pilam ... nic jej nie bylo

Dziekuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
109 Postów
Aga Jas
(Kakariki)
Początkujący
Ja po porodzie na nic nie mialam ochoty tylko na kalafiorka z maselkiem i buleczka ,no i tak jadlam przez 3 dni ,po czym okazalo sie ze mala strasznie krzyczala ,a to byl kalafior.W zyciu bym o tym nie pomyslala .Czasami warto z czegos zrezygnowac dla dobra dziecka,Z tym kalafiorem zycie uratowala mi Aguss ,to ona mi powiedziala gdzie jest przyczyna placzu mojego dziecka ,i juz kalafiorek poszedl w zapomienie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
najlepiej probowac kazda dzidzia inna
kasiar sto lat sto lat wszystkiego naj naj najlepszejszego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
dobranoc
no i dzien dobry po pewnie wszystkie juz sie tu zjawia rano
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
ja wszystkie cytrusy tez jem a najbardziej uwielbiam pomarancza i ananasa, jem codziennie zamiast czekolady. plesniowego sera cala ciaze tez nie jadlam bo nie mozna i teraz tez nie.
a u nas na poporodowym odziale dali nam na obiad groszek to mala sie zwijala i nie jem nic takiego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Dziekuje za zyczenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
dzien dobry
Kasia wszystkiego najpiękniejszego w dniu urodzin,zdróweczka,spełnienia marzeń,duzo duzo miłości i aby każdy nastepny dzien był lepszy od poprzedniego sto lat
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok