Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1549 Postów

(aga31)
Maniak
lady_dosia,rozumiem Cie dobrze. Paracetamol nie da rady chyba z takim paskudnym przeziebieniem. Jakbys byla blizej,to poratowalabym Cie jakim gripexem i polopiryna
daris,mata faktycznie wyglada fajnie. Takie zywe kolorki. A co na to Natan? Podoba mu sie i czy nie za bardzo?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Daris o Ty odpatrzyłas mate bo taka sama zamawiam do Polski do domku żeby Olus miał na czym sie bawić hehe mamy podobne gusta
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
ech ale piszesz że jest krótka ja wypatrzyłam w Pl za 80zł
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Podoba mu sie ten malpiszon co jest za glowa ale tylko jak go na brzuszku poloze to go widzi i sie smieje a tak ogolnie to klade go tam i lezy sobie na tym,wieszam kraba zapozyczonego z lezaczka i tak mu ten krab zaspiewa jak on sam go poruszy a w miedzy czasie bajki wyciska-bo tak go odwracam zeby widzial tv..wogole to mamy tez swietna zabawe ze zwyklymi balonami
Polecam zeby kupic,bo ja nawet niewiedzialam ze moje dziecko w tym wieku potrafi juz tak piszczec i smiac sie jak osiolek na widok balonow wlasnie.Kupilismy balony w sobote i jak mezulek zaczal dmuchac to taki wybuch atak smiechu nagly u Natana ze szok nawet sie nie spodziewalismy a tu prosze jaka zabawa Polecam
Takze ta mata poki co to bardziej do lezakowania sluzy,ale moze pozniej ja sam sie bedzie przekrecal i raczkowal to go bardziej zainteresi hihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
80zl to taniutko-marzenie...
Ale Oli taki byku a ona taka krotka....ehh sama zobaczysz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Daris mamy taka sama mate i nawet focie mam podobna z Gabisiem Jak wywolam to wstawie Ta zyrafa jest wyjmowana i Gabis z nia spi Ma od spodu taki palak i jak go wezmiesz w dlon to mozesz Natankowi robic teatrzyk tak jak ja Gabisiowi Spiewam mu wtedy i mowie wierszyki ruszajac ta zyrafka-suuuper zabawa Do tego ona grzechocze hehe
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
No te po boku zabawki grzechocza-fakt
Nana76 a ja juz ktorys raz z kolei slysze ze wstawisz zdjecie jak "wywolasz" o co chodzi kochana z tym wywolaniem ??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
A wogole to sie wkurzylam Bo dzwonili dzisiaj z tego sklepu co wczoraj zamawialam ten moj spiworek i torbe do transportu wozka Stokke i babeczka przepraszala ale nie maja tej torby teraz na magazynie i trzeba bedzie na nia czekac minimum 8 tyg
Masakra,zrezygnowalam i potwierdzilam tylko spiworek w takim razie a na dodatek to byl jedyny sklep ktory sprzedawal ta torbe i teraz musze kupic ta torbe PramPack wlasnie a w pl kosztuje on ponad 700zl a tutaj widzialam dzisiaj na stronie Barnas Hus ze maja promocje i kosztuje tylko 1200kr - taniej niz w PL wiec trzeba ta kupic... ehh te sklepy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Z tym wywolaniem jest tak,ze robie non stop zdjecia aparatem ale nie mam czasu ich wstawic do kompika by potem je dodac np.na forum lub na nk Dzis sie postaram to zrobic wieczorkiem jak moj man przyjdzie z pracy i sie zajmie Gabisiem bo juz duuuzo foci jest do wstawienia do kompika Powinnam pisac JAK WSTAWIE a nie JAK WYWOLAM hehe...Pisze tak z dawnego przyzwyczajenia
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Tak wlasnie myslalam ze z przyzwyczajenia Bo ja tylko karte wyciagam z aparatu i wsadzam do kompa i juz je mam wszystkie i mysle sobie jak ona je "wywoluje" hahahahaaha dobre
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok