Witajcie mamuski
Anetak24 nie studiowalam pielegniarstwa
Ze mna to jest dluga historia jesli chodzi o zdobywanie wyksztalcenia
Majac skonczone 15 lat zdalam egzaminy do liceum medycznego i uczylam sie w Nim pielegniarstwa do czasu az sie dowiedzialam,ze jestem w ciazy a mialam wtedy 18 lat.Ciaza byla zagrozona bo odkleilo mi sie czesciowo lozysko i krwawilam.Musialam sporo lezec w szpitalu i z tego powodu nie skonczylam liceum
Mogalbym powtarzac klase ale to byl juz ostatni rocznik i nie bylo juz nizszej klasy za Nami
Odtad bylo tam tylko studium pielegniarstwa i poloznictwa
A tak sie cieszylam,ze dostalam sie na ostatni rok rekrutacji do tego liceum
Gdy juz ciut odchowalam corcie poszlam zaocznie do liceum ekonomicznego zamiast zwyklego by zdobyc odrazu zawod bo nie wiedzialam,ze spelnie z czasem marzenie o studiach
Tak wiec samego liceum zaliczylam 7,5 roku hehe
Ale uparta bylam i zdalam dyplom technika ekonomika
Jednak nie dla mnie ten zawod dlatego po roku przerwy w nauce zlozylam papiery na studia fizjoterapii z elementami masazu i jak wiesz szczesliwie je skonczylam.Potem poszlam na kurs I stopnia masazu i jak nie moglam znalesc pracy to wyjechalam tu
Gdyby nie bariera jezykowa...juz bym miala extra prace
W swoim zawodzie nie pracowalam ale mam spore doswiadczenia z czasow praktyk w szpitalach i osrodkach
A teraz marzy mi sie wlasny gabinet masazu
Aga31 zapraszam na gratisowy masaz karku
Tuptusiowata to juz chyba wiemy dlaczego tak Cie boli biodro w ciazy-pewnie przez to,ze masz obnizony talerz biodrowy z jednej strony i brzuszek obciaza go powodujac ucisk i bol
No ale lekarzem nie jestem

Anetak24 nie studiowalam pielegniarstwa

Aga31 zapraszam na gratisowy masaz karku

Tuptusiowata to juz chyba wiemy dlaczego tak Cie boli biodro w ciazy-pewnie przez to,ze masz obnizony talerz biodrowy z jednej strony i brzuszek obciaza go powodujac ucisk i bol