Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Kurcze no moje jakby płukane w gencjanie i to nierówno Pampers Acti Fit dry max, nie dodali, że z kojącym działaniem gencjany
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
lady_dosia,duzo zdrowka dla Idy A jak tam zapach tych pamperow? Bo te z odcieniem fioletu jak dla mnie sa smierdzace,he,he Te z zielenia maja normalny zapach. Taki pieluchowy,hi,hi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Dziękuję dziewczyny za rady W takim razie spróbuję się nie denerwować, choć łatwo nie jest i będę przyciskać położną w szpitalu. Właśnie obawiam się najbardziej tego, że będę musiała pokarm ściągać i karmic butelką, bo sutki będą strasznie podraznione. No ale trzeba byc dobrej mysli

A czuje się w miarę dobrze Kręgosłup i biodro to już do tego bólu się przyzwyczaiłam więc nic nowego Skurcze mam może ze 3-4 na cały dzień. Ostatnio czasem mam mdłości a od dwóch dni z braku apetytu zaczęłam tyle pochłaniać jedzenia jak odkurzacz. Mój mąż wczoraj na wieczór tak wytrzeszczył oczy, że stwierdził, że zacznie mnie ubierać w następnej ciąży niż karmić Na kolacje pochłonęłam cały talerz makaronu z sosem i byłam pełna, a mój mężuś zrobił sobie tosty i pytał cy tez chce a ja, że nie, bo jestem pełna. Jak nie widział zakosiłam mu 2 tosty i wsunęłam A pózniej 2 pomarańczę i banana i poszłam spać, a rano jak się obudziliśmy o 6 to w brzuchu burczało mi tak jak by burza szła i od razu wciągnęłam 4 kanapki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
No to faktycznie taki maly odkurzacz,he,he
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Więc Nasz maluszek chyba spory będzie skoro mamusia tyle wsuwa A mały odkurzacz to mało powiedziane W końcu termin już tuz tuż, bo 26 szybko się zbliża. A ja kolejne 2 kg przytyłam Więc się nazbierało kilogramów
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Aga31 - te gencjanowe pampery rzeczywiście mają taki dziwny zapaszek - jakby chemiczny?
I jak mam odróżnic gencjanki od zielonych?
Kalba masz może pod ręką opakowania i mogłabyś napisać jak się dokładnie nazywają te trójki zielone?

Tuptusiowata - nieźle
Ty zdjae sie pisałaś, że puchniesz, więc pamieętaj, że część tych dodatkowych kilogramów to woda.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
Na opakowaniu jest napisane Baby Dry
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Właśnie, co do opuchlizny rąk i nóżek to zeszła po 3 dniach. Tak szybko jak przyszła tak odeszła więc o to już się nie martwię a o żołądek powiększony do wielkości arbuza chyba
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
lady_dosia,musisz kupic klasyczne Pampersy Baby Dry.
www.pampers.no/no_NO/products.php?pg=bd
A Ty kupilas te nowe Aktiv Fit
Tuptusiowata,mowisz do wielkosci arbuza,dobre,he,he
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
dzień dobry jeszcze raz dzieki za miłe słowa i wsparcie w sumie racja OSKI sam zadecydował tak miał byc i juz koniec kropka wera kasia dzieciaczki jak zawsze przesłodkie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok