Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
kasiar 12 ZUZIA MA SUPER POKÓJ WOGÓŁĘ CAŁA ZUZIA JEST BOSKA WERA1517 CÓRECZKA CUDNA TAKI MAŁY CUKIERECZEK
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Dziekujemy

Halas- ladne zdjecie profilowe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
37 Postów
Nowicjusz
Kopiliśmy dren, Marika właśnie zjadła, jeszcze zobaczymy co z tego będzie i czy nie kupimy zestawu wspomagania karmienia z Medela.
W sumie to kupienie tego drenu to nie taka prosta sprawa, okazało się że nie mają go w normalnych aptekach ale mają w aptece przyszpitalnej w Oslo w Ulevall Apotek. Nazwa się sugekateter ma długość 53cm i grubość 2mm.

A tak przy okazji jak by komuś z Oslo kiedyś pękła dętka i opona w wózku, a naprawa srebrną taśmą skutkuje tylko na krótkie spacery to można to kupić na Sagene w warsztacie rowerowym.

Pozdrawiamy i dziękujemy za pomoc!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Gatim - zycze aby corcia sie chowala zdrowiutko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
DZIĘKUJE TUPTUSIOWATA OPUCHLIZNA TEZ MI DOKUCZAŁA STRASZNIE POD KONIEC CIĄZY MI AKURAT POMAGAŁY ZIMNE KĄPIELE I NOGI TRZYMAŁAM WYŻEJ NA PUFIE LUB PODUSZKACH A JEŚLI MOGĘ CI COŚ PODPOWIEDZIEĆ CO DO PORODU TO STARAJ SIE JAK NAJDŁUGEJ WYTRZYMAĆ W RUCHU WTEDY DZIECKO SZYBKO SCHODZI W KANAŁ RODNY A JAK SIE POŁOŻYSZ TO KONIEC AKCJA PORODOWA SIE Z POWALNIA JAK RODZIĄŁ PIERWSZE DZIECKO W POLSCE MIAŁAM POŁOŻNA OPŁACONĄ TEZ DO SAMEGO KOŃCA CHODZIMY PANI MONIKO CHODZIMY I W SUMIE POŁOZYŁAM SIE JAK JUZ 9 CM ROZWARCIA RAZ DWA I SYNUS JUZ BYŁ TERAZ TEZ CHODZIŁAM Z TYM BALKONIKEM DO SAMEGO KONCA PRAWIE I POSZŁO SZYBCIUTKO trzymam kciuki a szybki udany poród
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Ja lezalam caly czas , nie chodzilabym bo nie mialam na to sily o 8 bylam w szpitalu ,o 12 parte i o 12:26 mialam mala przy sobie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
37 Postów
Nowicjusz
Dzięki Kasiar12
Tak właśnie dzisiaj byliśmy też w helsestation i Marika po 18 dniach wróciła do wagi z dnia porodu.

Tuptusiowa, moja Martusia tak się bała że nas odeślą, że jak przyjechaliśmy do ABC to miała 6cm rozwarcia. Niestety nie oznaczało to tak jak się spodziewaliśmy szybkiego końca ale o tym nie ma co pisać, wszystko się udało

Powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
73 Posty
Aneta Kubacka
(anetak24)
Początkujący
Dzien dobry Nazywam sie Aneta jestem mama 3 dzieci, kiedys juz do Was zagladalam. Teraz postanowilam sie przypomniec. Moj maz pracuje w Trondheim i planujemy od wrzesnia przeprowadzkae do Norwegii szukam dla siebie kolezanki z ktora moglabym pogawedzic wyjsc z dzieciakami. Szukam tez przedszkola w Trn moze cos mi doradzicie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
czesc anetak24. Co do przedszkola to ci nie doradze, ale ogolnie mieszkam 75km od TrondheimW koncu ktos z okolic
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
kasiar 12 to faktycznie szybko wiadomo jak juz sa takie bóle nie do wytrzymania to nie bedzie sie chodzic wszystko w miare możliwości no i każdy poród jest inny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok