Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Aaa i jeśli moge prosić o napisanie jeszcze raz tych tabletek na zgagę co można dostać w aptece będę wdzięczna, bo mnie ostatnio strasznie męczy a polskie leki na zgagę mi się kończą. Zostały mi dwie ostatnie tabletki które bardzo oszczędzam. Z góry dziękuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Wera1517 fotka jest przesliczna Zapraszam mamusie do nowego watku FOCIE NASZYCH POCIECH i wstawiania tam zdjec Waszych skarbow
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Tuptusiowata ,no czekamy teraz na Ciebie A tabletki to TITRALAC TAB 350MG.
www.boots.no/butikk/s/products/view.html...false&ref=search
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Dziękuję za tą nazwę tych tabletek A może wiesz jak się je stosuje? One są do ssania czy trzeba połknąć całą? Wiesz może? Korzystałaś z tego?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Wiem,bo bez nich bym zwariowala Sa do ssania.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
AK83 serdecznie gratuluje wracajcie szybko do domku:*:*
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
a ja tez byłam dzisiaj na zakupkach i kupiłam sobie pare fatałaszków szafa juz pęka hihi
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
To super Bo ja z Polski mam Rennie, bo lekarz w Polsce powiedział, że można je brać bez problemu w ciąży a one się bardzo szybko mi skończyły bo od tygodnia to nawet po szklance wody mnie pali jak cholera ;/

A powiedzcie mi dziewczyny co powinnam zabrać do szpitala jak będę rodzić? Czytałam, że podobno tutaj nie trzeba wywozić całego domu dla siebie i dziecka. A jak to na prawdę jest?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
Mozesz zabrac jakies spodnie od dresu albo pizamowe bo koszule maja tu ale to polecam tylko na porod ii moze dzien po porodzie.Swoje kosmetyki np szampony plyny itd. Dla bobasa mozesz miec swoje ubranka, ale w szpitalu tez maja, pampersy tez maja.hmm no i aparacik jakis, klapki.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
tuptusiowata przybory toaletowe dla siebie zabierz,jakies ubranie np dres najwygodniejszy i możesz miec swoje ubranka dla maluszka no i oczywiscie czapeczka,skarpetki i kombinezon dla malucha bo zima w szpitalnych hotelach jest wszystko dla maluszka ja wziełam pampersy jeszcze i husteczki ale nie uzywałam;P
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok