Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
A ja dzis sprzatalam i robilam pokoj zabaw dla Zuzi - jeszcze nie skonczony ale sie pochwale (brakuje luster, stoliczka itd.)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Tuptusiowata - doskonale rozumiem jak się czujesz, bo ja też miałam koszmarnie spuchnięte stopy i dłonie. Ja już pisałam wcześniej nie mieściła mi się na palce nawet obrączka męża, ze stopami było jeszcze gorzej. Opuchlizna zeszła mi kilka dni po porodzie, ale jak mnie przyjmowali na porodówkę to miałam wrażenie, że zaraz zabraknie mi skóry na stopach. Ze zginanniem palców u rąk też było kiepściutko. Ale to minie - niestety niektóre osoby mają większe skłonności do zatrzymywania wody i opuchlizny i my - jak widać - niestety do tej grupy należymy. Ale jak urodzisz i zaczniesz się dużo ruszać koło dzidzi to zejdzie

Kasiar12 - śliczny ten pokój zabaw dla Zuzinki, chyba jej się podoba, co?

Nana76 - widzisz, nie było tak źle możesz śmigać na zakupy z Gabrysiem codziennie i tym sposobem załatwisz 2 w 1

Rety dziewczyny jak ja się cieszę, że jadę do domu niedługo normalnie nie mogę się już doczekac ))))
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Kasiar12 - link się nie otwiera, mówi, że nie odnaleziono strony
Czy ja dobrze widzę pojemnik na pieluchy z angel care? My też taki mamy - super nam się sprawdza a wkładay kupujesz w norwegii?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Hej, ja nie korzystam z tego pojemnika poprostu stoi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Lady_dosia ja tez bym chciala do domu mimo ze tydzien temu wrocilam strasznie tesknie ...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
NANA - ja zawsze wchodze z wozkiem do sklepu (nie wazne jakiego nawet by mi do glowy nie przyszlo hehe) zawsze jak ide na spacer to wstepuje do sklepu, jak potrzebuje cos drobnego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Kasia,pokoik Zuzi na medal 1 klasa Taki kolorowy
No i tez by mi do glowy nawet nie przyszlo,ze nie mozna z wozkiem wejsc do sklepu. No jeszcze tego by brakowalo,he,he
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Super pokoik i tez mam taki pojemnik na brudne pieluchy

My dopiero w maju pojedziemy do Polski jak dobrze pójdzie, ale za to moja mama przylatuje już niedługo, bo 28 lutego na całe 2 tygodnie

A co do opuchnięcia to wcześniej mi paluszki opuchły, że już nie mogłam nosić obrączki ani pierścionka ale dziś to mówię jak by mi je ktoś napompował jak balon powietrzem i też ze zginaniem mam problemy. Zimne okłady pomagają ale tylko na chwilę a zaraz znowu boli i czuję gorąco straszne.

Chcę już porodu a mój synuś Nas wszystkich ma gdzieś, kręci się i wierci ale wyjść nie chce
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Aj,aj,jaka sliczna Wikusia Taki slodki cukiereczek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok