Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
oo Natan jaki loozak
omarzenie tomialas fajnie.my od 9 do 2 w nocy sie z malla meczylismy szok nie wiem co jej sie dzieje. zjadla troche z piersi, odciagnelam jej 140 ml mleka to zjadla i jeszcze piastki ciagnela szok....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Wera kochana ale on dwa razy do 5 mi sie obudził w nocy na zmiane pieluszki i cyca to i tak niezle bo jeszcze tydz temu potrafił sie budzic co godzine
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
Daris super ten Twoj synek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
wera1517,a Wikusia zjadla 140 na raz? Jak tak,to duzo. Julka zjadala w nocy max 60 na raz. Ale za to co 1,5 godziny Dobrze,ze to juz sie skonczylo.
marzenie,to faktycznie lepiej. Co godzine to mozna zwariowac. Nie wiadomo czy sie klasc czy czekac. Pamietam,ze jak Julka tak szalala to sie nie kladlam. Ogladalam filmy na kompie. A potem spalam razem z nia w dzien.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
DZIEN DOBRY MAMUŚKI DZISIAJ OD NIE PAMIĘTNYCH CZASÓW SIE WYSPAŁAM OSKAR SIE OBUDZIŁ O 23 POTEM O 4 RANO DOSTAŁ CYCKA I SPAŁ DALEJ TEGO MI BRAKOWAŁO MAM CICHĄ NADZIEJE ZE BEDZIE JUZ TAK ZAWSZE HIHIHIDARIS TWÓJ SYNUŚ JEST NIE MOŻLIWY SIEDZI W WANIENCE JAK PÓŁ ROCZNY BOBAS:0
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Dzien dobry Brawo Oskar Tylko tak dalej Jaka mamusia szczesliwa Kto by pomyslal,ze kilka godzin snu moze dac taka radoche Ja tez jak mi sie uda wyspac to jestem szczesliwa,he,he
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
NO WŁAŚNE AGA JAKA TO RADOCHA HEHEHE ZARAZ LEPSZY HUMOR SIE MA JAK CZŁOWIEK NIE SYPIA DOBRZE OD PRAWIE 9 MIESIECY BO POD KONIEC CIĄZY TO TEZ Z SNEM NA BAKIERTO JAKA ULKA JAK SIE TROSZKU UDA WYSPAĆ
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Aga wtedy jak mi sie tak budził to myslałam że oszaleje jak juz zasypiało mi sie tak super to on juz marudził;( i wtedy pielucha,cycek jak nie zasnął to noszenie na rekach i tak w kółko i wtedy też go bardzo czesto karmiłam i wydawało mi sie że pokarm z piersi mam juz do granic wyssany tak miętosił łapczywie dziewczyny ja juz musze mojemu małemu zakładac 3 pampersy bo 2 przelewał tak że musiałam go całego przebierac i kupiłam te 3 i jestem super zadowolona bo tak ekstra chłonne sa i ciekawe jak jeszcze libero sie sprawdza ech 2 libero były takie tanie a teraz mnie zrujnuja te pieluchy hahaha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
No tak,im wyzsze numerki tym drozej kosztuja,he,he
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Dzien dobry kochane
Dziekuje kochane
Wiecie co?? To juz jutro
Wkoncu was poznam
Chcialam prosic wszystkie te dziewczynki ktore moga jutro przyjechac o wyslanie do mnie wiadomosci na privat-wtedy ja odpisze podajac adres albo chociaz numer telefonu w razie "w"
Aga31 ty juz nie musisz hihi Dzienks
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok