Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
dzień dobry dziewczyny jeszcze raz dziekuje za miłe słowa:*:*hehe Aga mój wstał o 5:30 nakarmiłam go i zasnelismy razem na pół godz potem sobie pogaworzył i teraz znów spi daris widze ze tez masz super miejsce na spacerki,nie ma jak w lesie hihi
Halas ja tez sobie na poczatku powiedziałam ze bede karmic do 6 miesiaca ale potem gdy juz ból piersi minął stwierdziłam że karmienie wcale nie jest uciązliwe lubie karmic i teraz chce jak najdłużej pociagnąć na cycu tylko czy mały pociagnie dłużej to sie okaże na razie jest tak ze kiedy bym go nie przystawiła to doi mleko jutro idziemy do helse i ciekawe ile waży bo tydz temu miał 5820
Nana chyba Twój przegonił mojego w wadze jak dobrze pamietam hihih bo po porodzie mój chyba o pół kg ważył więcej bo prawie 3700 a przypomnij mi ile Twój
Lady dosia jak tam Iduśka?? lepiej z tym kaszlem czy bez zmian??
Wera aż 300 na tydz przybiera??? WOW no i sliczna z niej czarnulka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Kochane powiedzcie mi czym moge posmarowac główkę Oliviera bo sie mu łuszczy i takie małe, białe płateczki mu wychodzą to chyba ta ciemieniucha tylko nie jest żółta,dodam że jak smaruje oliwką to ma na całej buzi kropeczki i czerwone plamy;( nie wiem dlaczego bo uzywam innych kosmetyków Nivea i go nie uczulaja a oliwka tak;(
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
73 Posty
Aneta Kubacka
(anetak24)
Początkujący
wera1517 napisał:
No o pjemniczkach wiem i chyba troszke lepszym rozwiazaniem sa, chociaz sie nie wypowiadam bo ani tego ani tego jeszcze nie uzywalam. Na razie wszedzie mala z nami jest wiec nie ma potrzeby mrozic
A za 2 tyg czeka nas dluuuga podroz do Oslo (ponad 500km) po zlozenie wniosku o paszport z mala bo czytalam ze lepiej zeby byla z nami, i przy okazji po mame na lotnisko bo wpada zobaczyc wnuczke na 2 tyg

Dzień dobry

Ja uzywałam torebek i pojemniczkow avent, woreczki sa lepsze na dluzszy okres a pojemniki na krocej, czasem zamrazałam w buteleczkach.

A co do karmienia to dziecko najada się w pierwszych 15-20min,póxniej to już jest zabawa. I pierś robi za smoczek.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
73 Posty
Aneta Kubacka
(anetak24)
Początkujący
marzenie napisał:
Kochane powiedzcie mi czym moge posmarowac główkę Oliviera bo sie mu łuszczy i takie małe, białe płateczki mu wychodzą to chyba ta ciemieniucha tylko nie jest żółta,dodam że jak smaruje oliwką to ma na całej buzi kropeczki i czerwone plamy;( nie wiem dlaczego bo uzywam innych kosmetyków Nivea i go nie uczulaja a oliwka tak;(

Spróbuj posmarować oliwką spożywczą 20 min przed kąpielą a później to zmyj. W PL jest preparat o nazwie ciemieniuszka, moze w norwegii jest cos podobnego. Albo moze Ci wysłać?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
73 Posty
Aneta Kubacka
(anetak24)
Początkujący
Wera śliczna czarna czuprynka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
marzenie, no to Oli zaszalal dzisiaj Julka tez tak ma,ze na oliwke reaguje wysypka. Ja uzylam wazeliny. Zeszlo wszystko ladnie. Tyle,ze ona miala bardzo malo. Moze zmien oliwke. Kup w aptece. Powiedz,ze to na ciemieniuche Jest taki olej z NAF. Bardzo dobry prawdopodobnie Ale wlasnie doczytalam,ze na recepte
wera1517,300 na tydzien,to faktycznie duzo,hi,hi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
hej hej dziewczyny ile do czytania

Halas- tak jak mowia dziewczyny, maly sam zdecydowal moja Zuzia praktycznie w ogole nie ciagla z piersi, jak byla w szpiatlu to w ciagu 30-40 min max. wyciagnela 25ml , a przez nakladki silikonowe max.5 ml , nie potrafila ssac, nie potrafila zlapac, wiec ja zeby nie patrzyc jak ona sie meczy i nie potrafi sie najesc, ja bylam we krwi i przy kazdym jej zassaniu plakalam bo tak bolalo tak spedzilismy prawie 3 tyg. pozniej postanowilam ze bedzie dostawac butle a ja bede jej odciagac mleczko. Tak bylo do 3 miesiaca , karmilam mieszanie bo niestety nie mialam tyle mleko i moge z czystym sumieniem powiedziec ze Zuzia jest szczesliwym dzieciatkiem i mamy ze soba bardzo dobry kontakt nawet jak siedzi u dziadka 5 min i jej sie dluzylo to juz wolala mama

Wera- sliczna malenka

My dzis zwazylismy Zuzie i 8500g
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
no dziewczyny 300 zobaczymy w czwartek ile w tym tyg nadrobila.
dziekujemy za opinie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Kasia,a ile Zuzia ma cm?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty