Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
177 Postów
Stały Bywalec
Heh moj mezus dzis wrocil do pracy po porodzie... I tez pracuje na druga zmiane :/ no ale nie ma co narzekac...jak wroci w nocy to zajmie sie synkiem a ja sie wyspie troche my tez dzis na spacerku razem z Daris i Natankiem pogoda calkiem fajna tylko slisko bardzo i pod koniec troche snegu:/ ale 1,5 godzinki zaliczone i to sie liczy maly spal jak zabity
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Natalia1625,tata nie musi wykorzystac urlopu jak nie chce. Nie moze byc razem z mama na urlopie. I chyba moze go podzielic. Jesli dobrze pamietam Musialaby poczytac znowu.

Milusia i Michalinka sliczne dziewczynki Male princeski,hi,hi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
75 Postów
Natalia P
(Natalia1625)
Początkujący
aga31 dzieki za odpowiedz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Juz wiem,mozna dzielic
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Och jakie śliczne Panny M ) Pięknoty!
Jaka fajna poobiadkowa Zuzia :0) kasiar dziękujemy za życzenia.

Co do usg - jesli są wskazania medyczne to są częściej - ja miałam co 3-4 tygodnie (mam problemy z tarczycą. Mi się w ogóle fajna położna trafiła i lekarz w szpitalu, gdzie na usg jeździłam.

Wysłałam męża po zielone pampersy przywiózł wielką pakę - dzięki za informacje dziewczyny
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
75 Postów
Natalia P
(Natalia1625)
Początkujący
czyli na czas gdy tata korzysta ze swojej puli urlopu mama wraca do pracy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Nie musi wracac. Moze sobie byc w domu. Nie moga po prostu pobierac pieniedzy za urlop w jednym czasie.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
73 Posty
Aneta Kubacka
(anetak24)
Początkujący
Śliczne dzieciaczki. Słodziaki
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
dziekujemy
AK oj to dlugo jak na pierwszy spacerek ale wazne ze fajnie oj tak slisko strasznie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Hej mamuskiBylismy dzis na spacerku mimo ze wial zimny wiatr i bylo slisko No ale Gabrysiowi to nie przeszkadzaloW koncu to mama szla pod wiatr i o malo nie wywinela orla idac pod gorke
Aguss Milenka z Michalinka poprostu przecudne
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok