Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
177 Postów
Stały Bywalec
Ojej 15 kg ? Ja sie martwilam ze duzo przytylam (8kg- 32 tydzien) i doskonale rozumiem ze moze byc Ci ciezko ja wlasnie wrocilam autem z Polski i nie powiem 15 godzin jazdy bylo meczace...przy okazji zrobilam usg i moj synek ma juz 2 kg wiec tez calkiem spory pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
86 Postów
Natalia H
(owie3kaa)
Początkujący
spuznieni3 to ladnie malenstwo rosnie he he albo masz duzo wod plodowych ja jestem w 24 tyg i przytylam 4 kg brzuszek mam malenki jak zaloze bluze to nikt nie wie ze w ciazy jestem no i pracuje caly czas super sie cale szczescie czuje i nie ma co narzekac. no a u mnie swieta jak u was szybko minely i powrot do rzeczywstosci hmm czyli u mnie zaraz we wtorek rano do pracy...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-6  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
spuznieni3 moze malenstwo bedzie duze ale to nie zawsze regula moze wody tak jak pisze owie3ka18
ja z tego co do 18-19 tyg. nie przybralam nic a pozniej dlugo dlugo tylko 3 kg i najwiecej przybralam po 30 tyg. w sumie mialam 17-18 kg, po porodzie spadlo mi 5 kg i teraz zostalo mi jeszcze okolo 2kg. do zgubienia...

swieta u nas bardzo fajnie, ale pewnie dlatego ze spedzone w polsce
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spuźnieni3)
Stały Bywalec
Może macie i racje bo w sumie na twarzy czy nogi się nie poprawiłam tylko brzuch wielki naprawde. Ja też dopiero niedawno zaczełam tyć gdzieś wcześniej pisałam że się martwie bo schudłam 5 kg na poczatku przez mdłości a dopiero w 5 miesiącu wróciłam do swojej wagi i przybrałam oj sporo. Ja się czuje świetnie po za tym schylaniem się he he i teraz wiem jaki to problem pomalować paznokcie u nóg czy obciąć...akrobacje tworze he he he, albo podnieść cokolwiek z podłogi. A propo zakupów przeżywam szał u mnie w domu już stoi wózek 3 w 1, łóżeczko, chodzik, no i ostatnio napadłam na allegro i kupiłam 2 rodzaje butelek po 2 ściągacz nosidełko itd a najbardziej jestem zadowolona z kosza na pieluszki czego to ludzie nie wymyślą

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Co do kg po ciązy to ja juz prawie mam swoją wagę,Oliwier ze mnie wyssał kilogramy hehe spuznieni mnie też sie wydaje ze to moga byc wody ale potem tak w 9 miesiącu to juz na pewno bedzie Ci jeszcze cieżej;( a co do zakupów to mnie też starsznie cieszyło robienie wyprawki dla maluszka
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spuźnieni3)
Stały Bywalec
Mam świetny pomysł a może tak mamy które mają już pociechy podzielą się jakimiś super rzeczami które kupiły i które bardzo im się przydają przy maluchach...w ten sposób może każda dowie się czegoś nowego albo o czymś co może bardzo się przydać... mój Filipek będzie moim pierwszym maleństwem i mało wiem...no w sumie tylko tyle co poczytam i usłyszę

buziaki dla waszych pociech:*

ja dodam coś co mi się bardzo podoba, ten fotelik jest do kupienia ze stolikiem doczepianym z przodu do zabawy albo do karmienia:

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
86 Postów
Natalia H
(owie3kaa)
Początkujący
No ja jak narazie mam w polsce mase ubranek dla malenstwa nad wozkiem musze pomyslec i lozeczkiem tez bo nie wiem czy kupowac w pl i tutaj przywozic czy lepiej kupic tu na miejscu w norwegii.taki kosz na pampersy to mozna dostac za darmo na jakiejs stronie internetowej ale nie pamietam jakiej... ja tez juz zaczelam strony allegro przegladac i zatanawiac sie co tu dla malenstwa kupic
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
86 Postów
Natalia H
(owie3kaa)
Początkujący
Popieram spuznieni3 ja tez bede miec pierwsze dziecko i nie wiele wiem co powinnam kupic co tak naprawde sie przydaje przy dziecku a co jest zbedne...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów
ewelina stępień
(ewelka123)
Wiking
witam czy kupie w Norwegi herbatke koperkowa albo cos takiego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
Ja na poczatku schudlam z 4 kg, ale po 15 tyg juz zaczelam tyc. No i przytylam w sumie prawie 18 kg. Najwiecej bo prawie po kg w tyg po 30 tyg mi przybieralo sie, ale to pewnie dlatego ze poszlam na zwolnienie i juz mniej ruchu mialam tez z powodu boli plecow. Ale na szczescie wlasnie ze mi w brzuch poszlo, a nie np w nogi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok