Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1549 Postów

(aga31)
Maniak
anetak24 , gdzies Ty byla kochana jak ja potrzebowalam doradcy laktacyjnego,hi,hi 2 miesiace sama walczylam z karmieniem. Morze lez wylalam ale sie udalo A pewnie z pomoca poszlo by o wiele latwiej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
73 Posty
Aneta Kubacka
(anetak24)
Początkujący
aga31 napisał:
anetak24 , gdzies Ty byla kochana jak ja potrzebowalam doradcy laktacyjnego,hi,hi 2 miesiace sama walczylam z karmieniem. Morze lez wylalam ale sie udalo A pewnie z pomoca poszlo by o wiele latwiej

No jaki wstyd, przepraszam teraz postaram się bywać regularnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
No mam nadzieje,hi,hi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
73 Posty
Aneta Kubacka
(anetak24)
Początkujący
Widze, ze tu dużo świeżo upieczonych mamusiek. Więć gratuluje wszytskim i zycze aby dzieci zdrowo rosły. A Tym co jeszcze się nie rozpakowały i rodzić będą życze lekkich porodów.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
No tak,troszke nas jest,hi,hi I dziekuje za zyczenia No i oczywiscie odwzajemniam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Anetak24 teraz obie jestesmy tu weterankami rodzicielstwa pod wzgledem ilosci dzieci Choc powiem Ci,ze okres od 0-6 m-cy musze sobie przypomniec wychowujac synka bo mam spora przerwe w wychowywaniu takiego malenstwaAle wszystko sobie przypominam a swieze mamusie obcykane w nowosciach swietnie mi tu doradzaja i chwala im za to Za to okres przedszkolny,szkolny i burze hormonalna u nastolatek pamietam doskonale Kiedy juz myslalam,ze odchowalam dzieci trafil mi sie moj kochany babelek i to w dodatku synus o ktorym tak marzylam po dwojce corciJeszcze rok temu myslalam,ze nigdy nie powiem do dziecka SYNKU a tu proszeNie da sie opisac szczescia,ktore przezywam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
NANA76 FAKTYCZNIE UDAŁO SIE TOBIE Z SYNUSIEM JEDNAK MARZENIA SIE SPEŁNIAJĄ MOZE MOJE TEZ SIE SPEŁNI HIHI
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Witam Nową Mamuśkę

No ja staram się nie panikować i cały czas sobie wmawiam, że szybko do szpitala nie będę gnać jak będą skurcze aby mi nie powiedzieli zapraszamy jutro. Ale to różnie bywa, człowiek wtedy zaczyna panikować i szybko zasuwa do szpitala aby z dzieckiem było wszystko ok.

Ja nie mam żadnego dobrego zdania co do lekarzy na pogotowiu ani mojej lekarki. Przed ostatnio na wizycie mówiłam, że mam problemy z biodrem lewym i bole się w okresie ciąży nawracają ze zdwojoną siłą a ona, że to normalne. Jak może być normalne coś w ciąży co ma się to i bez ciąży. A jak na nastepnej wizycie zobaczyła mnie kulejącą na korytarzu to zapytała co mi się stało w nogę?? No myślałam, że wyjdę stamtąd od razu. I przepisałam mi paracetamol z łaski swojej który mi nie pomaga a nawet szkodzi, bo po nim jestem jakaś taka otumaniona więc go nie biorę.

Ehh oby w czasie porodu wszystko było dobrze i żebym trafiła na normalnych ludzi. Bo normalnie nóż w kieszeni mi się otwiera jak słyszę, że nie ma się zym przejmować, to normalne lub, że mam się nie stresować.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
73 Posty
Aneta Kubacka
(anetak24)
Początkujący
NANA76 napisał:
Anetak24 teraz obie jestesmy tu weterankami rodzicielstwa pod wzgledem ilosci dzieci Choc powiem Ci,ze okres od 0-6 m-cy musze sobie przypomniec wychowujac synka bo mam spora przerwe w wychowywaniu takiego malenstwaAle wszystko sobie przypominam a swieze mamusie obcykane w nowosciach swietnie mi tu doradzaja i chwala im za to Za to okres przedszkolny,szkolny i burze hormonalna u nastolatek pamietam doskonale Kiedy juz myslalam,ze odchowalam dzieci trafil mi sie moj kochany babelek i to w dodatku synus o ktorym tak marzylam po dwojce corciJeszcze rok temu myslalam,ze nigdy nie powiem do dziecka SYNKU a tu proszeNie da sie opisac szczescia,ktore przezywam

Mój mąż chce jeszcze jedno dziecko. Ale ja musze odpocząć chce dokończyć teraz te studia i zadbać o siebie. A na dziecko może zdecyduje się za 5 lat. Ja jak byłam w 3 ciąży to też miała być córcia i tak się cieszyłam , a tu syn
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
Mi teraz jak mam dwie coreczki tez marzy sie synek Zobaczymy co sie okaze za pare latek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok