Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
86 Postów
Natalia H
(owie3kaa)
Początkujący
Witam kobietki moze ktoras z was orientuje sie jaka jest cena bagazu specjalnego? chodzi mi o linie norwegian chcialabym zabrac wozek z polski i jeszcze jedno pytanie czy jest jakies ograniczenie wagowe albo czy cena jest uzalezniona od wagi?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
daris,pojezdzimy,hi,hi
wera1517,to dobrze,ze herbatka pomogla Moze bedzie lepiej spala teraz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
owieczka18 wozek to nie jest bagaz specjalny.W Norwegianie wozek jesli nie mamy ze soba dziecka nadajemy jako zwykly bagaz ktory idzie pod poklad i tak samo z niego placimy.jesli bagaze kupimy przez internet to koszt 60kr a jak na lotnisku to jeszcze raz tyle..chyba tyle to kosztuje,nie pamietam dokladnie.Na stonie norwegiana mozna poczytac na temat tego jakie moze miec maksymalne wymiary i wage bagaz idacy pod pokllad.Jedna osoba moze kupic max 2 bagaze po 20 kg czyli jak jedne to bedzie u ciebie wozek to mozesz dodatkowo kupic jeszcze jeden bagaz 20 kg plus 10 kg bagazu ktory mozesz wziasc ze soba na poklad tak zwanego "bagazu podrecznego".
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
86 Postów
Natalia H
(owie3kaa)
Początkujący
Daris a gdzie mam kupic nie wiem ta czarna folie do owiniecia tego wozka zeby sie nie zniszczyl?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Niewiem jaki jest duzy ten wozek...moze np wystarczy dwa duze czarne worki rozciac wzdluz i owinac wozek i ladnie tasma skleic.. albo w sprzedazy jest taka folia czarna ktora sie wyklada na dnach oczek wodnych w ogrodach i mozna ja kupic w kazdym sklepie ogrodniczym.Rozumiem ze wozek jest w Polsce..tak wiec mozesz pojsc po prostu do Castoramy np i kupic zwykla folie babelkowa i owinac i zakleic tasma na rogach.Ja tak kiedys zrobilam z ta folia i zdala egzamin
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
My wlasnie wrocilismy ze spacerku ale Gabis sobie jeszcze smacznie drzemie az zal go budzic-zreszta glodzik go sam obudzi na cycusia
Wera1517 sorki- jeszcze nie wszystkie imiona dzieciaczkow kojarze wiec musze sobie zrobic sciage jak w szkole Ale imie Twojej corci latwo mi bedzie zapamietac bo mam siostrzenice Wiktorie Fajnie,ze Twojej coreczce pomogla sama herbatka bo ja mojemu synkowi aplikuje caly arsenal przeciwkolkowy tzn.herbatke koperkowa,BOBOTIC,masaze,przyginanie kolanek do brzuszka,slodzona wode no i bujanko Ale to pomaga i jest ok-a to najwazniejsze
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
hehe widze że większośc z nas była dzisiaj na spacerku my tez bylismy z olusiem bo super była pogoda i tylko -2 oby jutro tez tak było bo w domu mozna oszaleć z monotoni
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
DZISIAJ DZIEŃ SPACEROWANIA MY TEZ Z OSKIM ZALICZYLIŚMY SPACEREK BYLE DO WIOSNY
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Każda widzę na spacerku była ze swoją pociechą Ja mogę tylko na wózek popatrzyć No chyba, że królika tam włożę i z nim pojeżdżę

Nie wiedziałam, że bagaż do luku w Norwegianie może mieć tylko 20 kg ;/ Ja zawsze latałam WizzAirem i tam jest 32 kg a to czasem było mi za mało
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
no tuptusiowata 20kg w norwegianie i tylko 2 bagaze mozesz miec, a w wizzarze czytalam ze mozna miec 6 bagazy dodatkowych
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok