Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
spuznieni 3 pomyłka mam 300km pomyliłam z MALMOALE U MNIE TO NORMALKA HIHIHI
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
177 Postów
Stały Bywalec
Dzieki dziewczyny za zyczonka poki co wszystko idzie nam gladko jeszcze tylko troche karmienie swankuje ale chyba oboje musimy sie tego nauczyc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Ak83 karmienie nam wszystkim na poczatku szwankuje wiec to normalka ale jesli cala reszta gladko to super
Emil bardzo "trzezwo" patrzy jak na taka kruszynke.. i wogole jest sliczny-te jego wlochyyyy ach strasznie duzo ich ma hihi
Wstaw zdjecie tutaj szybciutko niech dziewczyny tez zobacza hihi Pozdrawiamy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
177 Postów
Stały Bywalec
No juz chyba wstawilam ale jakos nie tak jak trzeba:/ popracuje nad tym pozniej bo moja mala pijawka znow chce sie przyssac a co do wloskow to rzeczywiscie ma strasznie duzo i dlugie i jak glowka wychodzila to z mezem uslyszelismy ze jest czarny.... hihihI
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
AK83 , tak jak daris pisze,te problemy z karmieniem to normalka. Musicie sie oboje do siebie przyzwyczaic. Bedzie dobrze No i te wloski sa po prostu cudne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
AK83 z przyjemnoscia dolaczam sie do gratulacjiEmilek jest sliczniusi Nie zalamuj sie poczatkowymi problemami z karminiem bo oboje musicie sie tego nauczyc i z czasem bedzie super Najwazniejsze,zebys sie nie poddala gdy przyjda dni z nawalem pokarmu bo jak to przetrwasz to karmienie bedzie pestka Najwiecej kobiet wlasnie wtedy sie zalamuje i przestaje karmic piersia Poczytaj,popytaj o to a bedzie ok TRZYMAM KCIUKASY!
Daris dziekuweczka za info o misiu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
AK83 SYNUS SŁODZIAKI A TA CZUPRYNKA FAJOWA POWODZENIA !!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Mamuski mam pytanko-czy znacie tu moze kogos kto zajmuje sie sprzedaza kosmetykow firmy Avon?Pytam bo w Polsce czesto kupowalam kosmetyki tej firmy i mialam juz dopasowane do swojej cery,gustu zapachowego itp i jestem ciekawa czy tu tez mozna je kupic
Ostatnio na jednym z portali znalazlam w ogloszeniach kontakt do faceta co zamawia z firmy X kosmetyki z Polski i przyslal mi emailem katalog.Mozna mu placic w koronkach rownowartosc polskich zlotowek a i za przesylke nie dolicza Zastanawiam sie nad tym ale zanim dopasuje sobie z tej firmy kosmetyki to duzo wody w kranie uplynie a z Avonu znam wszystkie kosmetyki,ktore mi pasuja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
AK83 rety ale czadowa czupryna!! Emil sliczny i tak "dorosle" patrzy zupelnie nie jak taki niuborn

Aga31 - dziekuje Ci jeszcze raz za propozycje zabrania nas z Ski, ale paracetamol na razie srednio dziala, troche mi zbil temperature, ale szalu niestety nie ma

Spuznieni - my na zakupy spozywcze jezdzimy do Svinesund, na inne kawalek dalej do Nordby. Co do lidla to ja mam b dobre zdanie - w PL zachodzilam tam regularnie i jak najbardziej powazam ta siec

Dziewczyny Wy od razu zarzadzcie nowe spotkanie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Nana76 prosze bardzo
Osobiscie nie znam konsultantow firmy Avon w Norge-niestety
lady_dosia na posiedzeniu w srode pierwsze co to zarzadzamy nowe spotkanie-pod twoim katem
A ja pochwale sie wam nasza nowa mata.Jest to mata z fisher price pod nazwa "muzyczny przyrzad gimnastyczny" w pl kosztuje w granicach 150zl jednak chcialam powiedziec ze ciesze sie ze tego nie kupilam..a mialam ochote kiedys-bo to wcale nie jest takie super... Oczywiscie wyglada ladnie ale jest dosc ktrotkie i w sumie tylko ten jeden malpiszon co tam wisi to gra W sumie wolalabym kupic inna mate Tej nie musielismy kupowac bo niewiem czy wczoraj widzialyscie jesli wogole zagladacie na finn.no ale byla do oddania za darmo oczywiscie ta mata w Oslo wlasnie-no i nam sie udalo ja zdabyc-ale ciesze sie ze nie kupowalam jej wczesniej hihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok