Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1549 Postów

(aga31)
Maniak
lady_dosia,gapa ze mnie Przeciez Ty karmisz . Ja jak mnie cos lapie,to pije duzo herbaty z malinami i lykam tabletki z czosnkiem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Lady dosia my karmiace mozemy brac tylko leki zawierajace paracetamol plus domowe sposoby leczenia przeziebienia jak soczek z malin,mleko z czosnkiem itp...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Mamuski a to przeczytalam w wiadomosciach z ostatniej chwili o matce Madzi

katowice.gazeta.pl/katowice/1,35063,1109...nic_samobojstwo.html
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
109 Postów
Aga Jas
(Kakariki)
Początkujący
Hej dziewczyny dawno mnie tu nie bylo ale jak przeczytam te wszystkie wpisy po calym dniu to juz nie mam sily nawet nic napisac Ale staram sie codziennie zajrzec co komu sie urodzilo i w ogole.

lady-dosia jak karmisz to nie jedz czosnku bo dzieciatko nie bedzie chcialo pic mleka a poza tym bedzie
mialo problem z brzuszkiem .wiem z wlasnego doswiadczenia chyba ze masz w kapsulkach ale nie wiem jaki maja wplyw
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
To prawda,ze czosnek moze wplynac na smak mleka. Nie w kazdym przypadku,ale to mozliwe. Wiec zapobiegawczo lykalam czosnek w tabletkach. Kupiony w Remie Nie jakies duze ilosci. Ale na noc 2 tabletki. Nic sie nie dzialo. Julka pila mleko i nie krzywila sie. W dzien duzo soku z malin,cytryne i miodu troszke
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Aga31 Gabisiowi tez nie przeszkadzal czosnek jak ostatnio pilam z nim mleko gdy sie lekko podziebilam no ale moze akurat my mamy szczescie,ze Naszym pociechom to nie przeszkadza
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
lady _dosia mozesz brac paracetamol mi lekarz przepisał jak byłam w polsce i mnie choróbsko dopadłoNANA DARIŚ MATY FAJNE A DZIEICACZKI NAJFAJNIEJSZEA PORPO LATANIE TO JA NIE ZNOSZĘ LATAĆ ANI PROMEM PŁYŃAC WIEC CHYBA BĘDE PIESZO CHODZIĆ DO POLSKI HEHE
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
NANA76,pewnie masz racje Bo ja jem normalnie tez cebule i tez nie widze,zeby Julka narzekala. Potrafi jesc co 45 minut Wszystko zalezy od dziecka. Jednemu nic nie bedzie a drugiemu bedzie przeszkadzac. Trzeba znalezc swoje dobre wyjscie
Monia,na piechote mowisz,he,he dobre Ja tez nie lubie latac. No i teraz jak musze siedziec z tylu w aucie,to nie znosze tez jezdzic. Normalnie mdli mnie z tylu. Nie wiem co jest grane
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Ten lezaczek co wstawilam zdjecie to jest dostepny i mozna go kupic ale poprzez angielska strone i kosztuje mniej wiecej 280zl
Jesli o czosnek chodzi to ja bardzo czasto jadam bagietki czosnkowe-mmm sa pycha i nic nam sienie dzieje z tego powodu
Cebulke tez jem czasem jak sie znajdzie w menu obiadku i tez jest oki
Nawet kolki nam wkoncu mijaja i wogole zaczyna byc normalnie wkoncu ahhh
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj