Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Anetak24 zadne ze mnie guru Poprostu tak jak napisalas spielam sie i spelnilam jedno z moich marzen jakim bylo skonczenie studiow I Tobie tez sie uda-a na kolejne dziecko przyjdzie czasSpelnilam marzenie o studiach a w Pl moge sobie dyplomem pewna tylna czesc ciala wytrzec bo pracy nie ma a skladalam CV juz nie zlicze do ilu osrodkow i szpitali Dlatego postanowilam wyjechac zagranice bo zasilek sie skonczyl a zyc trzeba bylo za cos Nie mialam pojecia,ze jade po przeznaczenie lub ku przeznaczeniu jak kto woliTrzymam za Ciebie mocno kciukasy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
witam nowa mamusie jak fajnie ze nas jest tu coraz wiecej
rewelacyjny filmik maly jest bomba
ja tez zycze wszystkim spelnienia marzen
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
a zapomnialam dodac ze zuzinka przekochana
a co do studiow to ja zaczelam ale niestety nie moglam kontynuowac jak zaszlam w ciaze bo studiowalam ratownictwo medyczne no i w ciazy bym nie mogla na cwiczenia chodzic ale musze tez to zrobic jak milenka troszke podrosnie
nana super ze ci sie udalo gratuluje ci
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Daris i aguss- dzieki

No i piekna parka na zdjeciu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Aguss dzieki wielkie Trzymam kciuki aby Ci sie udalo skonczyc kiedys studia-wierze,ze i Tobie sie uda bo ja dluuugo o nich marzylam wychowujac corcie az w koncu jednego dnia namowilam kolezanke z pracy aby ze mna poszla na studia bo tez mi nieraz mowila,ze marzy o studiowaniuTroche trwalo zanim sie zdecydowala ale w koncu marzenia wygraly Do Nas dolaczyla jeszcze jedna kolezanka z innego oddzialu i spielysmy sie we trzy-razem zlozylysmy papiery,razem wybralysmy ten sam kierunek i razem oblewalysmy zdanie dyplomu To najpiekniejsze 4 lata jakie wspominamDo dzis mamy kontakt a minelo juz prawie 3 lata w tym prawie dwa tutaj juz jestem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Aneta to nie o to chodzi. Tylko ja mam wadę kręgosłupa przez co mam obniżone jedno biodro, noszę wkładki korekcyjne w buciku, bo jest przez to tak jak bym miała jedną nogę krótką od drugiej. I żeby to wyrównać muszę nosić w jednym buciku wkładke korekcyjną.

A przez ciąże to się nasila, bo jest ciężar i dlatego.

Dobranoc Mamuśki i do jutra
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
73 Posty
Aneta Kubacka
(anetak24)
Początkujący
Tuptusiowata napisał:
Aneta to nie o to chodzi. Tylko ja mam wadę kręgosłupa przez co mam obniżone jedno biodro, noszę wkładki korekcyjne w buciku, bo jest przez to tak jak bym miała jedną nogę krótką od drugiej. I żeby to wyrównać muszę nosić w jednym buciku wkładke korekcyjną.

A przez ciąże to się nasila, bo jest ciężar i dlatego.

Dobranoc Mamuśki i do jutra

Dzień dobry.
No to faktycznie dziwne, ze dr Cie zbyla i powiedziala ze tak ma byc.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
73 Posty
Aneta Kubacka
(anetak24)
Początkujący
NANA76 napisał:
Aguss dzieki wielkie Trzymam kciuki aby Ci sie udalo skonczyc kiedys studia-wierze,ze i Tobie sie uda bo ja dluuugo o nich marzylam wychowujac corcie az w koncu jednego dnia namowilam kolezanke z pracy aby ze mna poszla na studia bo tez mi nieraz mowila,ze marzy o studiowaniuTroche trwalo zanim sie zdecydowala ale w koncu marzenia wygraly Do Nas dolaczyla jeszcze jedna kolezanka z innego oddzialu i spielysmy sie we trzy-razem zlozylysmy papiery,razem wybralysmy ten sam kierunek i razem oblewalysmy zdanie dyplomu To najpiekniejsze 4 lata jakie wspominamDo dzis mamy kontakt a minelo juz prawie 3 lata w tym prawie dwa tutaj juz jestem

Ja tez wierze ze mi sie uda. A Ty pielegniarstwo studiowalas?
A moze ktoras z Was wie jak wyglad sprawa studiow w Norwegii. Czy nasze dok sa honorowane, czy trzeba miec ich? Ja jeszcze chce sie podszkolic z jezyka.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Witam

Dlatego uważam lekarzy za idiotów tutaj. Może jak trafię na normalnego lekarza to zmienię zdanie.

A co do spełniania marzeń, to również marzę o studiowaniu i o pracy w zawodzie tutaj. Ale na początek muszę pójść na kurs języka norweskiego albo zacząć się go bardzo porządnie uczyć. A to akurat będzie czas na to jak mały pójdzie do przedszkola. Wtedy będzie czas na to

Udanej soboty życzę wszystkim Mamuśkom i ich pociechom :*
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Dzien dobry dziewczynki
Wy sie rozpisalyscie wieczorem a ja wzielam ksiazke i poszlam poczytac a potem lulu. Strzelilo mi cos znowu w karku. No i bol nie do zniesienia. Nawet nie mozna sie niczym posmarowac. W czasie karmienia niewskazane Marzy mi sie jakis masaz,hi,hi Ale taki profesjonalny No i wizyta u Kiropraktora mnie chyba nie ominie.

Dziewczeta trzymam za Was kciuki. Wierze,ze marzenia sie spelnia Ja tez jeszcze po cichu marze o synku,hi,hi Moj mezus juz mi powoli zaczyna szeptac do ucha,he,he Ale ja sie jeszcze boje

Aneta,studia politechniczne i zwiazane z medycyna sa mile widziane Pedagogika jak najbardziej tez bo brakuje tu fachowej kadry Tylko oczywiscie znajomosc jezyka to podstawa. Ja tez jestem po pedagogice Do tego zarzadzanie i bankowosc. W Polsce pracowalam w szkole No i mysle,ze bycie doula to tez dobry pomysl. Tutaj wiele kobiet korzysta z takiej pomocy No i doradztwo laktacyjne. Tez jest bardzo potrzebne

Tuptusiowata ,masz racje,ze czas to bedzie jak maly pojdzie do przedszkola,hi,hi Bo teraz to ja nie wiem czasami za co sie zabrac jak moja ksiezniczka spi cale 20 minut

Natanek i Milusia,super dzieciaczki

No i ten dzieciaczek z filmiku po prostu bomba
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok