Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Wikusia - slodki cukiereczek

Moja mama przylatuje na swieta wielkanocne razem z tata

a my lecimy dopiero w czerwcu zeby zrobic roczek Zuzi i na wakacje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Kasiar12 ja wczesniej nie widzialam ani jednej mamusi z wozkiem w sklepie tylko widzialam jak maluszki wsadzane byly do fotelika przy wozkach na zakupy i myslalam,ze tu w Norwegii to moze jakis zakaz jest czy co ze nie mozna pchac sie z wozkami na sklep? Dziwilo mnie to Do tej pory nie zobaczylam ani jednej mamusi z wozkiem w sklepach-widocznie akurat nie mam szczescia do takiego widoku hehe.W Polsce ani razu sie nie zastanawialam czy moge wejsc z wozkiem do sklepow tylko wlazilam i juz a tu myslalam,ze moze jest inny zwyczaj czy co Teraz to juz bedziemy z Gabikiem smigali po sklepach miedzy polkami
Pokoik Zuzi pierwsza klasa a kacik do zabawy to istny raj dla brzdaca i widac,ze swietnie sie w nim czuje A stonoga i lamparcik sa zaje...ste
Wera1517 Wiki ma zajefajna hustaweczke-tez poluje na cos w tym stylu dla synkaA jaka w niej ucieszona jest hehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
No my w maju, bo tak będzie najlepiej po urodzeniu malucha zanim załatwi się papiery i paszport A na święta wielkanocne siostra mojego męża przylatuje a potem planujemy sierpień/wrzesień na wakacje przylecieć do Polski i wtedy zrobić chrzciny dla malucha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Tuptusiowata my tez chrzcilismy w Polsce

NANA- ja widywalam mamusie z wozkami przynajmniej w mojej okolicy

Pokoik jeszcze nie skonczony , ale dziekuje za mile slowa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
My jedziemy do Polski w maju i czeka Nas tam kilka rodzinnych imprez a chrzest wyprawimy w lipcu lub w sierpniu ze wzgledu na to,ze ciut Nas siepna po kieszeni te imprezki i rodzine tez Sama 18-ka mojej starszej corci niezle mi postrzepi kieszen hehe-no ale ma sie ja w koncu raz w zyciu wiec czego sie dla corci nie robi Druga corcia mlodsza o rok ma bierzmowanie wiec same te dwie imprezki niezle zakosztuja plus prezenty
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Tuptusiowata ja w marcu przylatuje do Bergen , dokladnie drugiego
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
109 Postów
Aga Jas
(Kakariki)
Początkujący
Marta86 tak Michalinka przyszla na swiat 10 dni za wczesnie i wazyla 3222 jak sie urodzila.
Z tym zostaniem na sile w szpitalu to nie jest tak latwo.Mi odeszly wody rano o 7.30 zadzwonilam do szpitala i kazali mi przyjechac na 17.00 dopiero no chyba ze bede miala skurcze to mam zadzwonic jeszcze raz.Pojechalam na 17.00 zrobili wszystkie badania i o 21.00 odeslali do domu.I o 9 rano z powrotem i o 15.15 przyszla Michalinka na swiatCo do opuchniec to mialam problem prawie cala ciaze.A pod koniec to juz nawet zdjelam obraczke i pierscionek ,bo juz bylo nie do wytrzymania.I opuchlizna moze sie tak utrzymac do 6 tygodni po porodzie jak rozmawialam z pielegniarka ,no i u mnie niestety tak bylo Oklady i moczenie w soli tez dawaly ulge ale na pierwsze pol godzinki Wiec Tuptusiowata wiem co czujesz
Pokoj Zuzi bajeczny
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Kakaraki - ja jak zaczynalam dostawac skurczy co 4-5 min i dzwonilismy i kazali mi czekac to chwile czekalam, ale jak juz mialam 3-4 min. to powiedzialam do mojego meza ze jak zadzwonic i znow zapyta to mu cos zrobie i ze jedzienie, ale nas odeslali o 4 w nocy do domu, po 7:30 odeszly mi wody i tez nie pozwolilam mojemu dzwonic, poprostu pojechalismy i juz mnie zostawili a jakby mnie chcieli odeslac to bym im chyba cos zrobila - tyle ze u mnie byl koniec 35 tyg.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spóźnieni3)
Stały Bywalec
Tuptusiowata nie martw się nie jesteś sama ja też puchnę...ręce jeszcze nie ale stopy to mam jak banie po całym dniu wszystkie buty mnie cisną.

I też mnie z porodówki nie wygonią nie dam się będę krzyczeć że ja już rodzę i zostaję...

Śliczny ma Zuzia pokoik
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
dziekujemy

spoznieni - mi probowali wmowic ze skurcze dlatego ze mam infekcje moczowa i ze jeszcze na pewno tydzien pochodze ... hehe a jak im probowalam tlumaczyc ze infekcje mam od samego poczatku i nie jest grozna, bo tylko zmiana flory bakteryjnej i ze zadne antybiotyki nie dzialaja to mi nie uwiezyla ta pani ginekolog i dala mi kolejny antybiotyk. A jak mnie zobaczyla 3h pozniej to zrobila wielkie oczy i juz sie nic nie odezwala
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok