Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
619 Postów
Wyjadacz
hej dziewczyny ale sie rozpisalyscie masakra
marta no ja moglam nie pamietac bo ja skleroze mam heh ale termin mialam niby wpisany na 11.11.11
dzieciaczki wszystkie slodziutkie a pokoik super
nasza spacerowka tez naszczescie jest calkiem na plasko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Hmmm to moze zalezy od tego na jaki personel szpitalny sie trafi Ja bylam juz ponad tydzien po terminie i sama ta mysl dawala mi odwagi by im powiedziec,ze nie wroce do domuA do tego te silne skurcze
Kasiar12 to sie musiala kobitka zdziwic niezle-ciekawe czy jej sie chociaz glupio zrobilo po tym
Kakariki to Michalinka ladnie wazyla jak na wczesniejsze przyjscie na swiat Gabrys ponad tydzien po terminie i wazyl 3280A podobno chlopcy rodza sie ciezsi i wieksi
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Czy ja wiem, oni maja tutaj inne podejscie- dla mnie lekarze nie maja tu dobrej opinie (przynajmniej z tymi z ktorymi ja sie spotkalam ,nie wliczajac lekarza rodzinnego bo jest dobry jak wyladowalam z nerwobolem klatki piersiowej to dostalam leki na zgage , hehe...
a jak chcielismy wkoncu wziac Zuzie do domu bo nie bylo "zagrozenia zycia" i zapytalam lekarza czy jest zagrozenie zycia , on odpowiedzial ze juz dawno nie ma i na pytanie to dlaczego nie mozemy wyjsc - "nie wiem" )

druga sytuacja jak pojechalismy bo mala odparzylo na psipsi to lekarka dala jej masci ze sterydami (2 miesiace mala miala) i nasz rodzinny lekarz sie za glowe chwycil)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spóźnieni3)
Stały Bywalec
Jak będzie to się okaże...ale głupio tak by było na darmo męża z pracy ściągać jak by mi kazali wracać do domu...

A dziewczyny ile trzeba po porodzie zostać w szpitalu? Ja nienawidzę szpitali tyle razy byłam w szpitalach i się wynudziłam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Przewaznie 2-3 jesli wszystko ok, nie wiem czy mozna na wlasne zadanie wyjsc ale chyba tak

no i jak bedzie wszystko ok to pewnie trafisz do tego hotelu szpitalnego

ja spedzilam 2,5 tyg. w szpitalu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spóźnieni3)
Stały Bywalec
Oj tak tyle niepewności i obaw nie wiadomo jak to będzie aby tylko maluch był zdrowy a ja będę szczęśliwa...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Bedzie dobrze , musi byc
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Ooo to super Kasia, że będziesz w Bergen Może udałoby Nam się spotkać na kawce ALe pewnie ja wtedy będę po porodzie i brak czasu na to

Ja tez się boje tego, że będę męża niepotrzebnie ściągać z pracy będę kursować co chwilę ze szpitala do domu i na odwrót. A to jednak jest kłopotliwe mimo, że mój mąż ma świetnych szefów Ostatnio jeden z nich stwierdził, że mam nie rodzić w poprzednim tygodniu, bo mają dużo pracy Ale w tym już mogę Ciekawe jakie pozwolenie dostanę na następne tygodnie

I Kasia ja również do tej pory nie spotkałam się z dobrą opieką lekarską Nie mam o nich żadnego dobrego zdania dlatego tak się boję porodu tutaj, że z nerwów na prawdę szybko chyba urodzę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Tuptusiowata ja 02.03 mam urodziny wiec pewnie gdzie pojdziemy z tesciowa, mezem i mala i znajomymi, ale 03.03 (rocznica slubu) wybieramy sie do akwarium

Ja na porod i opieke w czasie porodu nie moge narzekac.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spóźnieni3)
Stały Bywalec
Ja jak narazie nic złego powiedzieć nie mogę bo wszystko jest w porządku z tymi lekarzami do których chodzę...

Mojego męża szefostwo też fajne ciągle wypytują u niego w pracy jak się czuję i wogóle
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok