Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Ninka jaka powazna - slicznie

Swieta, swieta i po swietach jak Wam minely? u nas bardzo spokojnie siedzielismy w domku bo ja chora jestem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
no juz mnie bierze. . . wszystko mnie ciagnie, dzis bylam u lekarza to mi powiedziala ze kolo tygodnia powinnam urodzic bo juz mam nisko bardzo dziecko. Wiec byc moze doczekam tego stycznia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Kasia sliczny bunad, Zuzia pieknie w nim wyglada, dostojnie

Swieta, swieta i po swietach... u nas spokojnie, rodzinnie, troche po polsku i troche po norwesku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
To super że cos zaczyna sie dziać,może dzidzia przyjdzie na świat w Sylwestra
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
Zuzia co zdjecie to piekniejszy usmiech
Jak dzidzia przyjdzie na swiat w Sylwestra to fajne imprezy urodzinowe bedzie miala
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
W sylwestra fajnie ale zeby chociaz bylo po 24 bo tak szkoda zeby rocznikowo bylo prawie rok po tyle do dzieci styczniowych

Dziekujemy my dzis bylismy ogladac szopki w Panewnikach u nas (ta najwieksza w europie) porobilismy zdjecia teraz odpoczywamy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
a mi Swieta jakos dziwnie tu minęły,w sumie ich w ogóle nie odczułam w drugi dzien swiat nie mielismy pradu cały dzień i noc i całkiem odcieci od świata małego przewijałam przy świeczkach i nawet ogrzewanie nie działało i tez mu grzalismy swieczkami w pokoju,jakas masakra dobrze że karmie piersia bo jakby jadł z butelki to nawet nie miałabym na czym wody zagotowac a tak w ogóle to chodze nie wyspana troszke,nocne wyprawy do łóżeczka gdyby jeszcze te szwy w koncu przestały mnie bolec a tu nadal sa i ciagną;( uroki połogu ech
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
No właśnie najbardziej mi to chodzi o ten rocznik żeby nie było dziecko rok do tylu. jutro już czwartek więc może jednak damy rade.
no to marzenie nie zazdroszczę z tym prądem. straszna w ogole była pogoda w to wolne.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
marzenie tragedia z tym pradem ladnie zimno musieliscie miec a ja swiat tez nie odczulam jedynie wigilie ale tylko tyle
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spuźnieni3)
Stały Bywalec
Hej dziewczyny dawno nie pisałam.Mi akurat minął 26 tydzień i za 2 tyg jade do polski na małe zakupy a potem składam papiery w NAV...masakra. Dokładnie święta święta i po świętach mi na szczęście mąż pomógł wszystko robić w domu byliśmy sami zapaliliśmy sobie kominek i było miło. O huraganie przeczytałam na necie he he i u mnie było wszystko ok włącznie z prądem. Wszyscy mi mówią że mam wielki brzuch mały pewnie będzie duży no i przytyłam już 15 kg ale nigdzie tego nie widać poza brzuchem...mąż już ubiera mi skarpetki i ściąga buty;/ a tu jeszcze całe 3 miesiące.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok