Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
A co do pogody to u nas wlasnie pada snieg i -12.
A my po zakupach, ostatnie wyprzedaze zahaczone. Jestesmy obkupieni w sukienusiach
oczywiscie mama sobie nic nie kupila prawie, ale szczesliwa z zaupow dla corci :* tate tez wzial szal i po kryjomu kupil jeszcze jedna suknie. mala juz ja ochrzcic zdazyla na przewijaku
mala cale zakupz przespala w wozku i dostala w nagrode pluszaka
pozniej wrzucimy zdjecie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
wera1517, aj,aj,jakie slodkie zdjecie Sliczna spiaca krolewna No i przyjaciel pluszak tez oczywiscie Pstryknij fotke w jakiej sukienusi co kupiliscie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
jak tylko wstanie

Wiktoria dzis 4 tydz konczy w nocy zlecialo ze szok poprostu!! i juz nosi 56 rozmiar
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Wera, uprzejmie donosze, że Ida ma identyczna przyjaciolke Mysie Super zdjecie i prosimy o wiecej

Aga - jakie fajne nowe zdjecie profilowe poszukiwalam dzis tych nowych libero, ale u nas w coop obs nie bylo
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
lady_dosia ach te sieciowki masowki a ja dzis wzielam pampersy z pampers ale mini 2, zeby sprawdzis je i sa tak potwornie smierdzace ze az zatykaja!! dziecko robic nic w nie nie musi bo je juz z daleka i tak czuc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
wera1517 super zdjecie i przyjaciel
Aga31 a jakie ty masz super zdjecie profilowe teraz-slodziuchne
Tez jestesmy wlasnie po szalenstwach zakupowych i nawet zaraz jemy obiadek i jeszcze bedziemy jechac hihi
Ja z kolei dzisiaj znow widzialam te Libero fit slim ale tez od czwartego rozmiaru-wiec smiem twierdzic iz od tego numeru dopiero ten slim sie zaczyna chyba..
Natomiast w coopie widzialam ze jest promocja na pampersy 136 sztuk za 89 koron - kupilismy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
wera1517,ale ten czas leci
lady_dosia,dziekuje Dzisiaj Julce pstryknelam. Chwile wytrzymala w pozycji siedzacej,a potem bec,hi,hi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
daris,dziekuje
wera1517,czyli nie jestem sama w ocenie,ze niektore pampersy strasznie smierdza. Juz myslalam,ze sobie cos wymyslilam,hi,hi
No tak moze byc,ze te Libero sa od 4.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
No to gratulacje Następna do porodu będę ja na to wychodzi

A co do tej malutkiej Madzi to jak wszyscy jesteśmy w szoku jak to się wszystko potoczyło i w ogóle. Nie potrafię sobie nawet tego wyobrazić. Okropne to jest. Jak tak można? Ani żadnej pomocy ani pogotowia nie wezwała, nic.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok