Witam mamuski

U mnie od rana pruszy drobniutki ale gesciutki sniezek za oknem.Jest lekki wiaterek ale chyba nie zniecheci mnie to do zostania w domu z synkiem-zobaczymy jak bedzie pozniej

Marzenie masz racje,ze Twoj Olik wazyl wiecej od mojego Gabrysia

Gabrys jak sie urodzil to wazyl 3280 i mierzyl 50 cm.

A jak wychodzilismy do domku to wazyl 3150
Kasiar12 Zuzia jak na wczesniaka niezle nadrobila roznice i spora z Niej dziewczynka a kolejny filmik tez cieszy oko hehe

I jaki ma apetycik fiu fiu
Tuptusiowata pamietam,ze ja tak wsuwalam kilka bodajze dni przed porodem hehe!Podaje Ci link,w ktorym o tym pisza
www.badz.pl/porod/to_juz_czas_oznaki_kto...ym_sie_porodzie.html
Ja tez mialam sporo obaw co do tego czy dam rade karmic,czy uda mi sie przezwyciezyc trudnosci ktore dotykaja mamusie podczas nauki karmienia piersia,ale mimo drobnych technicznych klopotow dot.techniki karmienia i mimo ze brodawki byly przez pewien czas niezbyt wyciagniete by Gabis mogl je chwycic to wszystkie te problemy pokonalam dzieki poloznej w hotelu i dzieki determinacji i dzis ciesze sie z karmienia piersia bo to jest to o czym marzylam bedac w ciazy
Kobietki jesli chodzi o pieluszki to ja kupuje w Coop Obs
PAMPERS BABY DRY nr.3 i jest ich w tym kartonowym duzym pudle 136 sztuk za 99 Nok i one sa zielone!Nie maja ani ladnego ani brzydkiego zapachu.Jak teraz powachalam to maja taki neutralny pieluchowy zapach hehe