Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Bo najważniejsze jest mieć kogoś przy porodzie a zwłaszcza jak to jest mąż Wtedy jest ta siła walki itd Mój to jak ostatnio powiedziałam co by zrobił jak bym zaczęła rodzić i mały byłby już z Nami a on do mnie, że nie może tak szybko, bo nie ma dla synusia jeszcze zabawek. Ja takie oczy, i mówie jakie zabawki przecież on się teraz bawić nie będzie a on do mnie, że synuś nie ale on może Więc coś czuję, że jedno dziecko już mam A co do paniki to widać, że mój czasem już ma oczy jak 5zł kiedy mam te przepowiadające skurcze czasami. I nie jest jeszcze zdecydowany, że będzie przy porodzie ale raczej jego ciekawość weźmie górę i będzie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Co do zdjęcia to straszne, ale ktoś ma rację. Jak można być taką nieodpowiedzialną i zakłamaną matką?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
O raju jakaz ona byla sliczna Tak bardzo zal tego anioleczka,ze az sie plakac chce Spij z Aniolkami Madziu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
tuptusiowata synka bedziecie mieli?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Tak, synuś Od samego początku każdy ginekolog Nam mówił, że synek i nawet mamy jedno zdjęcie USG jak uchwycone zostały klejnociki Choć ja chciałam mieć córkę a mąż syna i go czasem wkurzam, że co on zrobi jak mu się jednak córa urodzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
heh u mnie maz tez chacial syna.. i tez juz ogladal samochody na piloty lego technic juz nawet kupowac chcial ze dla dziecka niby heh ale coz jest corcia i sie na sukienki przezucil 1 chodzi na stoiska z ubrankami dla dziewczynek heh
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Mój mi mówi, ze jak by się córa jednak urodziła to poda do sądu ginekologów co twierdzili, że na 100% będzie syn I mówi też, że będzie kochał jak swoje Hehe, a ja bym chciała jednak zobaczyć jego minę jak lekarz na porodówce mówi, że to dziewczynka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
heh jak swoje
no to by sie zdziwil
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj