Lady dosia tak jak pisalam mleczko nocne jest najpozywniejsze i najtlustsze dlatego ja karmie Gabrysia przed moim pojsciem spac tak po 23.00 a potem karmie go ok.3.00-4.00 i facio wymieka bo z sytosci w brzuszku az steka hehe

Wera1517 jak wylal to trza bylo ratowac sytuacje i dac mleczko modyfikowane-przeciez Wiki nie mogla glodowac
Moze dostawiaj corcie jak najczesciej a zobaczysz,ze produkcja mlenia ruszy,ze hoho
Ja bym wtedy odciagala mleczko i zamrazala w takich specjalnych torebeczkach na mleczko do zamrozenia-fajna sprawa-widzialam u siory jak bylam ostatnio w Polandii
Dala mi kilka sztuk jakbym musiala wyjsc z domu zalatwic cos np.w urzedzie bez synka
Zamrozone mleczko w tych torebkach mozna przechowywac bodajze do 2 miesiecy ale nie jestem pewna na 100%
Dobrze miec taki zapas bo roznie bywa-niespodziewane wyjscie,branie lekow w chorobie itp...
Bonia Wiki jest cuuudna a te wlosy juz wczesniej robily tu furrore hehe

Wera1517 jak wylal to trza bylo ratowac sytuacje i dac mleczko modyfikowane-przeciez Wiki nie mogla glodowac

Moze dostawiaj corcie jak najczesciej a zobaczysz,ze produkcja mlenia ruszy,ze hoho

Bonia Wiki jest cuuudna a te wlosy juz wczesniej robily tu furrore hehe