Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Cześć Dziewczyny

Jak zawsze rozpisałyście się aż nie wiem na co najpierw odpisać i komu, bo aż tak dobrze po nikach jeszcze nie kojarzę

Zacznę od tego, że Emilek wcale nie taki mały się urodził i ślicznie wygląda. Jeszcze raz gratulacje dla mamuśki

Daris Twój synek to normalnie wszystkie dziewczyny będzie w przedszkolu podrywał, taki mały przystojniak z niego

A Oskar daje w końcu mamusi pospać? To super Ciekawe jak to będzie z moim maluszkiem Ja to mam sen od zawsze taki czuły i mnie wszystko w nocy budzi. Nawet jak nocuje u rodziny lub znajomych i mają zegar ścienny ze wskazówkami na baterie to muszą mi go wyłączyć, bo głośno tyka w nocy i nie mogę zasnąć Więc ja to chyba będę miała przekichane ze snem jak mały się urodzi

Chcę już mojego maluszka!!! Ostatnio tak mocno kopie i często, że mam wrażenie, że jakiegoś giganta urodzę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
jej jak tak czytam ile wasze maluszki spia w nocy to my juz teraz napewno nie mamy co narzekac Milenka pozno chodzi spac bo 24 a nawed o 1 dopiero zasypia ale za to spi najkrocej do 7 ale spi nawed do 9 bez zadnej pobudki biore ja do siebie daje cycusia i ona zazwyczaj zasypia na godzinke a nawet dwie a jak nie zasypia to opowiada sobie w lozku a ja czasem jeszcze na godzinke sie zdrzemne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
Tak aga zjadla tyle na raz tez sie zdziwilam, aleona bardzo malo w dzien je. Troche tylko poje i zasypia a na noc sie obzera za to.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
czesc Dziewczyny

Daris, Natan to mały uwodziciel, wyglada w tej wanience boskoooooo
i rzeczywiscie jakby miał z pol roku albo i lepiej

halas - ale super! trzymam kciuki, zeby to byl nowy zwyczaj Oskara, przespac cala nocke i dac mamie sie wyspac

aguss - ja tez tak sadze, bo my tez lecimy ryanairem co ma byc to bedzie i nie ma sie co dawac wkrecic w spirale strachu... kiedys czytalam z kolei ze w norwegianie srednia wieku pilota to 50+ co z kolei wiaze sie ze zwiekszonym ryzykiem atakow serca, etrc... zawsze jest cos na rzeczy, nie mozna dac sie zwariowac a skad lecicie? z Rygge? Na Wielkanoc?

u nas dzis noc niestety slaba byla, ja z goraczka, mala sie budzila co 3 godziny, a wstac musialysmy o 7 zeby na 9 byc w szpitalu na usg.... teraz nakarmilam mala i czekam az usnie, bo po porstu marze o zainstalowaniu sie na sofie pod kocem.

Aga31 - jak mialam kilka takich dni, ze sciagalam pokarm to Ida bez mrugniecia okiem zjadala naraz 100 a nawet 120 ml, a miala wtedy 4 tygodnie

Ale fajnie, ze jutro sie spotykacie, w imieniu swoim i mamus nieobecnych poprosze o sprawozdanie i dokumentacje fotograficzna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
No wlasnie jakies fotki wspolne z maluszkami poprosimy po jutrzejszym spotkaniu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Hej mamuski
Nie wiem jak u Was ale u mnie tylko -3 stopnie i powoli zaczne sie szykowac z Gabisiem na spacerek poki swieci sloneczko juuuupiiii Juz dosyc mialam siedzenia w domu i czekania az sie w koncu ociepli Kobietki chyba pogoda Wam sprzyja na jutrzejszy dzien spotkania Juz sie nie moge doczekac foci z Waszego spotkanka Gdybyscie chcialy kiedys powtorzyc takie spotkanko ale w weekendzik to tak jak pisalam stoje pierwsza w szeregu
Tuptusiowata doskonale Cie rozumiem,ze juz nie mozesz sie doczekac swojego skarbika ale czas szybko leci i Ty rowniez wkrotce poznasz smaki i smaczki macierzynstwa
Wera1517 Twoja Agunia je tak jak moj Gabrys czyli za dnia je sobie partyjkami i co 2-3 h domaga sie cycusia a za to w nocy dostaje przed pojsciem spac cyca a potem tylko budzi sie raz w nocy ok.3.00-4.00 i potem juz spi nawet do 8.00 jak sie uda
Marzenie ja tez sie zaczynam zastanawiac czy juz nie kupic Gabisiowi wiekszych pieluszek bo juz spory chlopak sie robi a czasem wyplywa mu lawa niestety nawet z pamperow Zobacze jeszcze troche i jak sie nie zmieni to tak zrobie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Hej
Dzieki dziewczyny jeszcze raz U nas pogoda tez piekna,sloneczko swieci i wlasnie wrocilismy ze spacerku
Ale jest tak przyjemnie ze chyba jeszcze raz pozniej pojdziemy
Buziaki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
My wlasnie wrocilysmy ze spacerku Bylo bardzo przyjemnie Troche ciezko sie jezdzi po tym blocie,ale dalysmy rade
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Aga31- jutro pojezdzimy sobie razem hihi
Ale strasznie sie jezdzi-to prawda..Ja juz sobie zalatwilam drugi wozek Taki co ma wieksze kola niz moj i na dodatek pompowane wiec latwiej jest a poza tym tamten stoi w garazu caly czas wiec nie musze znosic hihi i tym sposobem tez nie szkoda mi tego mojego pieknisia na tych sniegach zameczac-bo przeciez kiedys trzeba bedzie go sprzedac jeszcze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
NANA76 moja Malutka to Wiktoria aga pisalam do aga31
a my w koncu dostalismy herbatke z kopru wloskiego dla malej z PL. i kupka poszla w koncu normalnie bez wierzgania nozkami ufff...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok