Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
marzenie-super stopka
Ehh Nana76-jakby moj babelek lubial pic herbatki to bym sprobowala,a tak herbatki od najdrozszej do najtanszej stoja w szafce szeregiem a on ani rusz Ale fajnie jakby dzialalo
Kochane ja uderzam do was z inna sprawa hihi
Otoz czesto z mezulkiem robimy sobie takie wypady na weekend promem ktory plywa z Oslo do Kiel z lini Color Line-super prom i fajny klimat jest,kolacyjki itp
Kiedys jak pierwszy raz sie wybieralismy to placilismy okolo 5.000 kr za taki kursik a teraz na stronie internetowej widze ze maja promocje i jest od 490kr za osobe i tym sposobem cala podroz w dwie strony dla dwoch osob+malutkie dziecko (wiadomo) w 4-gwiazdkowym pokoju z widokiem na morze i sniadaniami kosztuje zaledwie 1980 kr My zawsze szukalismy zeby prom wyplywal w piatek i wracal w niedziele-ale w piatki jest zawsze najdrozej-wiec ta podroz odbywa sie od soboty godz 14:00 a powrot w poniedzialek o 10:00 rano . My z mezulkiem wybieramy sie w nastepny weekend tj. 11.02.12 sobota i wracamy poniedzialek 10:00 rano wlasnie I teraz do was pytanie czy mialaby ktoras z was tez ochote na taki integracyjno-zapoznawczy wypadzik? Trzeba wydac tylko 1980kr i spoznic sie w poniedzialek do pracy jesli ktos mialby ochote i moze sobie na to pozwolic to dajcie znac-bedziemy sie integrowac hihi
Wstawiam link zebyscie same tez mogly sie zapoznac z oferta:
www.colorline.no/ibe/cruise/calendarResults.do
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
lady dosia jak udało Ci sie zrobic odlew raczki??? ja Olivierowi próbowałam jak spi ale sie obudził i przestraszył potem była druga próba ale juz nie spał i to samo cały czas wyjmował łapcie daris świetna sprawa z tym rejsem i własnie dydkutuje z Mirkiem na ten temat on ma ochote tylko szkoda ze w pon powrót bo on musi iśc do pracy a mam pytanko za dziecko płaci sie osobno???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Dziecko za darmo do lat 5-pisalam kochana ze cala podroz to koszt 1980 kr
Nie moze sie spoznic troszke?? Czarek tez zaczyna od 12:00 w poniedzialek z tego powodu wlasnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Marzenie, nam się udało chyba za 3 czy 4 razem, Rune w końcu zrobił porządny odcisk do formy przed kąpielą
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
My jestesmy otwarci i jezeli ktos ma ochote to mozemy tez plynac od piatku do niedzieli
Calkowity koszt podrozy wyniesie wtedy 2680 kr Kto chetny ??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spuźnieni3)
Stały Bywalec
He he no widzisz kochana czemu wcześniej nie napisałaś że pływacie...ja z mężem czesto właśnie pływamy tym niemieckim nawet do pl bo nie jest wcale drogo drogi lepsze (kochane autostrady) i 100 razy lepsze warunki niż w tych Szweckich
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Daris jesli Natanek nie chce pic herbatki to pij ja Ty zamiast Niego i tez bedzie ten sam efekt Ja podaje raz dziennie Gabikowi 40 ml herbatki i slodze ja od niedawna polowa lyzeczki cukru bo w helse mi lekarka powiedziala,ze jak Gabis ma kolke to mam mu slodzic wode lub herbatke cukrem.No i oprocz tego ja pije nieslodzona herbatke z kopru wloskiego ta z firmy HIPP
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Przerabialam picie herbatek na poczatku juz tez,zanim jemu jakas podalam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
No to wspolczuje Ci a szczegolnie Natankowi bo napewno sie meczy Mam wiec fuxa,ze Gabisiowi lzej po moich sposobach Kolki one nie zniosa bo niema takiej mozliwosci ale sam fakt,ze dziecko az tak nie cierpi jak na poczatku i nie placze tylko prezy sie by w efekcie odprykac gazy jest pocieszajace
Bonia ale u mnie zawieja za oknami brrrrrr....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Noo straszne to jest Ale moj Natan juz nie ma kolek prawie... tylko nad ranem troszke ale ustepuja pomalu wiec jupiiiiii-wkoncu
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok