Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Witajcie mamuski
Anetak24 nie studiowalam pielegniarstwaZe mna to jest dluga historia jesli chodzi o zdobywanie wyksztalcenia Majac skonczone 15 lat zdalam egzaminy do liceum medycznego i uczylam sie w Nim pielegniarstwa do czasu az sie dowiedzialam,ze jestem w ciazy a mialam wtedy 18 lat.Ciaza byla zagrozona bo odkleilo mi sie czesciowo lozysko i krwawilam.Musialam sporo lezec w szpitalu i z tego powodu nie skonczylam liceumMogalbym powtarzac klase ale to byl juz ostatni rocznik i nie bylo juz nizszej klasy za NamiOdtad bylo tam tylko studium pielegniarstwa i poloznictwa A tak sie cieszylam,ze dostalam sie na ostatni rok rekrutacji do tego liceum Gdy juz ciut odchowalam corcie poszlam zaocznie do liceum ekonomicznego zamiast zwyklego by zdobyc odrazu zawod bo nie wiedzialam,ze spelnie z czasem marzenie o studiachTak wiec samego liceum zaliczylam 7,5 roku hehe Ale uparta bylam i zdalam dyplom technika ekonomikaJednak nie dla mnie ten zawod dlatego po roku przerwy w nauce zlozylam papiery na studia fizjoterapii z elementami masazu i jak wiesz szczesliwie je skonczylam.Potem poszlam na kurs I stopnia masazu i jak nie moglam znalesc pracy to wyjechalam tuGdyby nie bariera jezykowa...juz bym miala extra praceW swoim zawodzie nie pracowalam ale mam spore doswiadczenia z czasow praktyk w szpitalach i osrodkachA teraz marzy mi sie wlasny gabinet masazu
Aga31 zapraszam na gratisowy masaz karku
Tuptusiowata to juz chyba wiemy dlaczego tak Cie boli biodro w ciazy-pewnie przez to,ze masz obnizony talerz biodrowy z jednej strony i brzuszek obciaza go powodujac ucisk i bol No ale lekarzem nie jestem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
hej wszystkim mamusiom po pierwsze witam nowa mamusie Anete po drugie znów sie tak rozpisałyście ze musze ogarnąc kilka stron ech jak dobijemy do 1000 strony to może jakiego szampana Picollo wypijemy hihihi oj Aga może męzuś ma ręce które leczą i rozmasuje karczek ech ale przekichane że nawet żadna maścia nie możesz nasmarowac;( dziewczyny no ja tez Wam wszystkim życze spełnienia tych waszych marzeń
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Nana o mnie to zapomnialas ja tez wychowuje trojke dzieci W domciu mam syna i dwie corcie, i w niebie prywatnego Aniolka(synek).
Anetak tez zaluje zie Ciebie wczesniej nie bylo po porodzie corki bardzo sie pochorowalam mialam zapalenie piersi, pozniej powiklania ogromny ropien, przez 2tyg z tym chodzilam, a lekarze mnie zbywali w koncu ledwo zywa skonczylam na stole operacyjnym
Moze bys mi cos poroadzila... ale bylo minelo i teraz jest dobrze.

Daris Natanek ma super kolezanke
Kasiar Twoja Gwiazda jak zawsze super wyglada A i ja tez chce Wasze pociechy na facebooku podgladac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Nana no i cos ty sie nie przyznała że umiesz masować masaz plecków by mi sie przydał hihihi dziewczyny tak siedze i czytam te strony i mój gada coś do mnie a ja nic i nagle mówi "co Wy kur... tam piszecie że sie zgadac z Toba nie mozna" hahaha i po tym sie ocknęłąm
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Heh dzieki Marta

www.facebook.com/profile.php?id=1663071534&ref=tn_tnmn to zapraszam ujawniac sie kto ma FB jeszcze

u nas brzydka pogoda

a ja nie poszlam na studia ze wzgledu na milosc ze tak nazwe rodzice nie pozwolili mi wyjechac do norwegii, wiec postaralismy sie o dzidziusia hehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Marzenie bo nie lubie sie chwalic i jakos nie bylo ku temu powodu,zeby o tym pisacA z Twoim menem to jajka hehe
Marta86 zapomnialam o Tobie rzeczywiscie mamusiu moze dlatego,ze nie utrwalilo mi sie to bo jestes Nasza swiezutka mamusia forumowa
Aga31 na bol karku dobre jest robienie kolek glowa w jedna i druga strone,ruszanie ramionami w gore i w dol jakbys wzruszala ramionami no i masazyk okolicy obreczy barkowejJak sobie jeszzce cos przypomne z czasow szkoly to Ci napisze
Kasiar12 a to spryciula z Ciebie hehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Dzieki Nana76
marzenie,skad ja to znam,hi,hi Moj tez ostatnio na mnie naskoczyl,he,he
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
A jak moj starszy brat sie dowiedzial ze jestem w ciazy to 1,5 miesiaca pozniej sie tez postarali hehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Kasia,faktycznie sprytnie to wymysliliscie,hi,hi
U nas tez pogoda do bani Pada deszcz i straszna chlapa sie zrobila,buuuu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Kasiar rozwiazanie na medal! heh.
Nana na tym watku jestem od samego poczatku Od pierwszej strony, czasem udzielam sie wiecej czasem troche mniej z tym watkiem przeszlam dwie ciaze Wiec nie taka swierzynka ze mnie tylko stara wyjadaczka
marzenie moj maz tez 100 razy do mnie mowi za nim odpowiem ale tak samo jest z nim jak on cos czyta

Kasiar a wczoraj bylo tak pieknie! Zwrot o 360stopni ehhh.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok