Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Hej kochane
Ja sie zaczynam coraz bardziej martwic o miejsca parkingowe u mnie
Jedno mam napewno-ale co z reszta Zasypuje nas tu caly czas i wszystkie miejsca pod sniegiem sa
AK83 Emilek nie taki maly i super ze porod nie byl zly Czekam na wspolne spacerki z wami hihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
AK malusi no cos ty to moja Milenka byla malusia wazylla 2580 a mierzyla 44

a moja coreczka tez zdrowa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
206 Postów

(aleks26)
Stały Bywalec
AK83 gratuluje, moj Emil tez mial 49cm jak sie urodzil i wazyl 3kg rowne, to Twoj nie taki malutki hehe, ale dobrze , ze juz masz po wszystkim i ze jestescie w domku.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spuźnieni3)
Stały Bywalec
Hałas i gdzie jeździsz? tylko za granicę czy gdzieś dalej?... Bo ja byłam w sobotę pierwszy raz tylko tak zobaczyć w Goteborgu i przy okazji sprawę jedną załatwić ale tak teraz myślę że to co kupiłam i mało zapłaciłam więc w porównaniu do tego co płaci się tu i jestem ciekawa czy są jakieś fajne sklepy bliżej granicy w jakiejś miejscowości...

Gratuluje nowej mamie
Ja się ostatnio wystraszyłam bo czuje takie równomierne bicie w brzuchu za równe na stuknięcia a za wolneżeby to było serduszko i czytałam i okazało się że mój szkrab zbyt łapczywie połyka płyny i ma czkawki hi hi a to urwis a kopie jak szalony aż czasem boli- silny po tatusiu

Ej to ta sukienka powinna być dla córki czy dla mamy? Bo ja już swojemu mówiłam że będę miała sukienkę jak znajdę hi hi
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
hej Halas u mnei pomór też niestety, tyle, że mnie złożyło, mam prawie 39 C i czuje sie jakby mnie ktoś pobił, mam nadzieje tylko, że nie zaraziłam idy
Także ja niesttey chyba odpadam ze srodowego spotkania nie chcialabym, zeby to swinstwo poszlo dalej strasznie mi smutno, bo strasznie sie cieszylam na to spotkanie, mam tylko nadzieje, ze to nie pierwsze i ostatnie ....

Spuznieni, ja tez jezdze do Szwecji, bo mamy niedaleko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
AK83 - gratulacje Emil wcale nie taki mały doibrze, że już jesteście w domu i szybki poród - super
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Szkoda lady_dosia ale masz dwie racje: pierwsza to zeby lepiej nie roznosic tego paskudzctwa dalej a druga racja z tym ze to napewno nie ostatnie nasze spotkanie
Super twoje nowe zdjecie-panterka
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spuźnieni3)
Stały Bywalec
lady dosia to chwal się do jakich sklepów jeździsz??? i do jakiej miejscowości przede wszystkim ja np byłam w Lidlu w sobotę i powiem szczerze że wszyscy krzyczą że tam są rzeczy słabej jakości ale według mnie jest duży wybór produktów i można kupić coś taniej i drożej jak komu odpowiada i są fajne promocje np 2 w cenie jednego...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
spuznieni 3 sukienka oczywiście dla mamy ja nie jedzdze do Goteborgu bo ma 600 km czyli całkiem w przeciwym kierunku jeżdzimy ja mam około 60 km tam gdzie jeżdzelady _dosia szybkiego powrotu do zdrówka życzę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
lady_dosia,buuuu,szkoda Ale zycze szybkiego powrotu do zdrowia Moze nastepnym razem sie uda
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok