Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Ale Natanek zadowolony Bombowe zdjecie A jak on juz fajnie siedzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Hihi Do siedzenia i stania to on sie rwie ze hoho Ale nie moge za bardzo mu na to pozwalac bo przeciez ma 3 miechy dopiero Takze to sa takie szybkie foteczki hihi a w tej wanience taka podporeczka jest No i z tej okazji wykorzystalismy tego pampera wodnego z tych darmowych paczek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spuźnieni3)
Stały Bywalec
te wasze dzieciaczki są świetne...

a mi mój właśnie wszedł pod żebra i odczuwam lekki ból uroki brzuszka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Daris twoj Natanek pelny luzik jak w basenie w luxusowym kurorcie Ja ta pieluszke zostawiam na lato nad wode do wyprobowanka w Polsce Sliczny ten Twoj synek a ja z checia bym obejrzala wiecej jego foci gdybys zechciala kilka dodac do mojego watku FOCIE NASZYCH POCIECH Ale nic na sileMamuski dodawajcie tam focie Naszych forumowych szkrabikow jak macie ochote
Znalazlam takie ogloszenie i mam pytanko czy znacie ten produkt?Ciekawe czy jest skuteczny-napisze do tej osoby co sie oglasza i spytam

tablica.pl/oferta/masc-na-kolke-niemowle...-salbe-n-IDGsED.html

spuźnieni3 czasem tesknie za kopankiem mojego synka bo bardzo lubilam gdy jego konczynki posuwaly sie po moim brzuszku od srodka-mega uczucie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Dzieki kochane
Hmm nana76 ciekawa ta masc... nie widzialam wczesniej-ciekawe czy dziala...
Spuznieni ciesz sie tymi "bolami" poki mozesz-bo potem zatesknisz hihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Daris ja tez nie mialam pojecia,ze takie cosik istnieje Ciekawe czy pomaga To produkt niemieckiej firmy a z tego co pamietam to chwalilyscie niemieckie kropelki dlatego to ogloszenie przykulo moja uwage Szukalam innego produktu a natrafilam na ten
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
super foteczki maluchow

ja tez teraz lece rayanair jakos sie nie boje co ma sie stac i tak sie stanie jakos zawsze bylam tego zdania

o jakims produkcie wlasnie niemieckim na kolki slyszalam ze super moze to ten
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
wszystkie pewnie juz spia dobranoc mamusie

a na jutro juz dzien dobry
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
aguss co Ty tak pozno chodzisz spac??? ja wczoraj padłam razem z Olivierem o 22 ale za to teraz nie spi od 5 hehe Natan świetnie wyglada w tej wanience ech czego oni juz nie wymysla na te kolki ale ja jestem zdania że samo musi przejść,można chyba jedynie złagodzic dolegliwości kolkowe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Fajne te pampery do wody sa
Co do masci na kolke,to 1 raz widze. Ciekawe jak to dziala. Pamietam,ze moja mama to prasowala pieluszki i takie cieple kladla na brzuszek i masowala. Podobno pomagalo.
agusss, tez tak zawsze mowie. Co ma sie stac to sie stanie. Ale takie artykuly tylko niepotrzebnie sieja zamet. Bo jak sie cos takiego przeczyta,to potem samoistnie myslisz o tym.
spuźnieni3,dziewczyny maja racje,jeszcze zatesknisz za tymi bolami,hi,hi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok